Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    14. Siječanj 2018. 15:03

ProudMomy

Palčica0306

KUPIO TAJO ZA SVOJU PRINCEZICU🤗👗👚👖👶💕

😍😍😍😍😍

Mene je ženo on skoro rasplakao,kad vidila da nosi za nju a koja radost u očima,on ju jedva čeka.😍😍😍💕

Zrinchy
    14. Siječanj 2018. 18:29

Bok curke!
    Evo malo i mene, cijeli dan smo nekako u muvingu, a danas mi je vas nesto lose... srce lupa ko ludo citavo vrijeme, samo bi lezala. Mozda od previse kremsnita?:)) Sad jos gosti...
    Oblekice su preedivne i ja jedva cekam konacno nesto ubosti za mog malog hahara a da nije na baterije:))

[/url

Frajla
    14. Siječanj 2018. 18:32

Meni su počele pucati grudi 😭
    Uopće mi nije jasno kako ni zašto.... nit imam osjećaj da su narasle (na početku jesu za jedan broj i sad već dosta dugo stoje tako) nit su nešto napete i tvrde. I još mažem svaki dan, bademovo ulje ili maslinovo ili musetla kremu za prevenciju strija, ovisno koliko mi se da čekati da se upije 
    I jučer služim neke tri crtice, prvo sam mislila da mi je od ležanja, ali nije, i danas su tu 😣

14. Siječanj 2018. 19:35

Frajla

Meni su počele pucati grudi 😭
    Uopće mi nije jasno kako ni zašto…. nit imam osjećaj da su narasle (na početku jesu za jedan broj i sad već dosta dugo stoje tako) nit su nešto napete i tvrde. I još mažem svaki dan, bademovo ulje ili maslinovo ili musetla kremu za prevenciju strija, ovisno koliko mi se da čekati da se upije
    I jučer služim neke tri crtice, prvo sam mislila da mi je od ležanja, ali nije, i danas su tu 😣

A misica 🙁
    Tak je meni jednom bilo,  al ogromne crte crvene, preko jedne sise. Bas sam bila jadna. Na kraju srecom sam se ipak bila zalezala,  ali znam taj filing. Mackas mackas i uzalud.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Siječanj 2018. 19:36

Palčica0306

ProudMomy

Palčica0306

KUPIO TAJO ZA SVOJU PRINCEZICU🤗👗👚👖👶💕

😍😍😍😍😍

Mene je ženo on skoro rasplakao,kad vidila da nosi za nju a koja radost u očima,on ju jedva čeka.😍😍😍💕

Vjerujem da te dirnulo,  kako ne bi. 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    15. Siječanj 2018. 07:11

Hajde Proudy ustaaaaaj :P hahahaha
    Jutro... nemam sta napisat....
    Nema mi sta popucat Frajla....

Palčica0306
    15. Siječanj 2018. 07:54

panda102
    15. Siječanj 2018. 07:59

Joj ja sam se ucrvala za vikend....a sve smo uradili sto smo mislili, sredili stan, setali, isli u soping, na rucak kod prijatelja... ali kad moram lezati dugo...
    moj je izludio od mene hehehe kaze kad budem na trudnickom da ce me lansirat na mars ili mjesec... jer kaze kad ja dodjem s posla a ti pocnes s pricama....... ahhahaha

15. Siječanj 2018. 10:47

Dobro jutro svima!
    Panda,  jedan dan sam bila prva,  sad s mirna. Prek tjedna nema sanse da budem prije tebe i Honey!
    Poslije 12 idem po nalaz,  drzite fige da je sterilan,  a sutra idem na kontrolu. Imam tremu 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    15. Siječanj 2018. 11:04

ProudMomy

Dobro jutro svima!
    Panda, jedan dan sam bila prva, sad s mirna. Prek tjedna nema sanse da budem prije tebe i Honey!
    Poslije 12 idem po nalaz, drzite fige da je sterilan, a sutra idem na kontrolu. Imam tremu 😁

Sretno draga! Bit ce sve ok! Javi se odmah!
    Bok curke,
    Mene uhvatila nesanica, poludila saam! Sva sreca na poslu imaju razumijevanja pa me niko nista ne pita za posao, samo za bebu. Valjda vide na sta licim hahahahaha
    Nocas mi je frendica rodila cuku od 4300, rekla je samo da nije znala kaj je sve sposobno zensko tijelo i na kaj je kalibrirano hahaha. Jao poludit cu,di su tri sataaa!

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.