Pikice cuvaj se , snijeg u alpama je zatrpao sve. Sretan put i hvala za cestitke.
Proudy hvala puno, hajmo pit hahahahhaa evo ja vec na donatu a nije ni podne.
Palcica <3 <3 hvalaaaaaaaaa :* danas je sve moje :P :D
Pikice cuvaj se , snijeg u alpama je zatrpao sve. Sretan put i hvala za cestitke.
Proudy hvala puno, hajmo pit hahahahhaa evo ja vec na donatu a nije ni podne.
Palcica <3 <3 hvalaaaaaaaaa :* danas je sve moje :P :D
Napit cu se vode ko nikad u zivotu, tebi u cast 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda sretan ti rođendan i sve najbolje!! 🎊🎉🎉
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Danas zatisje 😁
Nadam se da ste iskoristile ovaj lijepi dan i provele ga na zraku. Ja nisam 😂. Decki su mi otisli u zeljeznicki muzej danas, pa sam ja iskoristila priliku da pokusam Maksovo carstvo dovest u red dok ga nema doma. 3 sata sam sortirala igracke. Da, to je moguce.
Panda nadam se da uzivas u svom danu 😉
Sad idem nest jest, zasluzila sam 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro…kod mene radno bljaaaaaaaaak ali fino je voziti po cesti, nigdje nikog prema mom selu ahahha
Ariel ne znam, 23.1. idem na anomaly i tad cu biti u 22.t pa ti mogu reci koliko ce imati, a palcica mozda ima negdje zapisano koliko je imala njena curka kad je bila u 22.
Honey ne salji me u dm ako Boga znas, odmah 50e laksa hahahahaha
Studentice hhehe svaka cast :) napredujes, a je li bebe imaju jastuke i to ehhehee pojma nemam, valjda nemaju?! samo jorgan mali ili vreca da se ne bi ugusile (nagadjam) ionako kad se ja porodim ce biti 40 stepeni svi cemo biti goli hahahaha
Uzeli smo komplet: jastucic, popluncic i ogradica. Jastucic cu staviti ispod plahte tak da nema straha, a popluncic je vise za kasnije, planiram uzeti vrecu za spavanje.
Inace, imam fobije zadnjih par dana o spavanju malih beba... Koji polozaj, kako...
Ja sam uzela dvije vreće, ali sam uzela i jastuk+jorgan, za kasnije, a i da imam za svaki slučaj ako obje vreće popiski/pobljucka u istoj noci. Bilo u kauflandu snizeno na 35 kn pa mi bilo šteta ne iskoristiti
Za dm kupone - nisu mi baš nešto, izdajalicu već imam, i sad u 1 mj ima akcija da dobiješ 15% na cijeli kupovinu, pa bi si taj iz knjižice ostavila za kasnije. A ima i puno kupona za pelene, a nebi ih toliko uzimala odjednom, pa je bolje da mi što duže traju
Cure,
Kako ide u Konzumu i.onim besplatnim pelenama? Sto trebam napraviti da ih dobijem?
I mozete li mi napisati koju ducani, tipa Dm, bIpa i sl.ima te trudnicke popuste, odredjeni dani ili prvi tjedan u mjesecu...znam da sam tako nesto cula ali sam potpuno zabb.
I Muller, vise nema one knjizice s popustima?? Nego samo jednokratan popust od 15 posto? To se uclanim u Mulleru??
Mono evo link koji sam stavila neki dan, tu vecina pise https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe
Frajla kužim, i meni je malo bedasto gomilati pelene. Al ima proizvoda koje inace koristim pa mi je zgodno. Ne trudnicki i ne beba proizvodi
Proudy svaka cast, bas je lijepa sobica i gooomilaaa igracaka 🙈 Zasluzila si ti i casu vode uz jelo hahaha ja kad se hocu nagradit otvorim Römerquelle mineralnu evo sad ju pijem u zdravlje pandi! Jahaha! Panda jel dobra pizza bila? Meni je bas super dan bio, doma smo sve napravili sta smo mislili, pa smo se lijepo prosetali dragi i ja i sad navecer opustanje. Nadam se da ste i ostale cure dobro! 🤗 Inace Palčica kako si stavila tekst pjesme cijeli dan pjevam 😀🎶🎶🎶
Nema nikog. Dobro jutro!!! Pikica nasa, sretan ti rođendan, sve naj naj naj!!!!! ❤🎉🍷🍷🎶🎶💐🥀🎂🎈🎁 Nadam se da vam je lijepo, da uzivate i da vas je ovo nevrijeme nazvano Elenor zaobislo.
Panda sta te pizza dokrajcila?
Uzivajte u nedijlji!!!! Ja danas samo odmaram i manikiram, za rucak juha sa govedinom, to najvise volim kad strpam sve u lonac pa izvadim i imam predjelo i glavno jelo i jos juhe za ponovit! Win win 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji