Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    10. Siječanj 2018. 13:49

Honey i kod nas je pravo stresno, direktor place njegov sin place, ko ce preuzeti firmu, ja na trudnicko, moram ici 1.aprila ili mi propadne, kako cemo naci nekoga, sad kad je posla kao u prici, strojnika u sloveniji nema bas, zato sam tako lahko i dobila posao kad sam dosla.... kriza zesca i naravno da mi se ne ide... 
    onda galama, skidanje stimulacija, planovi za 2018 ahhahaa i kao boli me trbuh pa dobro sam ziva, sama medju 55 muskih....
    sad sam nasla neku kutiju i digla noge, bas mi smeta kad mi vise, stikle od 10cm su jos uvijek aktualne :D
    rekla mi je da koristim ako zelim, jer ne znam ja kad cu se vratiti, hocu li do 30.6.2018... obavjestila me i hvala joj... rekla je da ne zeli komplikacije i da bude sve po zakonu...

Honey
    10. Siječanj 2018. 13:50

Frajla

Ma ne kažem za Pandu, nego za proudy koja je na komplikacijama, pa nema kada iskoristiti

Da Proudy, ovo u tvom slučaju bi se složila da ti se mora čuvati go od 2017 ako nije iskorišten zbog trudnoće, tj. bolovanja u trudnoći. Pitaj ti svoje kaj ima veze...
    Super za ten i kosu bilo je i vrijeme  

panda102
    10. Siječanj 2018. 13:51

Ja znam da se necu svadjati hahaha kako kazu tako ce biti, samo sebi gore napravim... je li tako hahaha 
    skine mi stimulaciju i et mogu se pušit hahahaha

Frajla
    10. Siječanj 2018. 13:52

Mom poslodavcu je draže ako iskoristimo godišnji u toj godini, ali nije baš da ima neki zakonski mehanizmi da te natjera na to. Hrpa ljudi prenese dio i nikom ništa.
    Osobno ne kužim baš prenošenje, jer se najčešće svede na to da u prvoj godini iskoristis pola go i onda svake sljedeće pola starog i pola novog i opet dođe na isto po broju dana

10. Siječanj 2018. 14:00

Kod nas skoro nitko ne prenosi go,  jer firma ima semu da ako iskoristimo go do kraja godine,  dobijemo dan extra. Tako da se svi potrudimo iskoristit go od 1.1. do 31.12.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Ariel01
    10. Siječanj 2018. 14:02

Okey znaci taman sam. Sad mi lakse... 2.2 idem na kontrolu pa cu pitat jel narasla ista il je jos na 520 🤣 ludi doktori...

panda102
    10. Siječanj 2018. 14:24

Evo da se ne brines hahahahaha

panda102
    10. Siječanj 2018. 14:25

Proudy sutra kad svoju stavi ima da poludis hahahahh nigdje zene

10. Siječanj 2018. 14:30

panda102

Proudy sutra kad svoju stavi ima da poludis hahahahh nigdje zene

😂😂😂😂😂😂
    Ma narasao mi je sigurno,  pa tjedan dana je proslo. 😂😂😂😂
    Tvoj danas manji nego jucer 😂😂😂 odj jest da se napuse

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    10. Siječanj 2018. 14:36

Pa kad je sav nesto cudan i tvrd....
    Tako da samo čekam pregled i ne sikiram se da nije nesto ok. Bice bice. Osjetim svoju bebicu to mi je najvaznije. Navecer kad se ispruzim i ona se ispruzi hihihih 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.