Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    12. Siječanj 2018. 08:59

Svim mojim proljetnicama

Honey
    12. Siječanj 2018. 09:03

Palčica0306

Ja sam sanjala očajno ružan san,probudila se plačuč.
    Sanjala da sam došla u sobu a muž s jednom u krevetu,i to ispred bebe.
    Pitam ga što je to koji k,on odgovori nisi mi više privlačna,neosjećam niš prema tebi….oni mrtvo hladni nastave…uzmem bebu odem u dnevni sjednem i plačem,svekar dođe i pita što mi i rečem mu,on doživi infarkt ostane nepokretan i mutav…a svekeva mi se smije u facu i govori,neka uvijek si bila nesposobna….ima još al nemogu pisat baš me potreslo.😟😟😟😟

Znači najgore u priči što dobri svekar dobije srčani a vještica svekrva ko sve pokažu svoje pravo lice!!!  
    Nemoj se sikirat draga, to je samo ružan san, a stvarnost je bajka!!!  Ali da, znam to kad te toliko potrese da jedva dođeš sebi  Sad fino pojedi jedno dvi palačinke, dva komada štrudla i da vidiš odmah će ti biti bolje, a bebica će skakati od veselja

Honey
    12. Siječanj 2018. 09:15

panda102

Dobro jutro…
    Kakav dan jucer… Tacno sam osjetila, ako sam ja pod stresom i placem i moja beba je budna……. jedva sam se nekako smirila zbog nje, pa sam otisla u krevet u pola 9.
    Palcice daj za mene nesto drugo, ne volim palacinke ehhehee

Panda, aj sad ti meni reci tko je tebe dirao pa da Honey to riješi po kratkom postupku, sunce im kalajsano !
    Tako i meni bilo u utorak, pošla se onda molit bogu jer me to jedino uspjelo smirit, toliko sam se bila uzrujala i u plaču da sam imala napadaj tahikardije  al treba onda samo na bebu misliti i napravit sve da budeš dobro zbog nje! A nekad nije loše ni isplakat se, lakše čovjek krene dalje. Makar ja sam tek danas sebi došla od događaja zadnjih par dana, al eto vidiš sve prođe! Čuvaj ti sebe i misli na ljubav koju nosiš u sebi, ostalo je sve riješivo. Šaljem puno zagrljaja i krafni

Honey
    12. Siječanj 2018. 09:33

Draga moja Pikica, dobrodošla ti nama nazad! Nek ste se vi sretno vratili, žao mi je zbog prehlade, al trenutno bolje da pere muža nego tebe ili malog. Izdržat će on to  Lijepo ste se proveli na snijegu, mi smo tu uživali u proljeću  zapravo od ovog vremena su svi nešto blesavi i nervozni i hodaju sa glavoboljom. Napokon je malo zahladilo, meni odgovara, samo da se još magla raziđe.
    Ja sam danas nosila urinokulturu, nadam se da će biti opet sterilna, odbrojavam do srijede, ide i muž prvi put sa mnom i sav je uzbuđen.

12. Siječanj 2018. 10:10

Dobro jutro!
    Palcice, 
    Ne daj se uzrujat,  to je bio samo san,  sve je super!
    Pikiceeee, 
    Neka si se ti nama vratila! Zao mi je sto ste se razbolili. Sad domeka se lijecite. Bitno da ste uzivali,  dok je trajalo.
    Panda moja, 
    Tko te ljutio? Nemoj mi tuzna biti!
    Ja sam evo danas ostavila malog doma,  pa se druskamo. Ide danas popodne na jedan rockas i sutra na jos jedan. Dijete mi vise festa,  nego ja 😂😂😂
    Ja sam se naspavala,  samo jednom isla na wc oko 6 ujutro i dijete me probudilo oko pol 10.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    12. Siječanj 2018. 10:17

Hej Proudy, ja se isto začudo naspavala i to ne mogu vjerovati da niti jednom nisam išla pipi po noći tako da je ujutro koncentracija urina bila baš kako treba
    Slatki su mi ti rođendani skroz <3  Jedva čekam svoje malo pile da to sve krene, ahh....

12. Siječanj 2018. 10:30

Honey

Hej Proudy, ja se isto začudo naspavala i to ne mogu vjerovati da niti jednom nisam išla pipi po noći tako da je ujutro koncentracija urina bila baš kako treba
    Slatki su mi ti rođendani skroz &lt;3 Jedva čekam svoje malo pile da to sve krene, ahh….

Ta urinokultura mi uvijek stvara pritisak pa mi se ko za vraga pisa cijelu noc,  prije nego ga trebam nositi 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    12. Siječanj 2018. 11:23

Ma drage moje nije me niko nasikirao i nazivcirao nego je od prijateljice moje najblize mama umrla jucer, i bas smo u soku bile, jer se je sve odvilo u 20dana.
    Sad ne znamo ni mi jesu li oni dole znali nesto vise a njoj nisu htjeli javiti da se ne sikira... Uglavnom ona je otisla sad za Bosnu, pa ne znamo nista....
    Grozno je to kad nisi blizu svojih, svi bi te kao zastitili nekim lazima a cine ti jos gore...
    I tako me to sve potreslo i bas sam isla rano lec da se smirim zbog bebice.

panda102
    12. Siječanj 2018. 11:27

Proudy nemoj ranit nigdje ako bas ne moras......
    Jedva cekam vikend, da malo s muzem budem, kad je druga smjena ni ne vidimo se, bas se pozelimo hihhihihi <3
    Pikice zao mi je sto je tako ispalo,  i mi smo se izz Istanbula vratili svi bolesni, osim oca mog hahahah on je ko celik, mog muza jos drzi :(
    Honey sunce im kalajsano oplakah....ahhahahha kraljica...
    Kad se slikas ajde sta cekas. Danas si 19 idemo pit opet hehehehe
    Znaci prezivim sljedecu sedmicu i onda pregled u utorak abd ojjjjjj

panda102
    12. Siječanj 2018. 11:30

Palcice ja cu savijacu s jabukama, kruske ne volim ahhaha komplikovana panda
    I ja sam sanjala neku pucnjavu, neka streljanja, kod mene jos rat u glavi....
    Bas mrzim to sanjati, uvijek nanovo prezivljavam...
    Danas je dan grozan, kao neko sunce je bilo u najavi.....vec vidim kisa ce. Danas idem po dosta voca a to mogu u glavni mercator jer je na drugim mjestima bas slaba ponuda i plasticno je ehehhe a tamo imam i pepco pa cu pogledati i one kutije od Elvire za ormar, mozda muzu sortiram carape i gace ehehehehehe Kao ja vrijedna........

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.