Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    07. Siječanj 2018. 20:19

Ajme super steee!!! Uzivajte!!! I dobru zabavu dalje 🤗

panda102
    07. Siječanj 2018. 21:07

Katuska je li prezivio muz? Hahahahah
    Tina i ja sam bila prehladjena. Med i limun i cao. Mozda jos i djumbir. Dosta cajeva. Pila sam navecer po paracetamol jer me je hvatala temperatura. 
    Joj pikicaaa zavidim. Samo uzivajte ❤️❤️❤️❤️ 
    Nista, laku noc cure. Ustajanje u 5 sutra 🤪🤪🤪 

Frajla
    07. Siječanj 2018. 21:12

Pikica, što bi te se odakle, pa nismo mi Rode 😂
    Baš lijepo da ste se zabavili.
    S jedne strane mi je super što nema snijega, ipak je lakše ići na posao ujutro kad je toplo, a i račun za grijanje će biti manji, ali s druge strane mi je žao što ove zima nije bilo bas nijednog snijega...

• ita87
    07. Siječanj 2018. 22:23

Sretan rocaks pikice, umalo zakasnih ☺
    Uzivaj! ❄❄❄

Honey
    08. Siječanj 2018. 06:55

Jutro! Ja zaboravila jucer pa pisem danas, mir i dobro vama koje ste pravoslavne vjere ili su vase obitelji! Sretan božić, Hristos se rodi! 

08. Siječanj 2018. 07:06

Jutro! Ja poranila 😂😂
    Pridruzujem se Honey i danas cestitam Bozic svima pravoslavne vjeroispovijesti.  
    Pikica bas ste mi lijepi i ljubomorna sam kad vidim taj snijeg. 😜 Bas vam je lijepo,  uzivajte mi 😘😘😘😘
    Ugl ustala rano s razlogom,  moram ic urinokulturu predat,  a tak mi se ne ide. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    08. Siječanj 2018. 07:08

Dobro jutreko 
    Evo samo da prijavim da počinjem odbrojavati dvoznamenkasto 😎

08. Siječanj 2018. 07:59

Frajla

Dobro jutreko
    Evo samo da prijavim da počinjem odbrojavati dvoznamenkasto 😎

Ajmeee Frajla! Pala ispod 100 dana jeeeej

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    08. Siječanj 2018. 08:22

PRVO MOJIM PRIJATELJIMA PRVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI ŽELIM
    MIR BOŽJI,HRISTOS SE RODI! DA VAM PODARI BLAGOSLOVA,ZDRAVLJA I MIRA.SRETAN BOŽIĆ.😘🤗

Palčica0306
    08. Siječanj 2018. 08:24

DOBRO JUTRO PRIJATELJI

Ne mogu vam dati ono što vam je potrebno, ne mogu vam pružiti ono što vam nedostaje.
     Ne mogu vam nadoknaditi izgubljeno.. ali se zato nadam da vam mogu bar malo prenjeti moje dobre volje da vam svako novo Jutro krene na bolje !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.