Mene uopce nije strah nikakvih bolova, niti to sto cu sama ici doma s bebom…apsolutno nicega…uvjerena sam da ce to sve s bebom biti u redu…i potpuno sam spremna…cekam ju stvarno predugo !!
Samo me strah komplikacija kod poroda…itd…
Ja svoju curu 9godina čekam,strah nemam jer znam da je sve u redu s bebom,najgore misliti o komplikacijama i stvarat ih bez potrebe što smireniji i mislit pozitivno🤗🤗🤗😘💕
Dobro jutro......
Ustajanje...gledam kroz prozor ali je mrak, je li i jucer tako bilo haahhaha strasno...
Horny sigurno spavas na kaucu :D
Palcica ja se jos ne bojim jer je rano, sta ce poslije da bude ne znam. Znam samo da svi koji su ovdje rodili su prezadovoljni, i odnosom sestrica i doktora. A poseban rezim za dojenje nakon poroda, to dok ne prodojis(pazi rijeci) ne daju ti izaci iz bolnice, toliko se trude dati sve od sebe. Jos mi prijateljica radi na odjelu do porodilista ... :D
Bice to dobro abd....
Kakve ste s kg, ja nisam ni 2 kg dobila. iskreno i pazim nemam se sta lagati, ne veceram nikad nit se prezderavam....
Dobro jutro! Ne spavam na kauču ali razmišljam već da malo prilegnem. haha
Zasad nema straha za porod i bebu, gore mi je nekako sada kad ne vidim šta se događa i neznam do pregleda, niti mogu šta napraviti. Ovako računam bar ću vidjet bebu svojim očima pa ću valjda znat ako nešto nije ok, ako neće ić dojenje ići će dohrana, za kupanje sam već proglašena od svekrve da nisam sposobna hahaha pa će to netko drugi hahaha pelene će mijenjati muž hahaha A bit će to dobro. O porodu ne razmišljam, radit ću ono šta mi kažu.
Mi žene i kile haha jučer baš na ljetnim ista tema. Ja sam isto tako kao i ti, znači vratila sam onih 1,5kg koje sam izgubila i sad sam na +0,4kg. To što ti kažeš da paziš, ja kažem da jedem kako sam i prije. Znači doručak, ručak, večera i međuobroci, da je zdravo i dobro za bebu. Sokove nikad nisam pila, kavu uvijek pila bez šećera i to jednu na dan, rijetko dvije, čaj isto bez šećera. Jučer pojela cijelu pizzu, i to pojedem možda jednom u mjesecu jer nije to sarma pa da bi u mogla jesti svaki dan hahahaha Znači nema promjene u prehrani pa neznam ni od čega bi se trebala debljati. Reko je ginekolog da će beba uzeti sebi za razvoj a ostale kile će rasti od plodne vode, maternice, posteljice itd.
Bas tako, nikad sokove nisam pila, ja imam strah od soka i dodatnih bespotrebnih kalorija iz soka, pijem one sto si ja smiksam u bulletu, mrkva, jabuka, maline....drugo ne... I uzmem nekad kompot da se svekrva ne naljuti hehhehe
Slatkise ne jedem svakako, ali volim cips i onaj plavi sticks iz Lidla <3
ali muzu je striktno zabranjeno da kupuje, jer on kad je druga smjena, ja bih to sve pojela... ne bih ni rucala.
P.S. Honey Katuska ti je prije nekih pola sata porucila na fejsu da je budna, pa da ti javim ahahhahaha
Ja slabo pijem i te ajmo reć smoothieje, ali se prisilim 1-2 voćke pojest dnevno. Muž me stalno tjera hahaha
Ja isto nisam od slatkiša, a ni od grickalica, jedino kikiriki i bademe, i nachosi sa umacima njih se najedem da mi muka bude hehe A šta nek svatko jede šta mu paše i to je to, ja nemam problem što drugi dobiju 6kg u prva tri mjeseca ili ni jednu, nisu moje kile briga me hehehe Svatko zna svoje.
Hahaha Katuška, šta će to bit, otvorit će se i nebo i zemlja hahaha sigurno ju netko od familije probudio i natjero da ustane hahah Ništa eto onda pozdravi Katušku
Dobro jutro!
Evo i mene. Ja isto ne jedem nista slatko, ni cokolade, ni slatkise ni kolace. Ne volim. Ali ubijam za cips. 😂😂😂😂
Trudim se jesti zdravo i normalne obroke i kolicine, ali ako mi se jede neki junk food necu bjezat od njega, nego cu si priustit. Nije da to jedem svaki dan.
Sokove si cijedim sama, ili pijem vodu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja baš pazim na kilazu, ne smijem se udebljat puno, za sada sam na plus 4 ili 5, kako koji dan
Čipsa, smokija i nachose mogu pojesti za dvoje 😂 pa preventivno ni ne kupujem.
Slatko me inače ne vuče, ali zadnjih dana mi se taaaako jedu napolitanke. Morat ću si kupiti neko malo pakiranje, doma ima veliki paket i strah me otvoriti ga
Hahaha ono kad te strah otvorit kilu napolitanki onda znas da si trudna hahaha
i ja si pojedem junk kad mi se bas jede, neoptereceno. Kruh nikad nisam jela osim ako se radi o sendvicu ili je namazan marmeladom ali uz obrok nikad. Osim ako su naravno variva u pitanju. Tako da nisam bas imala neki problem sa kilama nikad, pa ne vjerujem da cu u trudnoci. Iako uuivam u hrani i kuhanju jako bas jako i prije trudnoce. A bas da mi se da nabit 10kg pored osnovnih koje cu dobit i ne. Tako da ako treba i pripazit, pripazit cu. Mi sad nemamo nista doma najvise zbog muza koji je ustrajan u svojoj dijeti, al je isao jucer na pizzu sa mnom ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji