Amarena i Frajla hvala puno😘😘
Pikice 🍸🍸🍸🍸🍸 sretan ti rodjendan. Sve najbolje ti zelim. Uzivaj na odmoru. ✈️🍻🍺🍹
Ubio me posao jucer kad nikad ne radim subote ovo je bio soook za moj organizam. I onda me cekao ispred bloka i isli na pizzu. Znaci to je kraj kuglane. Neka djeca imala rodjendan hahha to je vristalo. Na drugoj strani bilijar i ona cuda neka sto pjevaju i nesto galami hahahaha ja sam izdrzala jer sam bila gladna a mooooj skoro izludio hahaahha
Danas ce mi doci na tortu. Jucer sam sve otkazala nisam mogla hodati pa ne mogu onda nikog ni sluzit. Shvatili su ipak sam imala radnu subotu.
🤪🤪🤪🤪🤪
Mono ja se nisam to nista prijavila osim u dm online.
Znam da je muller prije imao knjizice a sad ne znam moram danas otici nekako pa vidjeti.
Student kad narucim krevetic cu vidjeti sta ce soci pa cu vas onda dalje pitati sta treba. Jer znam da dodje neki jorgancic il tako nesto 😁😁
Proudy svakaaaa cast. I ja se moram uhvatiti ormara...!!!
Jos sam u onom tempu nakon godisnjeg hahahah idalje stoji zdenka i pasteta i mlijeko u frizideru. Hahahahha
A frajla to za izdajalicu je li pametno je prije kupiti il muza upoznati pa da on trkne?
Etooo dosta vam 🐼🐼🐼 do prekosutra
P.s. Cesce osjecam svoju bebicu ❤️❤️❤️
Honey pizza je bila odlicna. Tanka iz krusne pevi. Malo krajevi zagorili. Mozzarela rukola a joooj vrh. Hahahaha
Danas ti je pametan izbor za kuhat. Ja ne znam sta cu.
Imam neka teleca rebra pa kontam zvat cemo i svekra na rucak. On zivi 15km od nas. A najvise voli to ❤️
Moj brat je to meso iz juhe kad je bio malo zvao MOKRO MESO. Jos ga zezamo.
Uzivaj s dragim. Moj je samo spavao ovih dana jer je bio bolestan i sam sebi govori oj spavaj spavaj. Poslije neces kad bejbi dodje hahah
Jutro cure moje evo me malo kasnim.
Slabo spavala noćas pa sad produžila.🤗🤗🤗
Budi me moja muvica💕
Draga Pikice!
Ne želim da ti se ispune sve želje jer ne bi imala što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim da ti se samo ispune ona najljepša želja i san! SRETAN TI ROĐENDAN!🎉🎊🎁🤗😘
Hvala drage moje palcica i pandica…saljem ogromne puse s prekrasnih dolomita...uzivamoooooo😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗🎿⛷🎉🎊🎿⛷🎉🎊⛷🎿
Dobro jutro!
Ubise me te igracke jucer, kad krenes razvrstavat i trpat pod krevet u kutije, nikad kraja...
Draga Pikice sve najljepse ti zelim za rockas! 😘😘
Panda po meni, ne kupuj izdajalicu dok ne vidis jel ti stvarno treba. Ja nisam nis mogla tim izdojiti. Pokazes muzu, pa lako ode po nju ako treba.
Ja sam se do sad samo u dm uclanila, nis drugo.
Ne znam jel za Konzum nesto drugacije sada, ali prvi put kad sam bila trudna, moglo se uclanuti i dobiti pelene tek kad je dijete rodjeno. Al proslo je dosta vremena, mozda sad moze i prije.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A Honey? A honey???? 😢😭 Ja sam prva cestitala nisi ni citala 💔 buhuhu
Onda ni ja necu kupovati izdajalicu, ja racunala imat cu mlijeka ko krava hahahaha al ne mora bit da.
Panda sad cemo taj rucak pametno, mokro meso kako kazes hahaha, pa cemo popodne ne pizzu od jucer mi se smaga, to ili cevapi. I Panda, nije to da trebaju razumijet jer si jucer radila nego trebaju razumijeti jer si trudna zeno! Hahaha
Mene isto ceka ormar, odgadam odgadam....
Nije da ja nisam imala mlijeka, jesam, dojila sam 14 mjeseci. Ali mi se nije dogadjao efekt otpustanja mlijeka s izdajalicom, nego samo kad je beba vukla. Tak da sam ja mogla s tim vragom navlacit citav dan i nis ne bi izvukla. 😉
Ja jos ni ne znam kaj cu za rucak, tek smo doruckovali 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure! Dva alrama, inace mi prerano. Cekam svecenike za blagoslov stana, vec dvije godine nas propuste. A muz bjezi po stanu od njih, ja ga plasim “evo ih” a on trci u sobu. Tako se zabavljam vec trecu godinu🤣🤣
Pikice nasa sretan ti rodjendan! Zelim ti sve naj naj, puno zdravlja tebi i tvojoj bebolini :)
Panda nek si ti nama proslavila svoj rockas, al buraz i mokro meso su 🔝 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji