Eto opet mene. Zaboravila sam na post. Večinom kažu da su u prosijeku veće bebe od norme ( najniže) Rijetko tko u terminu rodi djete 1500g. Zato mi je panika bila... Jednostavno se ne mogu prosilit na konstantno jedenje. Uzimam almagea 2x dnevno , počela sam sa mg300. Ujutro doručkujem kako koji dan šta... tipa griz ili zitarice ili namaze itd... međuobrok neka vočka i nista vise do ručka oko 14 nekad 15h opet vočka ili nešto i večera. U prvoj trudnoći sam dobila 18kg ali sam fkt jela i mali rođen sa 3.750g. Sad uopće nemam apetit.. moram se nasilit sa večerom..... Trenutno sam 24 tj 3 dana. Beba točno u dan procjena. Ostala trudna sa 58kg i sad sam na 68,9 kg . Ima tko ideju cime oplemenit jelovnik ? 😂😂 Nisam za kaše i smootie... Al me fkt prpa da ce curka bit minijatura.... i skrozz nisko ju osjetim -.-
DOBRO JUTRO CURE MOJE !!!
Kako bi rekao Maminjo AJMOOOOO!! jedav veliki😃za dobro i ugodno jutro puno pozitive.
Ustanem,pogledam se u ogledalo i poželim si dobro jutro i divim se samoj sebi kak sam si sexy,pogladim si stomačić i rečem svojoj bebi da ju najviše volim.
Pogledam van ludilo je dan,kiša ko iz kabla…nema veze meni sunce sija svaki dan.
Skuham si kavu,jedem krafnu,…zamišljam si proljetnice da su ovde,da se smijemo i družimo.
Eh sad da znate kako ste drage i mile.
Ljubim Vas sve i želim veseo dan da Vam svane🤗😘💕😍
Jutreko
Palcica, baš si divna 😍
I ja sam se jutros probudila s željom za slatkim, evo smisljam da si odem prije posla uzeti napolitanke. A ova kisurina vani je baš bljak, najradije bi ostala doma
Katuska luda si, a slatke su dude. Moja jadno dijete je dobilo neke skroz prozirne, da se ne moram misliti za boju 😂
Jutreko
Palcica, baš si divna 😍
I ja sam se jutros probudila s željom za slatkim, evo smisljam da si odem prije posla uzeti napolitanke. A ova kisurina vani je baš bljak, najradije bi ostala doma
Katuska luda si, a slatke su dude. Moja jadno dijete je dobilo neke skroz prozirne, da se ne moram misliti za boju 😂
Moja princetica dobila 4(1*prozirna silikonska,1*tirkizna silikonska,1*bijelo prozirna,1*bijelo roza)
Jutreko
Palcica, baš si divna 😍
Ja ti kako reče moj muž ko klaun dođem...što ćeš volim širit radost 🤗😃😃😃
Dobro jutrooo cureeee
Zrinchy moja prijateljica je imala Mamaroo...ja sam se zaljubila hhaha ali ja cu uzeti RockaRoo, ipak mi treba 340 E za Mamaroo, iako ima ih i plovnih za 250 i manje...
A Rockaroo je oko 150E polovno, 200 novo. Budu uvijek neki popusti od 15% pa cu cekati... To prodas sad pa sad..
Elvira vjerujem da dugo traje, sta nas jos ceka....ojjjjjjjj- 10 kg 30 t hahha tto je nista :)
Proudy nema se sta skracivat joj joj :)
Palčica uvijek vesela, nasmijana i pozitivna I like it <3 da ostane tako citav zivot :) :) Takve nam trebaju da podizu atmosferu dok mi panicimo aahhahah
Katuska dude izgledaju kao louis vuitton ahahahah ono kao pravo dizajnerski , gdje si to nasla...
Ariel ne znam kako ces si pomoci kad ni ja sebi ne mogu hahahaha ne znam kako nasa hrana utice na bejbie pa ne mogu pametovat nesto sto ne znam, pokusaj proguglat malo..
Frajla dobro jutro, i kod nas je kisa, nije stala citavu noc...
HONEEEEEEEY!!! GDJE SI??????????
Ajmo sad malo o meni.....
Boli me trbuh od jucer i tvrd je ko kamen...nemam pojma sta je, mozda od kiselih paprika... jela sam makarone s bolonjezom... pojma nemam...
Sortiraj odgovore
Najstariji