Jutro cure! Dva alrama, inace mi prerano. Cekam svecenike za blagoslov stana, vec dvije godine nas propuste. A muz bjezi po stanu od njih, ja ga plasim “evo ih” a on trci u sobu. Tako se zabavljam vec trecu godinu🤣🤣
Pikice nasa sretan ti rodjendan! Zelim ti sve naj naj, puno zdravlja tebi i tvojoj bebolini :)
Panda nek si ti nama proslavila svoj rockas, al buraz i mokro meso su 🔝 😂
😂😂😂😂😂😂
Evo ih 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy😂😂 bjezi kao da ce ga oni pojest. Meni predobro, nece covjek ic van rostilj radit od muke😂😂
Proudy😂😂 bjezi kao da ce ga oni pojest. Meni predobro, nece covjek ic van rostilj radit od muke😂😂
Reci mu da mu je bolje vani, ima vise mjesta za pobjec 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pikica sretan rođendan 🎂
Katuska i mi jučer rostljalji, vani ko proljeće. Kud jučer nisam ja morala kuhati još mi ostalo i za danas 🤗
Što se izdajalice tiče, nadam se da ću ju moći koristiti, da si napravim neku zalihu ako ću morati npr ići negdje na koji sat. A ne mogu znati hoće mi odgovarati dok ne probam, sve i da ju muž kupi kasnije može biti da mi neće biti dobra. Ovo sam upiknula 40% sniženo na sajmu
Tnx cure,
Honey, sve pise na linku da. Makar Violeta javlja da je krivi mail, tj.vjerovatno vise to ne postoji...i Muller link mi nije otvorio..probati cu posebno...
Helou, evo i mene. Pikica sretan ti rođendan :D
Ja sam se malo prehladila, taman mislila nece me ulovit kad ono 😩😩
Smijem li ja na svoju ruku pit paracetamol? Posto mi je dr rekao prije neg sam otisla na put da ako se prehladim 3 paracetamola na dan smijem popit. Pa sad...zasad me grlo boli, i neki osjecaj nemoci. Pa da ja to u startu prekinem prije nego me pravo ulovi 🤣🤣
Smiješ parcetmol po potrebi, ali ne vjerujem baš da će ti pomoći za to što opisujes, on je više za temperturu skidati
A temperature nemam hvala Bogu. Onda cu si kuhat cajeve s medom i limunom pa valjda nece bit gore. Bas bi voljela bi da me ovo zaobidje. A svi oko mene se razbolili, a do petka sam jos tu 😩
Cure mojeeee...muz mi rekao danas eeee da vide ovo tvoje iz klokanice javno bi te se odrekle...letili 5km niz stazu za sanjkanje ko rakete....sestra i ja na svojim sanjkama a muz i mali na svojim...ugl.super nam je....svima jos jednom hvala na cestitkama i saljemo veeeeelike puse
Sortiraj odgovore
Najstariji