Sad ja ko Mamić, neznam sta bi rekla jer nemam fejs Ahahahaha Al ni ne treba mu tu mi je stvarno vrh! 🤗 Idem sada brzo spavat, jedva cekam ujutro Pandin i Zrinchyn trbuh 😁❤ Vama tebi i Kati slatki snovi ovaj put i laku noć 💓💕💋
Sad ja ko Mamić, neznam sta bi rekla jer nemam fejsAhahahaha Al ni ne treba mu tu mi je stvarno vrh! 🤗 Idem sada brzo spavat, jedva cekam ujutro Pandin i Zrinchyn trbuh 😁❤ Vama tebi i Kati slatki snovi ovaj put i laku noć 💓💕💋
Laku noć vama dvoje drafa moja,puno vas😘😘😘😘čuvali mi vas anđeli,odosmo i mi u zemlju snova😍😘😴🤰👶💓💕💋
Aaaajmooooo dobro jutrooo! ❤ trbuhe ne sunce! Cure lijep vam vikend zelim! Da ste zdrave i vase bebice, da uzivate !
Ajmeeee Honey, pol 8?! Mislila sam da cu bit prva 😂😂😂, tek je 9.
Ove kaj trbuhe duguju jos spavaju 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutrrekooo...sta se kod vas danas papa...ja od kad sam oci otvorila sve nesto gruntam sta da kuham i nemam neku ideju🙄🙄
Kod nas jos vlada prehlada al ide na bolje🙏🙏🙏🙏muza kljukam s ljekovima a ja sam hvala Bogu ovih tjedan dana bolesti prosla samo sa jednim lupocetom i to kad sam zakurila
Lijepe ste mi cure moje honey i palcica❤😍❤😍❤😍❤😍
Ajmeeee Honey, pol 8?! Mislila sam da cu bit prva 😂😂😂, tek je 9.
Ove kaj trbuhe duguju jos spavaju 😉
Vidi nas proudy mojaaaaa...20+2 😍😍😍
Ja sam jutros konačno odčorila!!!:))
Ali ispunjavam obecabo, macke me gledaju ko da nisam normalna:))
Puse svimaa
[/url
Joj ja imam dijete koje se budi po noci pa sam ga morala spasavat jer umire. Grlo ga boli. Odoh se slikat.
Zrinchy idi jedi curo gledaj mog trbusine ahhahahahah
Mogla sam se malo sredit hahah hajd na 21.t cu.
Hahahahaha ludacho!:)) ko sto vidis ja se debljam od sisa, ti imas samo tu malo izbocinu kod pupka!! Mala izbocina koja ti je najvece veselje u zivotu <3 zato se ni ja ne opterecujem sa svojom. Makar je veca od tvoje Pando!!! I da, jos nisam doruckovala:)))
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji