HOney bas si honey hahahaha sramota slikas se gola na poslu ahahhaha
Ja cu danas na nekih 5-6 hamburgera da skoci do sutra. A objavila sam ne fejsu sliku s golim trbuhom ovdje se jos nisam skidala ahhahahahhaha
HAHAHAHAHA Panda jel vidiš na šta ste me natjerale?!?! Mogu ti reć da me baš bilo sramota
Ne interesira me, šta je bilo na fejsu bilo je, ujutro kad se probudim hoću vidjet tvoj goli trbuh tu!!!! Hahhahahahaah i nema pardona!
Cure moje hvala, al i meni ovo poslije ručka, kažem kao da se smanjuje
Zrinchy čestitam na dečkiću! Ti si ono bila pitala za kraća imena?
Jan, Tin, Teo, Tom, Miro, Mate, Tino, Igor, Vito, Alex, i to je to što mi pada na pamet ovako iz rukava da je sa tri ili četiri slova.
Zrinchy čestitam na dečkiću!Ti si ono bila pitala za kraća imena?
Jan, Tin, Teo, Tom, Miro, Mate, Tino, Igor, Vito, Alex, i to je to što mi pada na pamet ovako iz rukava da je sa tri ili četiri slova.
Hahahaha hvala! Iskreno, Tom je bio moj favorit, al dragi se ne slaze:) zasad gruntamo između Ivora i Vilima...al ni jedno mi nije to to:/ mozda treba vremena da sjedne:) Hvala ti Honey na prijedlozima,sve dolazi u obzir:)
Curke trbuscici su vam preslatki, ja se jos nisam odvazila na slikanje😶 ali nekako je moj veci od svih vasih,a dobila sam samo 3 kile 😣
[/url
Ma svima nama je naš najveći hahaha kad pogledamo u ogledalo, daj sliku pa pusti nas da prosudimo
A sve je to kako je koja građena, organi itd. Ja kako sam bila bez trbuha uopće ne kužim odkud ovaj kad sam samo pola kile u plusu
Između ova dva koja si ti navela, definitivno Ivor. Između ovih koja sam ja navela, Jan i Tom.
Čuj ti našu Zrinchy da je veči nego od svih nas,,,pokaži da vidim jel od mog veči a brojim u sitno dane🤗😊
Čuj ti našu Zrinchy da je veči nego od svih nas,,,pokaži da vidim jel od mog veči a brojim u sitno dane🤗😊
Hahahaha Palčica, vjeruj mi,nije daleko, a di sam ja jos od tvojih 33 tjedana:)
Honey, samo pola kile???😮 eto! Sluzbeno sam mala prasica:))))
Posaljem sliku ujutro :*
[/url
Zrinchy cestitam na deckicu. Meni se od kratkih svidja Neo, a Andro mi je favorit :) Vilim mi je ljepse nego Ivor :)
Honey bas si mi lepa, trbuscic raste. Eto ja mislim da ti nosis curu a panda decka🤣 jeste sretne sad?
Meni bezveze neki dan, samo lezim. Jucer kupili kinderbet i komodu, jedva cekam slozit :)
Ma ljubim te Katuška hahahaha jesam sretna sad hahahaha sad kad bude obrnuto hahahaha I ja bi tako jedan bezveze dan da samo ležim
evo me još na poslu, ihh... E Andro, da, ma sva su mi imena lijepa. Neo baš još nisam čula, sviđa mi se. Čula sam puno Noa, to je valjda bilo IN prošle godine hehehe Stavi slikicu kad složiteeeee <3 <3 <3
TOOOOOO sutra znači dva trbuha, Zrinchy i Panda <3
Panda nece pokzat goli trbuh jer je jos manji nego obucen u prugice 😁.
Zrinchy daj stavi ticker da te mozemo pratit, ja zaboravila koliko si ti trudna. 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji