Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    11. Siječanj 2018. 17:49

Frajla

Student24

Jutro!
    Trebam savijet. Danas idem kod dr i moram se dog do kad cu raditi. Ja sam planirala raditi do 2.2. pa koristiti 9 dana godisnjeg i onda od 16.02.do 04.03.koristiti bolovanje, ali me sad zanima da li ce mi to srozati prosjek place za porodiljni? Kako se to gleda?

Bilo bi lakše da imaš ticker u potpisu.
    Ako sam dobro zapamtili ti si otprilike isto kao i ja. Komplikacije ti neće rušiti prosijek, samo ih ne smiješ prekidati, znači izravno sa komplikacija moraš na porodiljni
    Naravno, na komplikacijama imaš limit, a prije poroda i prvih 6 mj imaš svoju punu plaću

Hvala!! Zvala sam kasnije i hzzo i oni tako rekli isto. :)
    Ticker - nikako da se pozabavim njime. :D
    Vidim da puno vas pise za probleme s probavom. Meni je to nepoznanica. Ali utrnute ruke... Katastrofa... Vise ne znam kako je to normalan osjet... 

Frajla
    11. Siječanj 2018. 18:21

Proudy nemoj se sekirati, dogodi se
    Meni se jednom dogodilo da sam s posla biciklom naišla u lidl, zaključala ga, obavila shoping, izađem van s vrecicama i onda služim da sam ključeve i od kuće i od bicikla ostavila na poslu, a muž radio popodne.
    Tako da sam sa svim tim klipsala pješke nazad na posao... A nisam bila trudna 😥

11. Siječanj 2018. 18:39

Frajla

Proudy nemoj se sekirati, dogodi se
    Meni se jednom dogodilo da sam s posla biciklom naišla u lidl, zaključala ga, obavila shoping, izađem van s vrecicama i onda služim da sam ključeve i od kuće i od bicikla ostavila na poslu, a muž radio popodne.
    Tako da sam sa svim tim klipsala pješke nazad na posao… A nisam bila trudna 😥

Ma jooj! Velim ti,  sad mi je smjesno,  ali u tom trenu sam bila tak jadna da je to strasno. Ono kaj da radim? Gdje da idem? Koma sam se osjecala.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    11. Siječanj 2018. 19:52

Hahahaha Proudy joooojjj  
    Evo pisam od smijeha! Al mi je zao sto si se nasikirala ❤ Ma desi se, sto kaze Frajla i meni se izdogadalo dok nisam bila trudna hahahaha Al sigurno si bila van sebe a i vjerojatno ova sta ti je dala za poziv hahaha 

panda102
    11. Siječanj 2018. 20:18

Ja ne znam broj od muza napamet...kako bi ga nazvala🤔🤔🤔🤔 odoh ucit haahahh

Palčica0306
    11. Siječanj 2018. 20:19

Honey

Hej jutro!!!! Ajme Palčice buđenje sa Maminjosom hahaha i to u rozom, ma divno! Daj malo tog sunca pošalji tu meni u Svetu Nedelju, ovdje maaaglaaaa, ne vidiš pred sobom.
    E moja Panda, lakše je navest tko me ne ljuti, al ajd, bit će bolje! Nek si se ti počela praznit da nam ne pukneš od tih plinova hahaha A što se tiče kila, moja mama je mene prenijela, udebljala se jedno 15kg, a ja rođena sa 2500g. Znači toliko o trudnici i kilama. Inače je ona bila ko kostur prije trudnoće tako da su joj te kile dobro došle.
    Proudy divneee su tetrice, to su iz Ethereala?

Evo srećice za tebe da ti uljepšam mjesec cijeli

Cijeli dan iskorišten u prirodi

Palčica0306
    11. Siječanj 2018. 20:34

Evo i nas🤗🤗🤗💕

Honey
    11. Siječanj 2018. 21:58

Ajjjj Palčice 😍 bas ti hvala draga! Milina vidjet! Evo mirisi mi i more i sunce skoro pa da sam tamo 🤗 
    Busa ti je prava, udobni veliki dom za malu princezu ali ne jos za dugo 😉😘

Palčica0306
    11. Siječanj 2018. 22:04

Honey

Ajjjj Palčice 😍 bas ti hvala draga! Milina vidjet! Evo mirisi mi i more i sunce skoro pa da sam tamo 🤗
    Busa ti je prava, udobni veliki dom za malu princezu ali ne jos za dugo 😉😘

Kad ja nemogu k tebi doći bar ću ti slike slati a možda ponekad i pjesak s morem u boci😍😘🤗dada draga moja Honey još malo,i vjeruj mi da jedva čekam taj dan da ugledam i držim svoje največe blago💕

Ariel01
    11. Siječanj 2018. 22:40

Honey

panda102

Ja hocu da znam je li musko ili zensko …….. :(

Ma daj Ma šta će ti ta informacija hahaha Jao i ja bi tako htjela znati, al bojim se da će moja sirena opet glumit sirenu Uvelike se suzdržavam od kupnje tetrica, posteljinice i biločega. Volim neutralno, al neću baš imat sve neutralno, ipak da nešto da naznaku šta je… aaaaaaa… Evo mene počela blaaga blaaga žgaravičica, a čak se ni ne prejedem i ne legnem poslije jela iako mogu jel, ipak imam kauč, hahaha Nadam se da će tako ostati i da se neće pogoršavati.
    Proudy skroz si zgodna i baš ti je buša proporcionalna nekako, meni je niže nekakao hahaha neznam, sliknem ovih dana pa komentirajte. Panda i ti si zgodna al Proudy vodi sa trbuhom jer je goli trbuh a tebi još ove prugice malo povećavaju hahaha Jao Katuška daj mi posudi obitelj i kumove na jedan dan hahaha, ok može dva dana hahaha prelijepo sveeeeeeee
    Elvira hahahahaha

Ako ću ti olakšati ja sam imala osjecaj da cu opet imati dečkića ... čak sam i sanjala noć prije dečkićaaa . Sutradaaan..... kaže dok. Na 4d curka 🤣🤣🤣😍😍  Jedina razlika u trudnocama sto sam sa deckicem bila ful smirena u startu i cistog lica , a sada bila nervoza stalno i pristevi poiskakali.... E da i sise... sa dečkičem su bile manje. Sad su za 3 br veća odmah bila 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.