Evo i nas🤗🤗🤗💕
Prelijep je trbuh. 😍😍😍 Ja se svog golog ne usudim slikati 🙈😣
Evo i nas🤗🤗🤗💕
Prelijep je trbuh. 😍😍😍 Ja se svog golog ne usudim slikati 🙈😣
Ja svoj obožavam jer znam da svaka strija i sve to će bit trajna uspomena da je malo zlato raslo i živilo tu ispod mog srca. 🤗💕😘👶
Dimenzije jorgana su 90x135
Magnezij pijem iz dma, magnezij citat. Ne sjetim se popiti svaki dan, kad me znala uhvatiti kriza popijem u roku par sati cijeli donat mg
Inače, možeš probati u ubaciti lanenih sjemenke u prehranu. I nekad davno sam znala jesti probavin s jogurtom i to mi je stvarno puno pomagalo, to je nešto ajmo reći kao pahuljice, izgleda malo bljaki jer je smeđe, ali nije tako loše, onak smokijasto je
Moja posteljina iz Lidla je 100x140, tako da pogledaj si tamo kad budu opet aktualne 😁😊
Honey drago mi je da sam te nasmijala! Sad se i ja smijem 😂😂😂😂
Pricam frendici kaj mi se dogodilo i veli ona pa kak? Kaj kak? Izadjes van i zalupis vrata! Eto tak 😂😂😂
Panda, da sam bilo koga drugog trebala nazvat, ne bi znala broj. M ima samo zadnju znamenku drugaciju od mog broja, pa znam
Palcica, fotke su divne i tvoja busica je divna. 😍😍
Ne znam jel jos netko nest napisao, ne ignoriram, samo sam danas mutava.
Laku noc, puse svima 😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro...
Kakav dan jucer... Tacno sam osjetila, ako sam ja pod stresom i placem i moja beba je budna....... jedva sam se nekako smirila zbog nje, pa sam otisla u krevet u pola 9.
Palcice daj za mene nesto drugo, ne volim palacinke ehhehee
Dobro jutro…
Kakav dan jucer… Tacno sam osjetila, ako sam ja pod stresom i placem i moja beba je budna……. jedva sam se nekako smirila zbog nje, pa sam otisla u krevet u pola 9.
Palcice daj za mene nesto drugo, ne volim palacinke ehhehee
EVO MOJA PANDICE🤗
Ja sam sanjala očajno ružan san,probudila se plačuč.
Sanjala da sam došla u sobu a muž s jednom u krevetu,i to ispred bebe.
Pitam ga što je to koji k,on odgovori nisi mi više privlačna,neosjećam niš prema tebi....oni mrtvo hladni nastave...uzmem bebu odem u dnevni sjednem i plačem,svekar dođe i pita što mi i rečem mu,on doživi infarkt ostane nepokretan i mutav...a svekeva mi se smije u facu i govori,neka uvijek si bila nesposobna....ima još al nemogu pisat baš me potreslo.😟😟😟😟
Jutro drage moje...vratili se domeka...dva dana ranije jer smo se svi do reda razbolili...ja i mali smo ok od jucer al muz opet nocas 39temp...uglavnom bilo je lijepo dok je trajalo...
Palcica uuuuuu moze svega pomalo😋😋😋😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji