Jutro 💗 Mono meni se ne cini bas da imas puno 😂 glavno da ste dobro, nek tako i ostane.
Proudy jbt uzas, povracanje u 19tt, tako je i kaktus imala. Nadam se da se nece ponovit. Ja isto stalno vazem sta je normalno sta nije... mene jucer isto pikalo cijeli dan ko jajnik ili neznam ni ja, zato sam si i organizirala kauč u ured da ja mogu malo prilec 😂
Panda ljuti trudnice, Proudy pokazala nasilno lice hahahahaha highlights dana
Palčica ti se dođeš družit kad mi već u dubokom snu 😀 Al vjerujem da tebi tvoja mala 💗 neda spavati pa ste sve vi puno aktivnije navecer. Pikica se pakira sve u 16, a Katuška ?? Ima tko kakve preglede meni fali vidjet neku sliku treba jos 12 dana izgurat...
Jutro
Proudy ti si sada na mirovanju jelde??? E pa miruj hahahaha sljedece sedmice imas pregled? Ti si prva?
Ja nekad ono imam ahahhaha kad mi kaze UZ kakav UZ hahahah kupit cu si jedan vidjet ce te hahahah
Pa cu nas pregledat. Mene noga i ledja bole to je haos al sta cu ja kad se maternica siri.
Uglavnom sinoc sam opet osjetila onaj “misic” hiiib 😍😍😍
A sad spektakl. Posao hahhaha jos da ne radim i sutraaaa
Hahaha jesam ne sikiraj se, evo vec na poslu idem kuhat drugu 🤣 Ova tvoja stolica za sminjkanje hahahaha jel se sjecas da je Katuska pisala da soba za sminjkanje postaje sada gostinjska hahaha SOBA!! jbt ja nemam ni taj tabure 🤣🤣🤣 Ja to u kupaoni, za 5 min. Ljetos u douglasu kupovala ruž i nudi mi žena bronzer, rekoh sta je to hahaha kupila bi ali neznam kako se koristi hahaha bas sam sminkerica! Evo me danas NEČUREL nije mi se dalo nabacit fasadu, stavila samo malo ruža.
Evo i ruž je toliko jak da se jedva vidi 😆 Pusa svima za dobro jutro! 💋💋💋💋💋 Cure kad ustanu ima da padnu u nesvjest od nas dvije 😂 WARNING don't enter Klokanica if you haven't had your coffee yet 😁
Jutro curke moje lijepe!
Evo se probudile nas dvije,malo jutarnjeg rastezanja u maminom stomaku.
Sinoć me ubiše leđa,trtica,stidna kost,ali Bogu hvala
sve to ide u trudnički staž.
Sad smo super,tatica išao skuhati bijelu kavu i pripremiti marendu.
Kako ste mi vi sve skupa,ste spavale?
Meni pregled 17.01. i onda krećem svako dva tjedna s pregledima.
Btw Honey ruž je vrh,ako treba kojoj ima u mene dva kofera šminke ili bolje da Vas ja dođem našminkat i friz usput sredim,jedino sad nemam snage za masirat.😂😂😂😂
Opa, pa ovdje je aktivno od ranog jutra.
Honey, svaka čast za kauč 👌
I meni bi dobro došao, jer me do kraja dana bole i trtica i guzica od sjedenja, al ja jedino mogu leći preko stola 😂
Još 8 tjedana radim 😎
Prijavljujem caj hahaha slikat se necu. Moda sutra jedna s tortom hahahaha nisam takoo lijrpa kao Horny hahahahaha a ja imam sminke za bacat hahahaha luda 🤪🤪
Palcice dodji da me nasminkas ❤️❤️❤️
Prijavljujem caj hahaha slikat se necu. Moda sutra jedna s tortom hahahaha nisam takoo lijrpa kao Horny hahahahaha a ja imam sminke za bacat hahahaha luda 🤪🤪
Palcice dodji da me nasminkas ❤️❤️❤️
Možeeee,ponesem ja svega a i za bebača🤗😄😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji