Dobro jutro…kod mene radno bljaaaaaaaaak ali fino je voziti po cesti, nigdje nikog prema mom selu ahahha
Ariel ne znam, 23.1. idem na anomaly i tad cu biti u 22.t pa ti mogu reci koliko ce imati, a palcica mozda ima negdje zapisano koliko je imala njena curka kad je bila u 22.
Honey ne salji me u dm ako Boga znas, odmah 50e laksa hahahahaha
Studentice hhehe svaka cast :) napredujes, a je li bebe imaju jastuke i to ehhehee pojma nemam, valjda nemaju?! samo jorgan mali ili vreca da se ne bi ugusile (nagadjam) ionako kad se ja porodim ce biti 40 stepeni svi cemo biti goli hahahaha
Hihi moja bila naprednija za 10dana imala 630
Jutro!!!! PANDA SRETAN ROĐENDAN 🎉🎂🥂❤😘 Zdravlja i veselja ti želim 💃🎉🎉🎉🎉
Jel gotova torta? Arbeit arbeit. Do kad si danas na poslu? Jel bar skraćeno?
Frajla pogledam ti koji su bonovi pa javim, samo sam prolistala i zakljucila da cu kupiti sve iz knjizice
Sad moram vidjet gdje se dalje registrirati po džaba stvari 😀 E da i donirala sam 50 bodova za udrugu donna koja uz dm nabavlja aparat za terapiju za rak dojke, i dobila preslatku ogrlicu/narukvicu sa privjeskom malog anđela 😍💗 Pa tko je voljan! Donirala sam jucer i malo vise za Crvene Noseve 🙈 ❤ Inače prije pola sata se probudila, uspjeh, bas sam bila umorna. Makar imala sam nocnu moru da sam prokrvarila... podsvjesno vec zadnjih par dana brinem jer nista ne osjecam i trbuh mi ne raste, samo da beba dobro napreduje 🙏
Hvala Honey hihih danas je moj rodjendaaaan. Jos da se mogu normalno kretat proslavila bih pravo hahahah cim sjednem il legnem ne mogu ustat hhahaha
Pa placem ne mogu se pomjerit hahahah oj boze ovo moje dijete nasjelo na neki zivac.
A Bgm osjetim je sad hahhaha pile moje
Muz je rekao jucer da ce me snimat pa pokazati bebici
kad naraste da vidi sta mi je radila. Eto nesto sam meljala od torte. Valjda je jestiva. Danas sam mu rekla da me ceka u pola 4 s ruckom. Jer on ima gripu pa nije isao na posao. Ej kaze idemo na pizzu samo da ne kuha. Al nema veze meni odgovara i pizza jos vise hehehhe uzivajte u vikendu. Pusaaaa
Frajla i ja sam se registrpvala jucer, nemam pojma hocu li sta dobiti hehehe :)
Palcice tvoja cura napredna <3
Horny meni je prije dva tri dana iskocio stomak, tek :) tako da mozda ocekuj sljedeci t :) trbuh boom hahaha
Pikica otisla skijati, nek navrati na pola torte :)
Ma super ti je torta Panda! Hahaha, moj je mene reko snimat da on moze Bebi pokazati sta sam Ja njoj radila hahahaha pa iskocio je meni trbuh ali je stao rast, ma pusti mene serem bezveze hahaha uhvati me tako zuta minuta. Neces ti nista dobit, moras otic u dm i preuzet sama paket. Moras ga bas trazit!
Frajla to su jos te po 30% do 31.3., al neznam zasto ti cekas meni su sve super stvari unutra i sve cu uzet do kraja 3mj. I aventova izdajalica je na 30% cak.
Kako je toplo Pikici ce se istopit snijeg 😜
Draga moja PANDICE!
Sretan ti rođendan,sretan rođendan, sretan ti rođendan
Sretan ti rođendan,sretan rođendan, sretan ti rođendan
Šaren dan ko Disneyland
samo tebi svira bend
ti ostvari svaki san,
danas samo tvoj je dan
Sretan ti rođendan, sretan rođendan, sretan ti rođendan
Zvijezde sve što blistaju,
šume sve što listaju
i na svijetu svaku stvar
dajem tebi ja na dar
Uzmi sva sanjarenja
sakrij se od starenja
modre kiše,ruže sve,
sve na svijetu tvoje je
Sretan ti rođendan, sretan rođendan, sretan ti rođendan🎊🎉😘
Dobro jutro svima!
Pandice najsretniji rockas ti zelim! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sretan rođendan draga nasa Pandaaaaa🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊puno zdravlja i svega lijepoga…😙😙😙😙😙😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji