Ej mamasiteeee…weeeeeee hrpa prekrasnih slicica i vijesti…mala pandica nam stize❤🐼❤🙏🙏🙏😍😍😍🤗🤗🤗…terminuse moje navalile sa curkama…proudica nam ima princa❤❤❤…cekamo jos zrinci i mancy, mozda one poprave prosjek❤❤❤
Zrinchy definitivno popravlja prosjek:) u 11.tjednu receno da je musko, u 20.tjednu potvrđeno:) navodno se vidi iz aviona hahahahaha
Moj dragi je inzenjer strojarstva,smjer zrakoplovstvo pa mu je ta vijest super sjela:)))
Vagala se jutros,plus 4 kile! Sutra punih 22 tjedna, boze kak vrijeme ide💙
[/url
Jeste si gledale možda onaj kineski kalendar za spol? Baš me zanima koliko se poklapa. Meni tamo ispadne muško
Nije da vjerujem baš u to, nego čisto kao zabavu gledam
Pikicaaaa bravo za prvi vidljivi udardac!!! <3 Moja je toliko boksala neku večer da se rukom dalo osjetit! Ma predivno nešto, za rastopit se! Hvala ti na prijedlogu baš smo i rekli da bi u Sloveniju negdje. Javi osobno iskustvo ako ideš uskoro, sad vjerujem samo trudnicama Elvira a kaj je muž predložio? Panda ja neznam šta se oni uzbuđuju, ja tu redovito na poslu odem u muški, pa neću valjda trpit, zaključam se i bok, božeeee .. wc ko wc.
Proudy neka si ti to dobro dezinficirala, a da znaš da je i mene zasvrbilo kad sam pročitala ujutro
Jeste si gledale možda onaj kineski kalendar za spol? Baš me zanima koliko se poklapa. Meni tamo ispadne muško
Nije da vjerujem baš u to, nego čisto kao zabavu gledam
Jesam, baš gledala prije pregleda, cure na ljetnim ga stavile i meni ispalo dečko. A pošto je 50-50 šansa da se pogodi tj fula ima i jednih i drugih. Meni nije pogodilo, osim ako maloj nešto ne naraste u međuvremenu
Frajla meni je kineski prvi put pogodio.
Ovi put je masio, kaze cura 😉 e nije bome 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj je bilo predlozio aleksandra, tak mu se baka zove. Ja bih kratko pa sam rekla ne, inace mi je super ime.
Onda je rekao sara, a tako su prijatelji prije par mj nazvali kcer pa otpalo. Ja sam htjela lara, onda se rodi mala od bratica i oni ju nazovu klara, koje mi je isto jako lijepo. Zasad smo smislili alina, i vidjet cemo hoce li do kraja ostat tako.
Jos je mila bila u igri...
Za decka znamo ime, mark, ali trebamo zensko ime pa sada pa mark ceka svoj red ako ikad dodje na red. 😀
Proudy i mene svrbi sve kad citam 😂
Joooj panda, evo sad cackam nešto po netu i nađem sliku za mima xari royal blue, jos s rozim jastucicem, pa se odma tebe sjetila
Sortiraj odgovore
Najstariji