Ajmo sad malo o meni…..
Boli me trbuh od jucer i tvrd je ko kamen…nemam pojma sta je, mozda od kiselih paprika… jela sam makarone s bolonjezom… pojma nemam…
E sad ljubi gdje boli cijeli ili,dali ti se vrača hrana...btw kisele paprike nisi smjela znaju napuhat i grčeve izazvati.
A što se tiče tvrdoče stomaka beba raste i kako se rasteže mišići ti se stisksju i otbrdne.
P.s ako ti nastavi biti tako bolje otiđi doktoru da si mirnija.
Ma vise kao zeludac boli, a boli citav skoro joj nemoj mi kiselih paprika dirat hehehehehe poludit cu!!
Otisla bih i rekla; boli me stomak ahhahaha samo bi me pogledala...i pitala sta si jela jucer, kisele paprike s bijelim lukom ahhahahhahahahhaha
Ma vise kao zeludac boli, a boli citav skoro joj nemoj mi kiselih paprika dirat hehehehehe poludit cu!!
Otisla bih i rekla; boli me stomak ahhahaha samo bi me pogledala…i pitala sta si jela jucer, kisele paprike s bijelim lukom ahhahahhahahahhaha
To pogotovo nebi smjela,jer se povečava razina plinova u želucu,ja sam sebe tako pted badnji dan ubila,bolilooo ja u doktorice ona se za glavu uhvati😂😂😂i još kukaš ni u ludilu ne to,reko dobro
Jutro curke.. 😉 Sve nešto vesele... bit će neka lovica uskoro 🤣🤣🤣 Prozujala sam po netu.. vecinom pise unjeti 300 kal vise dnevno je dovoljno 😂😂 Znaci , ovakve muke u prvoj trudnoci nisam imala al hajde....
Panda , meni su zbog tvrdog trbuha tekli mg 300 da je dobar... Al hoce to od jela... puna si 🙈
Panda to su ti garant plinovi, em paprika, em bijeli luk i još sigurno ima luka u bolonjezu
Morat ćeš redovito šetati danas do wca da pritisak popusti 😉
Dobro jutrooo cureeee
Zrinchy moja prijateljica je imala Mamaroo…ja sam se zaljubila hhaha ali ja cu uzeti RockaRoo, ipak mi treba 340 E za Mamaroo, iako ima ih i plovnih za 250 i manje…
A Rockaroo je oko 150E polovno, 200 novo. Budu uvijek neki popusti od 15% pa cu cekati… To prodas sad pa sad..
Elvira vjerujem da dugo traje, sta nas jos ceka….ojjjjjjjj- 10 kg 30 t hahha tto je nista :)
Jutro curke!!
Prvi radni dan i to odmah ovako odvratan, jedva sam se dogegala na posao!
Panda, evo ti link na jednu stranicu: https://shopybaby.com/products/mamaroo-4
Tamo vidim da ima na popustu cesto, a i kad se prijavis dobijes odmah 10% popusta! Curke, prosvrljajte!
Ja jutros na vaganju dobila službeno 3.3 kile! A danas sam točno na pola putaaaa🤗😘😘
[/url
Ma to su crijeva..kada obavis nuzdu bit ce bolje..ja obozavam kiselo..pogotovo zelenu salatu kiselu
Dobro vam jutro!
Pandica to ti je ziher probava, tak ti je meni bilo ono jedan dan.
I tocno sam skuzila vec da ak ne obavim wc ujutro cim ustanem da ce mi cijeli dan bit veselo.
Idem sad na Mini Greeny narucit si tetre konacno! Necu vise bit nemajka! 😂😂😂😂
Honey gdje si???
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure dude su iz svijeta beba, ima taj neki djecji brend “Elodie details” sve je predivno i skupo🙄
Pandica dada i ja mislim da probava, mene tak steze kad nesto tak jedem, onda popijem magnezij sa me potera pa je dobro🤣 al budes ti vidjela kroz par tjedana, kad ti se sve pocne sirit, sve zivo boli😩🙄
Ja razmisljam izmedju mamaroo i joie baby swing Serina. Pa pogledajte koga zanima.
Ariel nisam opce dobro skuzila.. tebi su rekli da ti je beba premala jer ne jedes dovoljno?
Dobro jutrooo cureeee
Zrinchy moja prijateljica je imala Mamaroo…ja sam se zaljubila hhaha ali ja cu uzeti RockaRoo, ipak mi treba 340 E za Mamaroo, iako ima ih i plovnih za 250 i manje…
A Rockaroo je oko 150E polovno, 200 novo. Budu uvijek neki popusti od 15% pa cu cekati… To prodas sad pa sad..
Elvira vjerujem da dugo traje, sta nas jos ceka….ojjjjjjjj- 10 kg 30 t hahha tto je nista :)
Jutro curke!!
Prvi radni dan i to odmah ovako odvratan, jedva sam se dogegala na posao!
Panda, evo ti link na jednu stranicu:https://shopybaby.com/products/mamaroo-4
Tamo vidim da ima na popustu cesto, a i kad se prijavis dobijes odmah 10% popusta! Curke, prosvrljajte!
Ja jutros na vaganju dobila službeno 3.3 kile! A danas sam točno na pola putaaaa🤗😘😘
to je lazna stranica, samo da te rastuzim ahhahaa i ja sam se bila ponadala i onda sam istrazivala i vidjela kako su ljudima samo novac uzeli, mislim malo je nemoguce, mamaroo drzi cijenu od 300 e i vise da je tu 167 predobro ali nemoguce nazalost.
Sortiraj odgovore
Najstariji