Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    13. Siječanj 2018. 14:46

Wow Kate ti ispod 100! 😍 Samo polako, bit ce sve ok di je to jos 😜 hahaha 

Katuska99
    13. Siječanj 2018. 14:50

Hehe da, za 3 mj😱🤣 
    Panda kaj mislis dal je pepco isti kod nas i kod vas u slo? Bas sam gledala te jastuke kod nas, roda moda ima lijepe al su oko 250 kn🙄

panda102
    13. Siječanj 2018. 14:54

Pa o tome ti pricam cuj 250€ a to ce mi sluzit samo dok se ne snadjem dizat bebu i da je svi ne pipkaju znaci neka 3 mjeseca najvise... pepco je isti... sto nema kod vas?? Prijateljica mi tamo radi i bili su u zagrebu na obuci jer je otvoreno prvo u hr pa u slo. 

panda102
    13. Siječanj 2018. 14:55

Mislim 250kn 😆😆😆
     A od slatka ti mene ubija zgaravica ni ne gledam slatko. Vidis i kod tebe je tako. Znaci zensko nosim hhhhhhahahaha jeeee

Katuska99
    13. Siječanj 2018. 16:03

Pogledat cu bas ak cu ic. Ima u wg kod nas.. jos ako imas pristice, onda cura 100%😂

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 16:44

Zrinchy

Ja sam jutros konačno odčorila!!!:))
    Ali ispunjavam obecabo, macke me gledaju ko da nisam normalna:))
    Puse svimaa

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 16:46

panda102

Zrinchy idi jedi curo gledaj mog trbusine ahhahahahah
    Mogla sam se malo sredit hahah hajd na 21.t cu.

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 16:48

panda102

Ja cu danas krem supu od cvjetace i bijelog luka, kupila jucer glavu onu hahaha ne znam kako se to zove glava cvjetace???🤔🤔🤔 palcica zna ona je prof kuharica hhahaha
    I mljeveno sam izvadila mozda mesne okruglice. Vidjet cu jos za sta bude kralj 😝😝😝
    Eno ga skriva se u wcu hahahahaah
    Honey mislim da nisam nikad kuhala kelj osim sto sam jednom sarmu motala u njega. Dobra bila.
    Pikica nam se vratila 😍😍😍 volim procitati da si tu.
    Proudy opet si poranila. Dokle Pobogu vise hhahahah….
    JojZrinchy moram se preimenovat ko horny i proudy hahhah danas cu vidjet ….
    Vi i Mamic hahahahah

Hihi dada,sad koju glavu cvijetače,bijelu ili zelenu...bijela je kaul ili karfiola,a zelena je brokula

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 16:51

Vako ti jastuci u hrv u pepca su ti 49.90-79.90 samo pitaj skoro sve u njih uzela i sve cijene zapisala

• ita87
    13. Siječanj 2018. 18:54

Zrincy ja kupila jucer ovu tiny love tirkiznu. A skoro kupila prije par tjedana za 800 kn 😱😱😱
    E sad mm i ja imamo svaki svoj kauc i cura ima svoju ljuljacku, cijeli boravak tirkizni 😀😀
    Vec nas vidim kak chillamo svi troje hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.