Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 21:18

Katuska99

Palcice mislim na taj jastucic za nosenje bebe, iz pepca.. imas ga, ili sam krivo skuzila?

Ita hahah to si i ja mislim, sve samo da se smiri
    Gle ja ovu njihaljku gledam, cula sam da je super
    Ima 6 brzina, muziku, moze se skinut s te konstrukcije i nosit ko nosiljku po stanu

Ja uzela sebi u bubamare sutradan u pepca odem i vidim i kupim frendici...isti su ti po debljini i dimenziji,i ljepši su uzorci neg u bubamare i jeftiniji

• ita87
    13. Siječanj 2018. 21:23

Katuska vjerujem da su sve te ljuljacke dobre, sve je to manje vise na istu foru, malo muzike vibriranja itd.
    Kad se sjetim da cemo po cijele dane slusat djecje pjesmice i baby tv na tvu jao hahaha sve frendice tako dane provode 😛😛

panda102
    13. Siječanj 2018. 21:25

Meni vec muka hahah curi mlijeko. Sise otvorena na izvolite. Vruce ljeto u stanu hhahhaha smrdi kaka. Moram kupit onu kantu vakumiranu hhhhhh jedva cekam abd. Sad me malo udarila moja pikica i sve oprosteno hahahaah

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 21:26

https://www.facebook.com/bigbaby.hr/posts/159145798042227

Evo za kolica,bigbaby trgovina.

Katuska99
    13. Siječanj 2018. 21:27

Jaoo, nista ta kanta ne pomaze kad se usere ko slon🤣 meni znala cijela soba u vrticu smrdit od jedne bebe 🤣🤣 kaj nas ceka, bozee :) cure mi se spremaju za van, dvije vec imaju vecu djecu, jedna se tek udaje u 7 mj a ja doma bolujem( migrena na najjace) 😩 do ceg je doslo

panda102
    13. Siječanj 2018. 21:29

Usere ko slon hahahahahahahaha

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 21:34

panda102

Meni vec muka hahah curi mlijeko. Sise otvorena na izvolite. Vruce ljeto u stanu hhahhaha smrdi kaka. Moram kupit onu kantu vakumiranu hhhhhh jedva cekam abd. Sad me malo udarila moja pikica i sve oprosteno hahahaah

Od mnogih mama čujem da je ta kanta bacanje novaca

• ita87
    13. Siječanj 2018. 21:35

Ti kao teta u vrticu bar imas nekog pojma od bebama hahah

• ita87
    13. Siječanj 2018. 21:36

Palčica0306

panda102

Od mnogih mama čujem da je ta kanta bacanje novaca

Mislim da je dovoljno svaku pelenu stavit posebno u vrecicu, zamotat, u kantu i bok. Nadam se 😀😀

panda102
    13. Siječanj 2018. 21:47

Joj kad meni dodju prijateljice i onda djeca se useru ko slonovi po tri puta hahahaha i ostanu te pelene u kanti. Ujutro muza budim u 6 da ide bacit smece hahahahaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.