Ja znam nabrojati prodavnice je li dosta? Hhhaaha
To znam i ja 😂😂😂😂😂
I znam sta gdje idem kupit i tak. U teoriji nisam nemajka, samo u praksi 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ita me je nasmagala s primarkom joj joj ita hhaahahaa
Kad smo bili ljetos sam si svega kupila za male novce. Nosis jednu sezonu i poklonis nekoj rodici super. Sve za 50€ gahahahaha i kupila si bijele hlace top. Uske ma sve ekstra i kontam kad cu ih opet obuci. Bolje da ih sad odmah poklonim. 53kg necu nikad vise imat. hahahaahah. Gledam nekih hlaca u ormaru kao ono obuci cu ih. Za vikend cu sve spakovat u vrece. Bezze mi zauzimaju prostor.
Ma i ja sam si tacno odredila sta i kako cu kupiti pa mi se ne zuri.
Vise nisam nemajka, kupili smo posteljinu <3
Posteljinu 😀 Bravo! Ajmo sada dalje hrabro!
Palčica ljepoto hvala za recept za mitesere, to cu probati ovaj vikend 🤗
Panda 🎉🥂🍻🍸🍸🍷🍷 sutra nazdravljamo tvojoj bebi 19 i tebi 27 😀
Ja si danas pokupila u dmu onaj paket za trudnice. Taman se i mazem sa biobazinom mama kremom tako da sam bas bila happy kad sam ju u torbi nasla 😍😀🎉🎉🎉
Pozdrav svim mamicama. Ne znam dali je bilo , ali zanima me kilaža bebica u 22/ 23 tjednu. Meni kažu mala beba , 22 tjedan 520g ? Kako me uhvatila slavna gripa nisam nekog apetita... Dali je pre mala kilaza ili ? Tnx 😙😙😙😙
Dobro jutro...kod mene radno bljaaaaaaaaak ali fino je voziti po cesti, nigdje nikog prema mom selu ahahha
Ariel ne znam, 23.1. idem na anomaly i tad cu biti u 22.t pa ti mogu reci koliko ce imati, a palcica mozda ima negdje zapisano koliko je imala njena curka kad je bila u 22.
Honey ne salji me u dm ako Boga znas, odmah 50e laksa hahahahaha
Studentice hhehe svaka cast :) napredujes, a je li bebe imaju jastuke i to ehhehee pojma nemam, valjda nemaju?! samo jorgan mali ili vreca da se ne bi ugusile (nagadjam) ionako kad se ja porodim ce biti 40 stepeni svi cemo biti goli hahahaha
Vise nisam nemajka, kupili smo posteljinu &lt;3
Posteljinu 😀 Bravo! Ajmo sada dalje hrabro!
Palčica ljepoto hvala za recept za mitesere, to cu probati ovaj vikend 🤗
Panda 🎉🥂🍻🍸🍸🍷🍷 sutra nazdravljamo tvojoj bebi 19 i tebi 27 😀
Ja si danas pokupila u dmu onaj paket za trudnice. Taman se i mazem sa biobazinom mama kremom tako da sam bas bila happy kad sam ju u torbi nasla 😍😀🎉🎉🎉
Jesu dobili nove knjižice ili još daju one gdje kuponi traju do kraja 3 mj ove godine?
Ja sam se registrirala, ali ne idem po to dok ne dobiju nove 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji