Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Siječanj 2018. 12:08

Narucila sam tetre! 😉 Danas 19+6,  znaci cisto da se evidentira da sam nesto kupila prije 20tt 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    10. Siječanj 2018. 12:10

Probava je redovna hahahha mozda je stres, danas sam saznala da ako mislim iskoristit godisnji da ga moram jer mi ga nece prenijeti na sljedecu godinu.... drugi mogu da prenesu ja ne... ne mirim se s tim da 1.aprila idem na trudnicko...nikako .... 
    a da ne govorim da je na poslu opca ludnica...toliko posla galame stresa i svega, ali ja uzivam da sam pod takvim stresom....ludjakinja haahha

10. Siječanj 2018. 12:14

Da,  Panda meni je tako propao go,  jer se naravno nisam mogla s ginicem pogadjat da mi otvori bolovanje nakon go,  buduci da je bila takva situacija. 🙁 Nije mi puno go ostalo,  alj svejedno...

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Ariel01
    10. Siječanj 2018. 12:27

Katuska99

Cure dude su iz svijeta beba, ima taj neki djecji brend “Elodie details” sve je predivno i skupo🙄
    Pandica dada i ja mislim da probava, mene tak steze kad nesto tak jedem, onda popijem magnezij sa me potera pa je dobro🤣 al budes ti vidjela kroz par tjedana, kad ti se sve pocne sirit, sve zivo boli😩🙄
    Ja razmisljam izmedju mamaroo i joie baby swing Serina. Pa pogledajte koga zanima.
    Ariel nisam opce dobro skuzila.. tebi su rekli da ti je beba premala jer ne jedes dovoljno?

Sad sam 24 tj. Bila u 22 tj na 4d i kaze teta manji rast 520g kao trebalo je biti vece 🙈 onak... ja sam 168cm muž 175 ... kaj bi diva trebala imati ?? 🤣  Pa me malo prestrasila . Dobila 10 kg a na meni se to ne vidi uopce. Jedem tri velika obroka dnevno i uvijek između neku vočku. Fkt nemam poriv trpat u sebe. Malo me ženska izbezumila da je premala beba -.-

Ariel01
    10. Siječanj 2018. 12:32
    Ovo je bušica za 24 tj
    Ovo je bušica za 24 tj

Kaj sam fkt prezgoljava ? :/ 

Ariel01
    10. Siječanj 2018. 12:36
    Tu se bolje vidi
    Tu se bolje vidi

panda102
    10. Siječanj 2018. 13:00

Ariel ti ja posaljem moj trbuh ahhahaha pa da vidis sta je trbuh hahaha ili Proudy svoj?

Frajla
    10. Siječanj 2018. 13:03

Proudy, go po zakonu ne može propasti, moraju ti dati da iskoristis kad se vratis ili ti isplatiti. Znam da je malo nezgodno natezati se s privatnikom, ali možeš barem pitati u računovodstvu.
    Ariel, veličina i rast bebe nemaju apsolutno nikakve veze s tim koliko se trudnica udeblja ili ne udeblja.
    Ovak napamet (da ne idem sada opet u tablice) 500 g u tom tjednu je skroz ok, meni je u 25 tt bilo 700 g i beba savršeno odgovara tjednima (naravno da ih ne važi nego mjere glavu, bedrenu kost i trbuh i za sve je aparat pokazivao isto 25 tt)

Honey
    10. Siječanj 2018. 13:05

Ariel kaj bi bila žgoljava super izgledaš!!! Buša je predivna! Po tablicama je beba u vrijednostima kako treba biti pa ne kužim, možda se teta malo zabunila... ??
    Hej cure moje evo me, imala jučer loš dan na sve fronte, stres stres, plakala na kraju ko kišna godina, danas za nagardu imam natečene oči koje peku i glavobolju. Čitam čitam cijelo vrijeme, Palčica me odmah izjutra oraspoložila sa Maminjosom hahaha  Kraljice naša!
    Panda torba je baš lijepa, ja ću ko i Proudy čekat da vama dođe pa da čujem dojmove pa onda možda naručiti  
    Nadam se da ti je želudac bolje, popij kamilicu. Mislim da ti je to od  kombinacije paprike i svega, ja isto obožavam kiselinu ali me muči svaki puta al nije mi žao hahaha
    Katuška dudice su preslatke, ja neki dan gledala u choconillasu, taj elodie ima baš royal stvari..  
    Sve ostalo sam zaboravila. Frajla je otišla po kilu napolitanki valjda jer je Palčica na krafnama od jutra, Proudy više nije nemajka haha, Elviru je frka carskog i pridružujem se , i ja molim Boga samo da mi se ne reže utroba  

10. Siječanj 2018. 13:08

panda102

Ariel ti ja posaljem moj trbuh ahhahaha pa da vidis sta je trbuh hahaha ili Proudy svoj?

Tocno to 😂😂😂😂😂😂
    Ariel nisi prezgoljava. To su procjene,  i nisu tocne. Frendica mi je 2 mj bila hospitalizirana jer su tvrdili da dijete ima zastoj u razvoju,  premali trbuh. Trebam lo rec da je sve bilo ok? Nisu sva djeca ista.
    U prvoj trudnoci su me tocno na termin u bolnici pitali jesam sigurna da sam toliko trudna. Da mi je trbuh premali. I procjenili dijete na 2600g,  za 36tt a ne 40tt. Rodio se dva dana kasnije sa 3050g. Toliko o procjenama.
    Ugl nemoj se trpati ako ne mozes. Mozes recimo pojacati unos voca jer se fruktoza prva lijepi za dijete i lezat sto vise na lijevom boku da ti budu bolji protoci.
    Danas se ne slikam,  sutra sam 20tt pa cu slikat trbuh. Onda ces vidjet kaj zgoljavo,  a Panda je jos gora 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.