Palcice mislim na taj jastucic za nosenje bebe, iz pepca.. imas ga, ili sam krivo skuzila?
Ita hahah to si i ja mislim, sve samo da se smiri
Gle ja ovu njihaljku gledam, cula sam da je super
Ima 6 brzina, muziku, moze se skinut s te konstrukcije i nosit ko nosiljku po stanu
Ja uzela sebi u bubamare sutradan u pepca odem i vidim i kupim frendici...isti su ti po debljini i dimenziji,i ljepši su uzorci neg u bubamare i jeftiniji
Katuska vjerujem da su sve te ljuljacke dobre, sve je to manje vise na istu foru, malo muzike vibriranja itd.
Kad se sjetim da cemo po cijele dane slusat djecje pjesmice i baby tv na tvu jao hahaha sve frendice tako dane provode 😛😛
Meni vec muka hahah curi mlijeko. Sise otvorena na izvolite. Vruce ljeto u stanu hhahhaha smrdi kaka. Moram kupit onu kantu vakumiranu hhhhhh jedva cekam abd. Sad me malo udarila moja pikica i sve oprosteno hahahaah
https://www.facebook.com/bigbaby.hr/posts/159145798042227
Evo za kolica,bigbaby trgovina.
Jaoo, nista ta kanta ne pomaze kad se usere ko slon🤣 meni znala cijela soba u vrticu smrdit od jedne bebe 🤣🤣 kaj nas ceka, bozee :) cure mi se spremaju za van, dvije vec imaju vecu djecu, jedna se tek udaje u 7 mj a ja doma bolujem( migrena na najjace) 😩 do ceg je doslo
Meni vec muka hahah curi mlijeko. Sise otvorena na izvolite. Vruce ljeto u stanu hhahhaha smrdi kaka. Moram kupit onu kantu vakumiranu hhhhhh jedva cekam abd. Sad me malo udarila moja pikica i sve oprosteno hahahaah
Od mnogih mama čujem da je ta kanta bacanje novaca
Od mnogih mama čujem da je ta kanta bacanje novaca
Mislim da je dovoljno svaku pelenu stavit posebno u vrecicu, zamotat, u kantu i bok. Nadam se 😀😀
Joj kad meni dodju prijateljice i onda djeca se useru ko slonovi po tri puta hahahaha i ostanu te pelene u kanti. Ujutro muza budim u 6 da ide bacit smece hahahahaa
Sortiraj odgovore
Najstariji