Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    05. Siječanj 2018. 08:19

Panda jedna sa tortom obavezno 😉 ono kad puses sviječice hehe Palčica i ja se prijavljujem za šminkanje i frizuru, kao sto vidis iz priloženog jedva se natjerala počešljati 🙈 Izvlačim se na onu trudna sam i lijepa i ne smije mi nitko ništa reći ahahaHaha Ja baš nemam puno šminke, al imam dosta ruževa, nisam sad stavljala jedno vrijeme al ruž me najbolje podigne. I ja imam 17.1. pregled 😍 Jedva čekam ❤ mogu mislit kako te sve boli, al što kažeš kad znaš zašto je odmah je lakše 💕 Frajla znači ti ideš do kraja, svaka čast i ja imam u planu al neće ić bez kauča već vidim 😁 

Palčica0306
    05. Siječanj 2018. 08:29

POZDRAV OD NAS DVIJE,IDEMO NA KAVICU🤗😘💕

Honey
    05. Siječanj 2018. 08:33

Lijepa i sređena! što će curica uživati kad dođe, uh!  Uživaj na kavi draga!

Palčica0306
    05. Siječanj 2018. 08:40

Hoću draga Honey i za Vas sve😘😘😘💕

Frajla
    05. Siječanj 2018. 09:52

Honey ma ja volim do kraja, da nije tako nebi sad bila s ovolikim stomakom 😂😂😂
    Palcica, super ti stoji bušica
    Šta tako rano krenu pregledi svaka dva tjedna? Ja sam mislila da se tako ide tamo negdje od 37 tjedna. Zapravo, negdje sam čula da se prvo ide u nekom trenu svaka 3 tjedna, pa svaka 2, pa onda valjda svaka 2 dana. Ja ću idući puta već biti u 30tom tjednu

• ita87
    05. Siječanj 2018. 09:55

Kod mene je bratov pas na cuvanju, sad smo prosetale. Honey slatkooo 😍 po prvi put te vidim, mislila sam da si plavusa kao i panda i proudy ☺
    Palcica uzivaj na kavi na suncu 

05. Siječanj 2018. 09:55

Dobro jutro! Svidja mi se kad vas dvije radite,  ujutro me puno toga doceka za procitat 😂😂😂😂😂😂
    Ugl ja sam danas dobro,  jedino mi se malo vrti,  valjda zato kaj sam jucer zbog tog zeludca jako slabo vecerala. 
    Jesam na mirovanju,  dva tjedna nisam izasla iz stana i kreveta,  a ocito ni necu do pregleda. Nisam ziher hocu li na pregled sljedeci cetvrtak ili i tamo onaj drugi tjedan.
    Honey jako si lijepa! U 6 ujutro,  bez sminke,  a ti kao djevojcica! Cudo!!!!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    05. Siječanj 2018. 11:10

Ita ti si prespavala doček haha, moje otkrivenje  je bilo na staru godinu, tad sam stavila slikicu cijele sebe sa trbuhom.
    Ova me klokanica natjerala na selfije, nisam baš da ih puno slikam. haha
    Proudy hahaha ako ti vidiš ljepotu u mojim podočnjacima, hvala ti! Ma to nisam ja, to je moja beba hahaha
    Eto mi pišemo samo da vi imate šta čitat dok pijete kavicu, hehe Joj to mirovanje, nedo bog da ja moram, neznam kako bi, imam crve u guzici od malena... Sad se ti fino dobro najedi, gladna si ti i beba, bit će ti sigurno odmah bolje. Evo i ja gladna a pojela i doručak i bademe, idem sad po naranču, ne mogu još na marendu moram nešto odradit kad visim tu ...

05. Siječanj 2018. 11:17

Honey

Ita ti si prespavala doček haha, moje otkrivenje je bilo na staru godinu, tad sam stavila slikicu cijele sebe sa trbuhom.
    Ova me klokanica natjerala na selfije, nisam baš da ih puno slikam. haha
    Proudy hahaha ako ti vidiš ljepotu u mojim podočnjacima, hvala ti! Ma to nisam ja, to je moja beba hahaha
    Eto mi pišemo samo da vi imate šta čitat dok pijete kavicu, hehe Joj to mirovanje, nedo bog da ja moram, neznam kako bi, imam crve u guzici od malena… Sad se ti fino dobro najedi, gladna si ti i beba, bit će ti sigurno odmah bolje. Evo i ja gladna a pojela i doručak i bademe, idem sad po naranču, ne mogu još na marendu moram nešto odradit kad visim tu …

Tak i ja kazem,  za sve,  to nisam ja,  to je moja beba. Beba je pametna,  beba je lijepa,  beba je gladna,  smotana,  sve je beba 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    05. Siječanj 2018. 11:27

Hahahahaha, tako i ja, kazem onda i zlocesta beba, muz je obecao tuzit me kad poraste 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.