Ma naravno da je sve ok! 😉
Ja isto vjerujem da je sve ok, mora biti sve ok. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma ne kažem za Pandu, nego za proudy koja je na komplikacijama, pa nema kada iskoristiti
Zvala sam knjigovođu svoju....pravo na go nema...propada joj...komplikacije nesmije prekidat,gubi pravo na naknadu,jedino može tražiti da joj se isplati godišnji.
Moj stomak rasteeeeeeeeee,neusudim se više slikavat😂😂😂još 48dana i stiže moja cura🤗🤗🤗🤗
A ipak je fejk stranica? Neeeee!:)
Zato sam i odlucila cekati ,a ne na prvu narucivati. Bas mi je zao:(
Palčica, cudno mi je da ti računovođa to tvrdi... Ja sam pravnica i pricala sam puno sa kolegama, svi su se slozili oko toga da imas pravo prenijeti. Ja sam se sa poslodavcem dogovorila da cu koristiti 10 dana, a ostatak nakon porodiljnog+godisnji za 2018. Jednostavno zbog posla nije moguce. A frendica mi radi u banci, ona me dodatno upozorila da ne napravim tu gresku, ona je koristila sve prije porodiljnog, a kasnije je saznala da je mogla te dane koriatit nakon. Taman joj je falilo kod privikavanja bebacha u vrtic.
Nisam pametna,budem se i ja jos malo raspitala pa vam javim kaj saznam.
[/url
A dobro... ima razlike prvorotka i drugorotka 🤣😉 Meni je ovo druga t. I baš ti je super bušica 😍😍😍
Proudy jesi ti rekla da ti je koza super u trudnoci? Blago tebi, moja je grozna. Nikad nisam imal probleme s pristicima i masnom kozom, ni u pubertetu. A sad, katastrofa, puna faca pristica, masna koza, ma uzas :) kile mi se sve vise ljepe, morat cu ponovo na svoju dijabetes dijetu🙄
Ariel nisi opce zgoljava, super izgledas :)
Pandica bas mi je sladak taj tvoj trbuscic :)
Evo mene od danas 🤭🐽
Katuska, evo zadnjih par tjedana mi je super. U pocetku sam bila koma. Pristava, koza suha, perutalo mi se i lice i vlasiste. Sad se vratilo u normalu i super je. Inace imam malo problematicniji ten ali sad je divan. Bez tockice.
Evo gle, no make up, zanemari kaj sam pospana, tek sam se probudila 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy jesi ti rekla da ti je koza super u trudnoci? Blago tebi, moja je grozna. Nikad nisam imal probleme s pristicima i masnom kozom, ni u pubertetu. A sad, katastrofa, puna faca pristica, masna koza, ma uzas :) kile mi se sve vise ljepe, morat cu ponovo na svoju dijabetes dijetu🙄
Ariel nisi opce zgoljava, super izgledas :)
Pandica bas mi je sladak taj tvoj trbuscic :)
Evo mene od danas 🤭🐽
Tak je i moj buso negdje
Sam kaj je tvoj manekenski trbuh i koža. Moje se sve ajme majko... puno strija ljubičasto 🙈
Ariel beba ti odg tjednu u kojem je..rast bebe nema veze sa debljanjem trudnice
Sortiraj odgovore
Najstariji