Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2018. 19:36

panda102

Ja znam nabrojati prodavnice je li dosta? Hhhaaha

To znam i ja 😂😂😂😂😂
    I znam sta gdje idem kupit i tak. U teoriji nisam nemajka,  samo u praksi 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    05. Siječanj 2018. 19:51

Ita me je nasmagala s primarkom joj joj ita hhaahahaa
    Kad smo bili ljetos sam si svega kupila za male novce. Nosis jednu sezonu i poklonis nekoj rodici super. Sve za 50€ gahahahaha i kupila si bijele hlace top. Uske ma sve ekstra i kontam kad cu ih opet obuci. Bolje da ih sad odmah poklonim. 53kg necu nikad vise imat. hahahaahah. Gledam nekih hlaca u ormaru kao ono obuci cu ih. Za vikend cu sve spakovat u vrece. Bezze mi zauzimaju prostor. 
    Ma i ja sam si tacno odredila sta i kako cu kupiti pa mi se ne zuri. 

• Student24
    05. Siječanj 2018. 20:19

Vise nisam nemajka, kupili smo posteljinu <3

Honey
    05. Siječanj 2018. 21:49

Student24

Vise nisam nemajka, kupili smo posteljinu &lt;3

Posteljinu 😀 Bravo! Ajmo sada dalje hrabro! 
    Palčica ljepoto hvala za recept za mitesere, to cu probati ovaj vikend 🤗 
    Panda 🎉🥂🍻🍸🍸🍷🍷 sutra nazdravljamo tvojoj bebi 19 i tebi 27 😀  
    Ja si danas pokupila u dmu onaj paket za trudnice. Taman se i mazem sa biobazinom mama kremom tako da sam bas bila happy kad sam ju u torbi nasla 😍😀🎉🎉🎉

Honey
    05. Siječanj 2018. 21:52

Panda!!!! Brzo u dm ovo ti je limited! 

Palčica0306
    05. Siječanj 2018. 22:00

Večer cure moje🤗😘

Ariel01
    06. Siječanj 2018. 05:43

Pozdrav svim mamicama. Ne znam dali je bilo , ali zanima me kilaža bebica u 22/ 23 tjednu.  Meni kažu mala beba , 22 tjedan 520g ? Kako me uhvatila slavna gripa nisam nekog apetita... Dali je pre mala kilaza ili ? Tnx 😙😙😙😙

Palčica0306
    06. Siječanj 2018. 06:40

panda102
    06. Siječanj 2018. 07:03

Dobro jutro...kod mene radno bljaaaaaaaaak ali fino je voziti po cesti, nigdje nikog prema mom selu ahahha
    Ariel ne znam, 23.1. idem na anomaly i tad cu biti u 22.t pa ti mogu reci koliko ce imati, a palcica mozda ima negdje zapisano koliko je imala njena curka kad je bila u 22.
    Honey ne salji me u dm ako Boga znas, odmah 50e laksa hahahahaha
    Studentice hhehe svaka cast :) napredujes, a je li bebe imaju jastuke i to ehhehee pojma nemam, valjda nemaju?! samo jorgan mali ili vreca da se ne bi ugusile (nagadjam) ionako kad se ja porodim ce biti 40 stepeni svi cemo biti goli hahahaha

Frajla
    06. Siječanj 2018. 07:14

Honey

Student24

Vise nisam nemajka, kupili smo posteljinu &amp;lt;3

Posteljinu 😀 Bravo! Ajmo sada dalje hrabro!
    Palčica ljepoto hvala za recept za mitesere, to cu probati ovaj vikend 🤗
    Panda 🎉🥂🍻🍸🍸🍷🍷 sutra nazdravljamo tvojoj bebi 19 i tebi 27 😀
    Ja si danas pokupila u dmu onaj paket za trudnice. Taman se i mazem sa biobazinom mama kremom tako da sam bas bila happy kad sam ju u torbi nasla 😍😀🎉🎉🎉

Jesu dobili nove knjižice ili još daju one gdje kuponi traju do kraja 3 mj ove godine?
    Ja sam se registrirala, ali ne idem po to dok ne dobiju nove 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.