Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Siječanj 2018. 10:49

Katuska99

Jutro cure! Dva alrama, inace mi prerano. Cekam svecenike za blagoslov stana, vec dvije godine nas propuste. A muz bjezi po stanu od njih, ja ga plasim “evo ih” a on trci u sobu. Tako se zabavljam vec trecu godinu🤣🤣
    Pikice nasa sretan ti rodjendan! Zelim ti sve naj naj, puno zdravlja tebi i tvojoj bebolini :)
    Panda nek si ti nama proslavila svoj rockas, al buraz i mokro meso su 🔝 😂

😂😂😂😂😂😂
    Evo ih 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    07. Siječanj 2018. 10:55

Proudy😂😂 bjezi kao da ce ga oni pojest. Meni predobro, nece covjek ic van rostilj radit od muke😂😂

07. Siječanj 2018. 11:02

Katuska99

Proudy😂😂 bjezi kao da ce ga oni pojest. Meni predobro, nece covjek ic van rostilj radit od muke😂😂

Reci mu da mu je bolje vani,  ima vise mjesta za pobjec 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    07. Siječanj 2018. 11:39

Pikica sretan rođendan 🎂
    Katuska i mi jučer rostljalji, vani ko proljeće. Kud jučer nisam ja morala kuhati još mi ostalo i za danas 🤗
    Što se izdajalice tiče, nadam se da ću ju moći koristiti, da si napravim neku zalihu ako ću morati npr ići negdje na koji sat. A ne mogu znati hoće mi odgovarati dok ne probam, sve i da ju muž kupi kasnije može biti da mi neće biti dobra. Ovo sam upiknula 40% sniženo na sajmu

mono1111
    07. Siječanj 2018. 11:52

Tnx cure,
    Honey, sve pise na linku da. Makar Violeta javlja da je krivi mail, tj.vjerovatno vise to ne postoji...i Muller link mi nije otvorio..probati cu posebno...

• Tinaaa12
    07. Siječanj 2018. 13:13

Helou, evo i mene. Pikica sretan ti rođendan :D
    Ja sam se malo prehladila, taman mislila nece me ulovit kad ono 😩😩
    Smijem li ja na svoju ruku pit paracetamol? Posto mi je dr rekao prije neg sam otisla na put da ako se prehladim 3 paracetamola na dan smijem popit. Pa sad...zasad me grlo boli, i neki osjecaj nemoci. Pa da ja to u startu prekinem prije nego me pravo ulovi 🤣🤣

Frajla
    07. Siječanj 2018. 13:17

Smiješ parcetmol po potrebi, ali ne vjerujem baš da će ti pomoći za to što opisujes, on je više za temperturu skidati

• Tinaaa12
    07. Siječanj 2018. 13:34

A temperature nemam hvala Bogu. Onda cu si kuhat cajeve s medom i limunom pa valjda nece bit gore. Bas bi voljela bi da me ovo zaobidje. A svi oko mene se razbolili, a do petka sam jos tu 😩

Bublica123
    07. Siječanj 2018. 19:39

Cure mojeeee...muz mi rekao danas eeee da vide ovo tvoje iz klokanice javno bi te se odrekle...letili 5km niz stazu za sanjkanje ko rakete....sestra i ja na svojim sanjkama a muz i mali na svojim...ugl.super nam je....svima jos jednom hvala na cestitkama i saljemo veeeeelike puse

Bublica123
    07. Siječanj 2018. 19:41
    Sanjkasi🤗🤗🤗
    Sanjkasi🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.