Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    06. Siječanj 2018. 08:32

panda102

Dobro jutro…kod mene radno bljaaaaaaaaak ali fino je voziti po cesti, nigdje nikog prema mom selu ahahha
    Ariel ne znam, 23.1. idem na anomaly i tad cu biti u 22.t pa ti mogu reci koliko ce imati, a palcica mozda ima negdje zapisano koliko je imala njena curka kad je bila u 22.
    Honey ne salji me u dm ako Boga znas, odmah 50e laksa hahahahaha
    Studentice hhehe svaka cast :) napredujes, a je li bebe imaju jastuke i to ehhehee pojma nemam, valjda nemaju?! samo jorgan mali ili vreca da se ne bi ugusile (nagadjam) ionako kad se ja porodim ce biti 40 stepeni svi cemo biti goli hahahaha

Hihi moja bila naprednija za 10dana imala 630

Honey
    06. Siječanj 2018. 08:54

Jutro!!!! PANDA SRETAN ROĐENDAN 🎉🎂🥂❤😘  Zdravlja i veselja ti želim 💃🎉🎉🎉🎉 
    Jel gotova torta? Arbeit arbeit. Do kad si danas na poslu? Jel bar skraćeno? 
    Frajla pogledam ti koji su bonovi pa javim, samo sam prolistala i zakljucila da cu kupiti sve iz knjizice  
    Sad moram vidjet gdje se dalje registrirati po džaba stvari 😀 E da i donirala sam 50 bodova za udrugu donna koja uz dm nabavlja aparat za terapiju za rak dojke, i dobila preslatku ogrlicu/narukvicu sa privjeskom malog anđela 😍💗 Pa tko je voljan! Donirala sam jucer i malo vise za Crvene Noseve 🙈 ❤ Inače prije pola sata se probudila, uspjeh, bas sam bila umorna. Makar imala sam nocnu moru da sam prokrvarila... podsvjesno vec zadnjih par dana brinem jer nista ne osjecam i trbuh mi ne raste, samo da beba dobro napreduje 🙏 

panda102
    06. Siječanj 2018. 09:34

Hvala Honey hihih danas je moj rodjendaaaan. Jos da se mogu normalno kretat proslavila bih pravo hahahah cim sjednem il legnem ne mogu ustat hhahaha
    Pa placem ne mogu se pomjerit hahahah oj boze ovo moje dijete nasjelo na neki zivac. 
    A Bgm osjetim je sad hahhaha pile moje 
    Muz je rekao jucer da ce me snimat pa pokazati bebici 
    kad naraste da vidi sta mi je radila. Eto nesto sam meljala od torte. Valjda je jestiva. Danas sam mu rekla da me ceka u pola 4 s ruckom. Jer on ima gripu pa nije isao na posao. Ej kaze idemo na pizzu samo da ne kuha. Al nema veze meni odgovara i pizza jos vise hehehhe uzivajte u vikendu. Pusaaaa

panda102
    06. Siječanj 2018. 09:36

Frajla i ja sam se registrpvala jucer, nemam pojma hocu li sta dobiti hehehe :) 
    Palcice tvoja cura napredna <3

panda102
    06. Siječanj 2018. 09:37

Horny meni je prije dva tri dana iskocio stomak, tek :) tako da mozda ocekuj sljedeci t :) trbuh boom hahaha
    Pikica otisla skijati, nek navrati na pola torte :)

Honey
    06. Siječanj 2018. 09:49

Ma super ti je torta Panda! Hahaha, moj je mene reko snimat da on moze Bebi pokazati sta sam Ja njoj radila hahahaha pa iskocio je meni trbuh ali je stao rast, ma pusti mene serem bezveze hahaha uhvati me tako zuta minuta. Neces ti nista dobit, moras otic u dm i preuzet sama paket. Moras ga bas trazit! 
    Frajla to su jos te po 30% do 31.3., al neznam zasto ti cekas meni su sve super stvari unutra i sve cu uzet do kraja 3mj. I aventova izdajalica je na 30% cak. 
    Kako je toplo Pikici ce se istopit snijeg 😜 

Palčica0306
    06. Siječanj 2018. 10:10

Draga moja PANDICE!

Sretan ti rođendan,sretan rođendan, sretan ti rođendan

Sretan ti rođendan,sretan rođendan, sretan ti rođendan

Šaren dan ko Disneyland
    samo tebi svira bend
    ti ostvari svaki san,
    danas samo tvoj je dan

Sretan ti rođendan, sretan rođendan, sretan ti rođendan

Zvijezde sve što blistaju,
    šume sve što listaju
    i na svijetu svaku stvar
    dajem tebi ja na dar

Uzmi sva sanjarenja
    sakrij se od starenja
    modre kiše,ruže sve,
    sve na svijetu tvoje je

Sretan ti rođendan, sretan rođendan, sretan ti rođendan🎊🎉😘

Palčica0306
    06. Siječanj 2018. 10:11

Hahah moja će sad imat preko 2 kg😂😂😂mamina srečica🤗🤗🤗💕

06. Siječanj 2018. 10:35

Dobro jutro svima!

Pandice najsretniji rockas ti zelim! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    06. Siječanj 2018. 11:34

Sretan rođendan draga nasa Pandaaaaa🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊puno zdravlja i svega lijepoga…😙😙😙😙😙😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.