Najbolji dio mime je sto su tako kozna pa se mogu lako prebrisati, pogotovo ako ih uzmes u bijeloj boji 🙂
Ma panda, moj problem je sta gledam koja su mi lijepa i kakve su boje, sve ono sta bi trebalo bit bitnije ja ni ne gledam, za to imam mm koji sve isprobava a ja kolutam ocima 😂😂😂
Pa naravno da cu ih kupiti polovna ccc hahhhah jer mima je my love hhahaha joolz sam isto gledala al mima pobjedjuje. Stokke su preskupa ali kazem da su mi najljepsa stvarno i imaju ogromno prostora dole za sve stvari. Ma de nek preraste ionako postanu nestrpljivi nece u kolica hoce trckarat i mozda uzmemo tad neka kisobran kolica.
Ja rekla mami da cu kupit polovna, ona odmah nudi da mi oni kupe hahaha
Rekla sam da ce drugo dijete dobit nova (sindrom srednjeg djeteta) hahaha
Ita tvoja ko moja mama. Kaze sto bi ona kupila onaj 4moms rockaroo moze li ona krevetic. Rekoh super moze on je 400€. Kaze ej super je sto cu ja kupit taj rockaroo to sam oduvijek zeljela hahahahaha. Prepala se 😝😝😝❤️❤️❤️❤️
Meni bugaboo naj, da imam sto djece uvijek bi ta birala🤣
Palcica imas sliku jastucica?
Meni bugaboo naj, da imam sto djece uvijek bi ta birala🤣
Palcica imas sliku jastucica?
Kojih ljube reci,slikat ću ja sve što treba
Ma ja ne bi da mi kupuju, a znam da budu htjeli nesto bar.
Vjerujem da bi to mogla bit super stvar, taj 4moms, ali meni to izgleda svemirski i ne pase mi u stanu hahah ali ako bude divlje dijete, mozda kupim svakakve gluposti samo da ju smirim 😂😂😂
Ja vidjela nekakve jastucice u pepcu, nest full jeftino, 40kn ccc, sa sovama i svacim, slatko, ali nisam kupila.
Palcice mislim na taj jastucic za nosenje bebe, iz pepca.. imas ga, ili sam krivo skuzila?
Ita hahah to si i ja mislim, sve samo da se smiri
Gle ja ovu njihaljku gledam, cula sam da je super
Sortiraj odgovore
Najstariji