Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Siječanj 2018. 11:09

Katuska99

Hehe joj cice me jos najmanje brinu, nisu tak lose🤣 jedino mi koma sto mi se i bradavica povecala, bile su slatke male🤣 strija i mene strah, mazem se uljem ko luda, za sad je sve ok, budemo vidjeli kak ce dalje ic..
    i sad kao citam da se ta crta pojavi ak nosis decka, kakve su to gluposti, ja imam curku 100%😳🙄

Ma to nije istina,  crta se pojavi skoro svima,  bez obzira na spol.
    A nece ti bradavice ostat tolike 😂😂😂😂😂
    Fakat je nevjerojatno kako ti se u kratko vrijeme tijelo promijeni.
    Palcica,  kak ai ti? Opustosila ducane,  sad si mirna? 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    03. Siječanj 2018. 11:10

Ma to su gluposti, ja mislim da svi imaju crtu. Moja ide od pupka prema dolje, ne smeta mi, malo me smeta jer mi je u pupku tamno, al dobro, ionako ga nitko osim mene ne vidi 😂 a neki imaju crtu preko cijelog trbuha, od sisa do pipi

03. Siječanj 2018. 11:12

Frajla

Ma to su gluposti, ja mislim da svi imaju crtu. Moja ide od pupka prema dolje, ne smeta mi, malo me smeta jer mi je u pupku tamno, al dobro, ionako ga nitko osim mene ne vidi 😂 a neki imaju crtu preko cijelog trbuha, od sisa do pipi

Tak je i moja isla,  od pupka. Sad ju jos nemam,  al ocekujem ju 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    03. Siječanj 2018. 12:11

ProudMomy

Katuska99

Hehe joj cice me jos najmanje brinu, nisu tak lose🤣 jedino mi koma sto mi se i bradavica povecala, bile su slatke male🤣 strija i mene strah, mazem se uljem ko luda, za sad je sve ok, budemo vidjeli kak ce dalje ic..
    i sad kao citam da se ta crta pojavi ak nosis decka, kakve su to gluposti, ja imam curku 100%😳🙄

Ma to nije istina, crta se pojavi skoro svima, bez obzira na spol.
    A nece ti bradavice ostat tolike 😂😂😂😂😂
    Fakat je nevjerojatno kako ti se u kratko vrijeme tijelo promijeni.
    Palcica, kak ai ti? Opustosila ducane, sad si mirna? 😂

Ja sam extra,neopterečujem se sa tijelom,Bog je uradio da tako bude. Popucala jesam sise mi uvjek velike sad za broj veče tak da dobro je,bitnije meni da moja bebica u redu neg moje tijelo...dućane ispraznila😂😂😂😂sad uživam i brojim dane,..ps.napisat ću vam od potrepština gdje što kupit i cijenu...jer na tim stvarima do 200.00 kuna možeš ušparat.A ako treba i robicu popisat nije problem🤗

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 13:36

Ajme palcicaaaaa pa ti si 33tt 🤤🤤🤤🤤🤤jos malo pa cemo odbrojavat❤❤❤❤❤❤

• ita87
    03. Siječanj 2018. 13:46

Ne znam zasto nas svekrve tako zele pocastiti svojim dolaskom bas kad se beba rodi. I moja se najavila da ce doci iz Njemacke pocetkom 4.mjeseca. Rekla sam neka hvala, poklonit cu joj kartu za 1.maj ak treba samo nek prije ne dolazi. A najradije bi da dodje tek u ljeto.
    Vidjet cemo sta ce bit.

Honey
    03. Siječanj 2018. 15:11

Ita tako da nam malo mogu pametovat kako i sta. Bas mi tebaju savjeti od prije 40 godina. Znaci isti problem imas. Ja cu isto vidjet kad dode vrijeme blize, racunam da ce to muz rijesit kako je rekao. Nemam ja nista protiv nek ona dode, al kad produ prva 3 tjedna bar, da se mogu nosit s njom, jer mi zena stvara nervozu. Plus ne postuje tude nista sve ona zna kako najbolje. Uostalom, da bas trebam pomoc pa bi svoju mamu zvala sta mi je 10min autom. Ma...😒
    Katuska ja jedva cekam crtu 😂 ma meni to sve vezano za trudnocu kako kaze Palčica predivno, tako to treba biti i neka ❤ ja bi sad pikica isto negdje na planine da se oporavim od ovih traumi 😂 Neznam o cemu vi na fejsu al izgleda da se nesto zaguzvalo 😁

03. Siječanj 2018. 15:59

Ne bih ja rekla da sam opterecena svojim tijelom. Naravno da mi je najvaznije da je s bebom sve ok. Ali lagala bih kad bih rekla da mi je svejedno hocu li ispucat ili ne i kako cu izgledat nakon trudnoce. Ne,  nije mi svejedno i ne bih rekla da sam sebicna zbog toga. 
    Honey,  ja te razumijem,  ja nisam nikog htjela da mi se muva prvih mj dana,  a ne zelim ni sada. I to svima jasno dam do znanja.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    03. Siječanj 2018. 16:12

Ja sam strije dobila u razvoju kao klinka, racunam da ih sad necu dobiti, ali i ako dodu nemrem tu bas puno. Vidjet cemo... Meni je najveci strah da mi se dolje sve izdeformira i ode u savove i oziljke 😵 al ajmo ne o tome! 😁 Ja sam njoj doslovno rekla da isto ne zelim nikoga prvih mjesec dana, al kazem ta zena ne postuje tude odluke, morat ce to muz rijesit na malo grublje, jebiga meni treba mir - sretna mama=sretna beba! 

• paris
    03. Siječanj 2018. 16:46

panda102

Pikica oplakala sam ahahhaha
    Ali stvarnoooo…ja mm kad nekad procitam on piša od smijeha….
    Ali bolje mi je citat sta im djeca rade, pa kad sam im napisala da imaju zivce i trpe su me ignorisale, jer sam napisala kako ja to ne bih trpila…i rekla sam ako ja takva postanem, rob svog djeteta, da mu sve pustim uvijek samo da bih ja imala 5 min vremena onda ok, da mi baca hljeb po kuci i sve rasturi jer eto ne mogu mu nista, pa ako moja mama moze ustrojiti 20 djece samaaa a ne smije ni zagalamit kako treba na njih, sta sam ja onda kreten???
    mislim zivi bili pa vidjeli, mozda bas postanem takva jer se rugam ahhahaha

Malo sam se nasla prozvanom obzirom da i ja pisem o svom djetetu pa se samo nadam da bas stvarno ne misliš da smo mi bas sve kreteni jer dozvoljavamo djeci ono sto ti ne bi. U svakom slucaju sretno i nadam se da ce ti biti bas onako kako zelis :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.