Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    15. Siječanj 2018. 11:20

Zrinchy

ProudMomy

Dobro jutro svima!
    Panda, jedan dan sam bila prva, sad s mirna. Prek tjedna nema sanse da budem prije tebe i Honey!
    Poslije 12 idem po nalaz, drzite fige da je sterilan, a sutra idem na kontrolu. Imam tremu 😁

Sretno draga! Bit ce sve ok! Javi se odmah!
    Bok curke,
    Mene uhvatila nesanica, poludila saam! Sva sreca na poslu imaju razumijevanja pa me niko nista ne pita za posao, samo za bebu. Valjda vide na sta licim hahahahaha
    Nocas mi je frendica rodila cuku od 4300, rekla je samo da nije znala kaj je sve sposobno zensko tijelo i na kaj je kalibrirano hahaha. Jao poludit cu,di su tri sataaa!

Moj je citavu noc pricao kako ga grlo boli i kako jedva guta, pa kasljao isao u wc.... i slicno...nisam nista spavala takodjer... i jos me boli danas trbuh, dole neki grcevi, a beba udara vec 3 sata, ubiiiiiiiii. Sve u razmacima, sad u desnu stranu pa u lijevu pa u mjehur....
    Proudy sretno :*

15. Siječanj 2018. 11:21

Zrinchy

ProudMomy

Dobro jutro svima!
    Panda, jedan dan sam bila prva, sad s mirna. Prek tjedna nema sanse da budem prije tebe i Honey!
    Poslije 12 idem po nalaz, drzite fige da je sterilan, a sutra idem na kontrolu. Imam tremu 😁

Sretno draga! Bit ce sve ok! Javi se odmah!
    Bok curke,
    Mene uhvatila nesanica, poludila saam! Sva sreca na poslu imaju razumijevanja pa me niko nista ne pita za posao, samo za bebu. Valjda vide na sta licim hahahahaha
    Nocas mi je frendica rodila cuku od 4300, rekla je samo da nije znala kaj je sve sposobno zensko tijelo i na kaj je kalibrirano hahaha. Jao poludit cu,di su tri sataaa!

Hvala ti! 
    Ja,  osim pisanja,  spavam ko beba,  nemam problema s nespavanjem.
    Jucer me moj mali lupao od jutra do mraka. Legnem navecer gledat utkamicu,  kad ono mir,  reko ajde valjda si konacno zaspao. Aha,  onda je poceo navijat 😂😂😂 isla pisat 6 puta za vrijeme utakmice 😂😂😂
    Srecom da su to jos oni blagi udarci koji ne bole 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    15. Siječanj 2018. 11:56

Evo meee,ps. biti će nalaz uredan nebrini draga moja.
    Malo sam sređivala po stanu,kuham ručak.
    Moja mrvica sve aktivnija ali neka uživam u tomu,probudi me u pola3 i gotovo da spavanjem.
    A kiselina sve više i više u wc trčim svako 5min

15. Siječanj 2018. 12:21

Palčica0306

Moja mrvica sve aktivnija ali neka uživam u tomu,probudi me u pola3 i gotovo da spavanjem.

Ajme draga moja,  sad gledam bas,  pa ti si sutra 34tt 
    Jeeeeej
    To mi se cini miljama daleko 😂
    Nadam se fakat sterilnom nalazu i sutra bi mi svanulo da mi kaze da mi se cerviks produzio ili bar da je ostao isti 😉 eto to su moje zelje 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    15. Siječanj 2018. 12:43

ProudMomy

Palčica0306

Ajme draga moja, sad gledam bas, pa ti si sutra 34tt
    Jeeeeej
    Nadam se fakat sterilnom nalazu i sutra bi mi svanulo da mi kaze da mi se cerviks produzio ili bar da je ostao isti 😉 eto to su moje zelje 😁

Dada srećo sutra 34 tj...biti će vjeruj mi...nebrini😘😘😘

15. Siječanj 2018. 13:55

Palčica0306

ProudMomy

Palčica0306

Jeeeeej

Dada srećo sutra 34 tj…biti će vjeruj mi…nebrini😘😘😘

Urinokultura sterilna! 😁
    I onda nek mi netko kaze da pozitiva ne pomaze. Ma pomaze! 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    15. Siječanj 2018. 14:02

ProudMomy

Palčica0306

ProudMomy

Palčica0306

Jeeeeej

Dada srećo sutra 34 tj…biti će vjeruj mi…nebrini😘😘😘

Urinokultura sterilna! 😁
    I onda nek mi netko kaze da pozitiva ne pomaze. Ma pomaze! 😁

Pa rekla sam ti ja samo pozitiva🤗😘💕

Frajla
    15. Siječanj 2018. 14:31

Odlično Proudy, baš mi je drago. Tako je i meni bilo, piškanje svako malo, znaš da trudnice često piške, ali na kraju više ni sama ne znaš do koje granice je normalno, a kad trebaš početi sumnjati na neku beštiju.

Honey
    15. Siječanj 2018. 15:22

Evo mene, znam da sam vam falila, hahahaha
    Čestitam Proudy naša na sterilnoj urinok., da se pohvalim i moj nalaz danas došao sterilan!!! Jeeeeee!!! Sad sam napokon sva sterilna, hahahaha  
    Zrinchy evo preživjela si,  fajrunt! Ja idem za sat vremena ako mi ovi moji budu dali, nešto u zadnje vrijeme se stalno sjete 10 do 4 da nešto prokomentiramo, pa se to oduži  Danas ne mogu, mene muž probudio u pola 3 i nisam mogla zaspat do 5!!!! Znači isto pospana cijeli dan..... a kraj godine, treba sve po završavat do kraja tjedna, za pucatiiiii...
    Panda ako imaš crve dođi meni kući, imam te za zaposlit na čemu hoćeš! Skuhat ću ti i kavu hahahaha
    Ja moram reći da ne osjetim tako bebu, posebno ne tako jako, osjetim onako blago, možda zato jer mi posteljica naprijed??
    A možda je i beba neka dobrica hahaha na mamu naravno hehe
    Katuška nemoj ureći, ja nisam ništa prištava znači trebao bi biti pišonja, a već smo se dogovorili Pandi pišonja a meni curica. Vi jučer o kakici, ja danas nudila kolegi bonove za pampers iz dm-a, kaže neće da su mu violetine pelene bolje, da iz ovih sve curi hahaha pa da čujem mame vaše iskustvo? Uzeo ih drugi kolega on valjda misli da je to normalno kad curi  Frajla ja sam ti sva ispucala još u pubertetu, pa sam naučila s njima živjeti. Na žalost mazanje ne pomaže, može eventualno ublažiti. Palčica sve je prelijepo, vama će trebati tri ormara za svu tu robu  Ja se bojim kad moj krene i on se boji hahah , on baš voli šoping, voli i meni kupit. Ja si nikad ništa ne kupim jer me uvijek on preduhitri, ali ima dobar ukus i meni odgovara hehe

15. Siječanj 2018. 17:07

Pa da,  jasno mi je da cu pisat sve vise sto beba bude veca,  al ono... Bolje provjeriti.
    Ugl eto to je dobro!
    Gdje nam je Pikica danas? Ni Katuska se tu nije javila.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.