Meni moj nekad kaze da sam prasica, jer koristim bebu kao izgovor za sve 😂😂😂😂😂
A reko kaj hoces? Sad moram nadoknaditi i to kaj te i prvoj trudnoci nisam s nicim zaje.. kad te nije bilo, pa trpi 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro Proudy :D hahaha
Ja svog nekad malo zezam ali dobar je, najbolji na svijetu, ne mogu se pozaliti. Kako je divan i pazljiv s drugom djecom pitam se kako ce tek biti s nasom abd.
Jedva cekam, nista mu nije tesko ali nisam ni ja zahtjevna. Dodjem s posla i ufatim se kuhat rucak a on dodji lezi jest cemo poslije i kuhat skupa. A da me nekad iznervira to svakako, ne moze bez toga :)
Palcica uzivajte u danu, ti si tako blizu da ne vjerujem :) prelijepe ste :)
Radim pa cu poslije procitati sve da ne bi bilo da ignorisem odredjene :P
Honey ma ja volim do kraja, da nije tako nebi sad bila s ovolikim stomakom 😂😂😂
Palcica, super ti stoji bušica
Šta tako rano krenu pregledi svaka dva tjedna? Ja sam mislila da se tako ide tamo negdje od 37 tjedna. Zapravo, negdje sam čula da se prvo ide u nekom trenu svaka 3 tjedna, pa svaka 2, pa onda valjda svaka 2 dana. Ja ću idući puta već biti u 30tom tjednu
Zato što sam ja nedonošće i mama bila isto i imam genskr predispozicije da i ja rodim ranije zato doktorica oće bit u toku
Jutro curke. Ja isla vadit krv ujutro, dosla doma u 8 i nastavila spavat do sad🤣 mislim si sta cu u 8 budna doma pobogu🤣
Honey kako tak cisto lice ko bebaaa😭😍
Ugl za sve ostalo nisam u toku, nista ne kuzim kaj se dogadja na faceu ni tu, samo znam da mi se place od okretanja po noci kao da sam na raznju, vi koje ste “malo” trudne uskoro cete vidjet. Uzas
Jao palcice ti fakat jos maloo. Meni do tog tjedna apsolutno sve mora bit spremno😅
Šta tako rano krenu pregledi svaka dva tjedna? Ja sam mislila da se tako ide tamo negdje od 37 tjedna. Zapravo, negdje sam čula da se prvo ide u nekom trenu svaka 3 tjedna, pa svaka 2, pa onda valjda svaka 2 dana. Ja ću idući puta već biti u 30tom tjednu
Zato što sam ja nedonošće i mama bila isto i imam genskr predispozicije da i ja rodim ranije zato doktorica oće bit u toku
A ti si doslovno naša Palčica 💗 sa koliko si se rodila?
Katuska spavalica nasa, divim ti se hahaha a nije mi bas tako cisto lice, ima mitesera po nosu to bi trebala rijesit, na slici se ne vide. Mogu misliti kako ti je, ja mislim da cu trebati dizalicu da me okrene u tim tjednima hahahaha
A ti si doslovno naša Palčica 💗 sa koliko si se rodila?
Sa 32 tj ,2100gr 41cm ostala bez kisika plus inkubator nije valjao,pomodrila doktori me spašavali,mama sa 31tj 2180gr 40cm🤗🤗🤗palčići
Katuska spavalica nasa, divim ti se hahaha a nije mi bas tako cisto lice, ima mitesera po nosu to bi trebala rijesit, na slici se ne vide. Mogu misliti kako ti je, ja mislim da cu trebati dizalicu da me okrene u tim tjednima hahahaha
Za te mitesere ljube pomješaj žlicu kukuruznu krupicu žlicu baby ulje i pola soka od limuna i lagano umasiraj na lice i ostavi 5minuta,isperi mlakom vodom i tapkajuči posuši
Palcica bome sve ste bile majusne i pozurile. Nadam se da tvoja Katarina nece, nek je sto duze u maminom trbuhu. 😉
Katuska je kraljica spavanja 😂😂😂😂
Dobro i ja sam nekad toliko spavala, dok nisam Maksa imala. Sad bas ne mogu, ak mi je on doma. Al bolje je nego dok je bio manji. Sad je vec dosta samostalan, digne se, ode na wc, opere zube, uzme si jogurti upali crtic, pa ja mogu jos ostat u krevetu bar cuku vremena nakon sto on ustane.
Znam da mi je bila muka kad na prvi kmeee moras skakat, a ne znas di si ni kak se zoves. Al sve za mrvice 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji