Evo cure ako još nekog pati probava (kao mene), služila sam da mi topli magnezij puno bolje djeluje.
Imam neki iz dma magnezijev citrat, to su male vrećice praha koji se treba otopiti u vodi, 400mg je jedna, znači dnevna doza. Zadnjih par dana ga stavim u toplu vodu i kroz par sati sam tamo gdje i car ide pješke 👌
Evo cure ako još nekog pati probava (kao mene), služila sam da mi topli magnezij puno bolje djeluje.
Imam neki iz dma magnezijev citrat, to su male vrećice praha koji se treba otopiti u vodi, 400mg je jedna, znači dnevna doza. Zadnjih par dana ga stavim u toplu vodu i kroz par sati sam tamo gdje i car ide pješke 👌
potpisujem, trcim na wc, a inace sam imala problema uvijek s probavom, i bas me je bilo strah kako ce bit u trudnoci. ZIVIO MAGNEZIJ
Bok curkee!
Malo mi je trebalo da procitam sve postove od zadnji puta,al uspjela sam:)
Imam pitanjce-jel ima ko/znate da ima Mamaroo? Javljeju se neke akcije,,a jos nisam na cisto da li ju uzeti ili ne :/
Honey,super je kauč, ja moram navratit do kolegice racunovođe ako hocu prilec jer samo ona ima kaic u uredu:))
Hocete raditi do kraja? Ja mislim da hocu,barem.do 1
4., porodiljni sluzbeno starta 15.4.
U petak Vinogradska-anomaly scan, nadam se i saznat spol.
Pusee
[/url
Mene uopce nije strah poroda...mozda malo ako cu morat na carski onda me strah oporavka kako ce biti..ali meni ova moja trudnoca traje i traje..imam osjecaj kao da sam 100 godina trudna i nikako docekat..vi ste sve dobre..ja sam na +10 kg i jos si mislim kako sam malo dobila s obzirom da sam od pocetka doma i na mirovanju i da stvarno brzo nakupljam kile..
Joj Elviramagistic i ja sam skoro od pocetka doma i lezim i jedem. I zapravo se cudim da vec nisam vise skupila, jer je logicno kad se ne trosim...ovaj jel ne krecem se. 😂😂😂😂
Zrinchy sretno na uzvu i obavezno nam javi spol 😉.
Ja cu ic u utorak vjerojatno na kontrolu, nalaz urinokulture ce mi bit u pon pa da mu i to odnesem da vidi. I nadam se da se taj jebeni cerviks vise ne skracuje i da ce me pustit bar malo hodat. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Elvira,
Ja isto imam osjecaj da sam vec 3 godine trudna 😱😂
Inace sam do 27 tt dobila sam 14 kg. Vi sve pazite sto jedete, a ja se prezderavam sa svim i svacim, hahah, cak ni nije tako bas, nego posto se ne krecem bas kg se skupljaju...
Joj Elviramagistic i ja sam skoro od pocetka doma i lezim i jedem. I zapravo se cudim da vec nisam vise skupila, jer je logicno kad se ne trosim…ovaj jel ne krecem se. 😂😂😂😂
Zrinchy sretno na uzvu i obavezno nam javi spol 😉.
Hvala ti draga, nadam se da ce i tebi pregledi super proc💪
Curke, spletom okolnosti su 4 moje frendice rodile na carski, svaka u drugoj bolnici, i sve imaju samo pozitivno iskustvo.
I ja cu najvjerojatnije morat na carski,imala sam prije 5 godina saobracajku gdje mi je zdjelica bila napukla na 2 mjesta. Zato sam.se puno interesirala, a zakljucak je- vise ne mesare ko nekad, rez je jedva vidljiv, a ako nema nekih komplikacija se vec treci dan moze dizati iz kreveta. Naravno da nismo svi isti, ali razmisljamo pozitivno i sve ce bit super!
😘
[/url
Dobra večer cure moje!
Evo i nas dvi stigle da se družimo s Vama.
Danas smo ljenčarile.
Malo sortirali robicu,sada kreće pranje i peglanje🤗🤗🤗
Hihi pandica bas mi je drago da sam imala utjecaj na tebe🤣
Honey bilo mi je bitno da cujes da se i ranije dizem kad treba🤣
Ja ovo kupila, bozee, nisam odolila 😍🙄🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji