Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    13. Siječanj 2018. 09:46

Hahahahahahahah prejake ste cure😍😍😍😍😅😅😅😅

13. Siječanj 2018. 10:41

Koje debele prasice,  ja cu se ranit 😂😂😂😂😂
    Divne ste 😍😍😍😍
    Panda eno i moj umire! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    13. Siječanj 2018. 10:46

Hahahahaha! Znaci Zrinchy sorry al Pandina izbocina je veca! Koliko si nas plasila sa svojim trbuhom meni je takav kad se najedem Netrudna! Hahaha 😜 Zgodne obadvije nema sta! 
    Pikica mi kuhamo kelj! Pa eto ideje ako volite. 
    Proudy eto vidis nisam normalna  
    Panda hahaha ti muzevi kad su bolesni, ajmeee 🙈 

panda102
    13. Siječanj 2018. 10:50

Voli biti bolestan e pa krece metoda mucenja by 🐼🐼
    Jutros u 5 je krkljao limun cisti. Probudio se odmah. 
    Sad sam mu narezale kisele krastavi i oko vrata u krpi. Vec place skiniiiii mi ovoooo. E rekoh cim skines tamo sam razmutila sol i sodu bikarbonu, ide minutno krkljanje. Kaze super ove krastavicee. 😜🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    Smisljam sljedece 😂😂🤔🤔🤔🤔

13. Siječanj 2018. 10:58

Moj jucer dosao s posla i kuka i smrce i ne znam kaj...
    Hoces caj? Ma necu! Popi Maxflu. Ma necu!
    Sta god nudim nece,  al kukat hoce! I kao to mu bas sad ne treba!
    Onda sam nevecer popizdila i razgalamila se! Jebote nije ti dobro,  a neces si pomoc! Ne zelim se ja razbolit od tebe. A dobro daj onda Maxflu...i caj... I sve bi
    Jebem ti bolesno musko! 😂😂😂😂 Gore mi kad je on bolestan nego mali,  majke mi!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    13. Siječanj 2018. 11:01

Ja cu danas krem supu od cvjetace i bijelog luka, kupila jucer glavu onu hahaha ne znam kako se to zove glava cvjetace???🤔🤔🤔 palcica zna ona je prof kuharica hhahaha
    I mljeveno sam izvadila mozda mesne okruglice. Vidjet cu jos za sta bude kralj 😝😝😝
    Eno ga skriva se u wcu hahahahaah
    Honey mislim da nisam nikad kuhala kelj osim sto sam jednom sarmu motala u njega. Dobra bila. 
    Pikica nam se vratila 😍😍😍 volim procitati da si tu. 
    Proudy opet si poranila. Dokle Pobogu vise hhahahah....
    JojZrinchy moram se preimenovat ko horny i proudy hahhah danas cu vidjet ....
    Vi i Mamic hahahahah

panda102
    13. Siječanj 2018. 11:02

Pa proudy molim ga vec tri dana da uzmem neki sirup jer je blizu iskasljavanja. Imam ovaj domaci caj. Ok super al de nek ti nesto pomogne dodatno. Necu. E sad daj sve hahahaha

Zrinchy
    13. Siječanj 2018. 12:21

Hahahaha ma vi ste lude! Ili moje zrcalo prividno smanjuje ili je kriv kut gledanja:)
    Ja radim krvavice i dinstano zelj,bas sam se zazelila kiseline:)
    Danas idemo kupiti ovo:
    https://www.babycenter.hr/tiny-love-ljuljacka-lezaljka-3u1-rocker-napper-tirkizna-22218026-1802606130-477573.html

Na popustu je  pa ako nekog zanima! 
    Mislim da bi gospodin Mamic bio zadovoljan da zna kolko je popularan među trudnicama:))))

[/url

panda102
    13. Siječanj 2018. 12:30

Cure jucer sam u pepcu vidjela jastuk za nosenje-drzanje beba za manje od 6€. A stvarno ima lijepih. Nego zbog spola nisam kupila. Ja gledala na drugim stranicama dodje najmanje 20€. 
    Zrincy meni je to isto odmah nakon rockaroo izbor hahahah

Katuska jedes li bananiceeeee???????

Katuska99
    13. Siječanj 2018. 14:16

Ej curke
    Slatki su vam trbuscici. Moj je bas sad skocio dosta. Panika me ulovila kad sam danas otvorila aplikaciju i vidjela ovo :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.