Joj Proudy sad si i mene sjetila da moram imati friski nalaz urinokulture do uzv. Moram danas nazvati da vidim kad moram donijeti. 😒 A jos me nisu zvali za bris, sad mi je to dugo pa cu odmah pitati i kaj je s tim.
Frajla juupiii 🎉🎉🎉🎉 Ode i ti ispod 100 😃 Jao sad kad krenete radati sto ce nam tu biti zanimljivo 😜
Ti nam Palčica uvijek dobre volje tu ostaviš! 😘 Hvala!!! A ti na okruglih 50, wow wow wow 😀
Joj Proudy sad si i mene sjetila da moram imati friski nalaz urinokulture do uzv. Moram danas nazvati da vidim kad moram donijeti. 😒 A jos me nisu zvali za bris, sad mi je to dugo pa cu odmah pitati i kaj je s tim.
Frajla juupiii 🎉🎉🎉🎉 Ode i ti ispod 100 😃 Jao sad kad krenete radati sto ce nam tu biti zanimljivo 😜
E poludila sam, pisa mi se od 5, a primaju urin od pol 8, na oci mi je vec islo van 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy, ti piskis kod njih ili doma?
Ja to obavim doma, gledam da nije prerano, ali nije baš da im stignem dostaviti u sat vremena. A mislim si sta se moze desiti, ako ima nekih bakterija nije da će umrijeti, mogu se jedino razmnoziti
Ti nam Palčica uvijek dobre volje tu ostaviš! 😘 Hvala!!! A ti na okruglih 50, wow wow wow 😀
Dada draga moja HONEY okruglih.
Pa čuj trudim se biti dobre volje i pozitivno misliti,ipak to sve utječe na malu mrvicu.
Ako sam i ja vesela vesela je i ona🤗😘💕ljubim Vas punoooo!
Dobro jutro cure, vidim mnogo dobre volje i zelja je ovdje, bas sam sretna.
Svima koji slave zelim sretan Bozic.
Kod mene standardno, radno. Sad me direktor na sastanku pitao do kad mislim radit ... i da li mislim uzimati godisnjeg prije 1.maja kad mi je zakonski da moram na bolovanje, 28 dana prije predvidjenog dana poroda...
nemam komentara, kao da ja znam kakva cu bit. hahaha kralj je
Fajla slazem se za zimu, sad sam imala 2 utovara u kamion i lijepo je kad se ne smrznes, ali opet ne pamtim ovakve temp od 15 stepeni za svoj rodjendan, ludilo stvarno...
Bas je sve spremno za gripe....
Jucer smo se fino proveli, imali smo gostiju, dobila sam poklone, cak i jednu majicu iz hm-a trudnicku <3
Danas sam obukla jednu novu haljinicu jer sam isla u šoping jučer pa sam najljepsa :) hvalite me moja usta...
Proudy se upisala jer je poranila hahhaha poanta:nikad vise nemoj poranit...
Frajla cestitam na sitnim brojkama hahaha a Palcica da ne govorim, nadam se da cu biti ovakvog raspolozenja kao ona kad dodjem u njene daneee hahahaa
Tako je Palčica i ja sam većinom vesela eto čak mi je muž reko da mu je super kako stalno pjevušim i pokušavam sebi napraviti i svojoj malenoj da nam bude najljepše 😍 Tako je sada stigo moj kauč u ured, pa ima da čim dođem na posao legnem hahahaha
Proudy i Frajla ja isto piškim doma i tako mi je ginekolog rekao da je najbolje. Napravim to po uputi koju sam dobila od Kaktus, a ja to zovem tehnika popišanih stopala Zadnji put sam nosila tek u 10 pa mi je sestra rekla da stavim u frizider i tako sam i napravila.
Ma jebem ti tu proceduru, em mi se pisa za poludit, em se prvo operi, a cim cujem vodu, umirem 😂😂😂😂. I ja sam na kraju piskila u 6.30, pa stavila u frizider dok nisam krenula.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A Panda ja sam si isto danas najljepsa, nalakirani nokti i full makeup 😀😉 hahaha
Drago mi je da si lijepo proslavila, da si dobila poklone, i posebno da si sebe pocastila, tako treba!
Oprostit cemo direktoru jer je muskarac haha trebala si reci mozda da a mozda i ne hahaha
Honey, kauc je zakon!
Panda, apsolutno ne ustajem vise rano, osim ako se trebam upisat 😂😂😂😂
Palcica, kod tebe je vec opasno odbrojavanje jeeeej
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji