Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    13. Siječanj 2018. 19:03

U biti, isli smo gledat kolica, meni se ni jedna ne svidjaju. Ajde Mutsy prolazi, igo ili evo. Gledali jos maxi cosi, ok su ali glomazna bas.
    Najbolja kolica su mi mamas&papas, ne znam model ali vidjela u bubamari, i uppababy vista 2018 u svjetlozelenoj boji, predobra, ali preskupa!
    Ta se ne mogu ni vidjet nigdje u Ri, mozda mi se uzivo ne bi ni svidjela 😂😂
    Uglavnom, ako netko ima neki prijedlog za kolica, pisite 🙂

nina11
    13. Siječanj 2018. 19:16

ita87

U biti, isli smo gledat kolica, meni se ni jedna ne svidjaju. Ajde Mutsy prolazi, igo ili evo. Gledali jos maxi cosi, ok su ali glomazna bas.
    Najbolja kolica su mi mamas&papas, ne znam model ali vidjela u bubamari, i uppababy vista 2018 u svjetlozelenoj boji, predobra, ali preskupa!
    Ta se ne mogu ni vidjet nigdje u Ri, mozda mi se uzivo ne bi ni svidjela 😂😂
    Uglavnom, ako netko ima neki prijedlog za kolica, pisite 🙂

Mi smo uzeli ova,bas u ovoj boji. 
    Super su mi,neobicna boja i zato nam se svidjelo,a i jer su zbilja najmanja kad se sklope od svih koje smo vidjeli i jako lako se sklapaju,jednom rukom doslovno. Kvalitetna su i recenzije su im stvarno dobre. 
    Ja cu moci provjereno reci tek za par mjeseci,ali mislim da se necu razocarati.😉

• ita87
    13. Siječanj 2018. 19:28

Evo bas gledala na toj stranici jane muum micro, ok su mi. Ova tvoja su mi puno bolja, i boja mi se svidja!
    Ja volim zelenu i plavu i sve nijense istih 😀
    Znaci ovo bi bio bolji model, ljepsi je i skuplji.

Zrinchy
    13. Siječanj 2018. 20:20

ita87

Zrincy ja kupila jucer ovu tiny love tirkiznu. A skoro kupila prije par tjedana za 800 kn 😱😱😱
    E sad mm i ja imamo svaki svoj kauc i cura ima svoju ljuljacku, cijeli boravak tirkizni 😀😀
    Vec nas vidim kak chillamo svi troje hahah

Evo i mi danas kupili, zadnja je bila u city centru west!!
    Jedva cekam da ju sutra raspakiramo, ja ko da kupujem za sebe, a ne za bebu:)) i super mi je boja, obozavam tirkiznu! Tak da vjerujem da ti je boravak mrak!
    Ja sam pokusavala dobit petrolej plavu boju zida u dnevnoj, na kraju ispala neka Dinamo plava, htjela sam se propucat:)) Maminjo bi bio ponosan, jelda Palčice:)))

[/url

panda102
    13. Siječanj 2018. 20:21

Ita najljepsa kolica su mi stokke crusi i trailaz. I naravno mima xari. Ja sam odabrala mimu. Ta su mi najljepsa. Bijela za curicu a smedja za decka. Kad ih vidih uzivo onako kozna...ostavljaju bez daha. 

panda102
    13. Siječanj 2018. 20:22

Stokke trailz***

• ita87
    13. Siječanj 2018. 20:39

Hahah zrinchy!!
    Dobar odabir panda, mima mi lijepo izgledaju, najbolja su mi u tamnosivoj boji.
    Stokke su mi sva ruzna osim trailz nordic, ta mi predobro izgledaju, ali sve mi to preskupo 😱😱
    I da, gledala danas joolz, ta su mi fora, samo sto nemaju kosaru i sportski dio, nego se kosara pretvara u sportski dio pa mi to malo cudno, sad su u baby centru na akciji 2u1 6500kn. 
    Isto ima neka super zelenkasta boja 😊
    Na slikama mi sva super izgledaju a kad ih vidim uzivo, onak... 

• ita87
    13. Siječanj 2018. 20:42

Mima sportski dio mi djeluje bas mali, ima sestricna i mislim da ce mali brzo prerast. 

Palčica0306
    13. Siječanj 2018. 20:43

Zrinchy

ita87

Zrincy ja kupila jucer ovu tiny love tirkiznu. A skoro kupila prije par tjedana za 800 kn 😱😱😱
    E sad mm i ja imamo svaki svoj kauc i cura ima svoju ljuljacku, cijeli boravak tirkizni 😀😀
    Vec nas vidim kak chillamo svi troje hahah

Evo i mi danas kupili, zadnja je bila u city centru west!!
    Jedva cekam da ju sutra raspakiramo, ja ko da kupujem za sebe, a ne za bebu:)) i super mi je boja, obozavam tirkiznu! Tak da vjerujem da ti je boravak mrak!
    Ja sam pokusavala dobit petrolej plavu boju zida u dnevnoj, na kraju ispala neka Dinamo plava, htjela sam se propucat:)) Maminjo bi bio ponosan, jelda Palčice:)))

O daaa Maminjo bi bio oduševljen

Frajla
    13. Siječanj 2018. 20:43

Ita, baci oko na Hauck Twister,  njihovo podvozje mi izgleda isto fora
    A ovu tirkiznu ljulju sam vidjela u Super novoj (Buzin), pa ako nekom iz zg treba možete tamo probati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.