Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Siječanj 2018. 11:52

Panda moja ja ti ranim,  samo zbog pisanja.
    Bas mi je zao zbog prijateljice,  vjerujem da si potresena,  ali pokusaj se smiriti zbog bebuske. Sve oni osjete. 😘😘😘😘
    Honey ajmo trbuscic na sunce! Sve cu vas natjerat da mi se na pune tjedne slikate 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    12. Siječanj 2018. 12:02

Evo curke i mene s anomaly scana!
    Decko je!!!
    Sve je super,beba raste i zivahna je, veli doktorica da je školski primjer dobrog razvoja:)
    Sad se bacam naa uređivanje sobe konačno!!

[/url

12. Siječanj 2018. 12:09

Zrinchy

Decko je!!!
    Sve je super,beba raste i zivahna je, veli doktorica da je školski primjer dobrog razvoja:)

Super Zrinchy! Bas mi je drago!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    12. Siječanj 2018. 12:14

Zrinchy

Decko je!!!

Super, kako je proteklo? 
    Ja jos nisam bila...kako to izgleda?

Zrinchy
    12. Siječanj 2018. 13:21

panda102

Zrinchy

Decko je!!!

Super, kako je proteklo?
    Ja jos nisam bila…kako to izgleda?

U principu kao i normalan abdominalni pregled,samo je malo detaljniji. Pogledaju dal ima sve udove, dal ima oci, usi, sve unutarnje organe. Na lraju ga izmjeri detaljno:)
    Nista strasno, sve  regularno. Pitala je dal znamo spol ,rekla sam da ne i da jedva cekam znat pa je rekla da se jako vidi da je decko:)
    Bebach je aktivan i vitalan.
    Sad vas molim za pomoc oko imena posto jos nemamo ime za deckaa 😣

[/url

Honey
    12. Siječanj 2018. 13:36

Panda jako mi je zao zbog vas dvije ❤🙏 Ne razumijem uopce ljude koji skrivaju kad nesto nije u redu, a posebno ako ti je roditelj imas pravo znati! Samo jos gore bude na kraju. Tako je moj tata pao sa motora na badnjak, nitko mi nista nije rekao, spremila se taman nijma otic za Bozic, nazvala sam rodicu prije da joj cestitam, i onda mi je ona rekla. A moja mama ne kuzi koji bi ja sok dozivjela kad bi vidjela tatu cijelog razbijenog! 😒 A na kraju zapravo sve ok, gore izgleda nego sto je ozlijeden. Na zalost imam takvih situacija dosta. Ja se odmah pohvalim i kad je dobro i kad je lose! Ti se drzi, ne mozes puno pomoci vise ❤💋 

Honey
    12. Siječanj 2018. 13:38

Evo mene moji ljudi doša san vam na bevanduuuu 😂😂😂 Evo 19., mozemo pit! Hahaha jbt sad ste me nagovorile pa se morala slikat na poslu. Zaboravila ujutro.... 

Honey
    12. Siječanj 2018. 13:40

Evo jedna gola!  panda sad ti dugujes golu sa punih 20tt!!!!!

12. Siječanj 2018. 13:51

Honey

Evo jedna gola!panda sad ti dugujes golu sa punih 20tt!!!!!

Honey 😍😍😍😍 divna busica! 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    12. Siječanj 2018. 14:04

Ameeee Honey😍😍😍😍slatkiš pravi🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.