Wow velike bebe 😍 Mašala mrvice 💗 A ja neznam zasto ne mjere taj hebeni tlak poslije pregleda, taman dok natipka nalaz da se trudnice malo smire. Ovako stvarno bezveze... znaci moras piti normabel samo zbog tlaka??
Da..ali zato mi je dao taj najslabiji..rekao je da je to opcenito i za opustanje misica itd..
Često trudnicama daju normabel, i kod grceva jacih, tako da vjerujem da je ok. Al mene strah toga za smirenje, nikad nisam popila jer me frka da bi ujutro prespavala i nebi otisla na posao 😂
Srećom pa su mi dali samo andol.
Jutro. zzzzzzzz Spavam i ja još, a vidim nisam jedina. Živčana, nisam se naspavala, jučer opet kasno legla, oko ponoći, nije to moje vrijeme, sve mi se poremetilo od dočeka i puta i njemačke....Scheisse.
Danas popodne obavezni spavanac u 5, i onda u krevet najkasnije 10:30. Inače će me beba početi kažnjavati...
Panda gdje si ti? Jel se i tebi sve okrenulo naopako?
Muž je na dijeti, zdebljo se 5kg u 4 mjeseca. Pustila sam ga jer znam da mora sam doći do toga, al mu je bilo zadnje vrijeme inače bi ja bila primorana upotrijebiti grublje metode Nije to dijeta, više držanje unosa kalorija u preporučenim količinama i biranje namirnica. Sad mu moram bit podrška
I moj se udebljao par kila ali se bas ne vidi na njemu, bar se necu izjednacit s njim po kilama do kraja trudnoce. Tj nadam se hahaha
hahahaha, ma moj je velik, njemu je 105kg po mom mišljenju idealno. Ima 188cm, ja imam 166cm, tako da teško da ću ga stići sa kilama Sad je na 115kg, prošle godine je u ovo vrijeme imao 106kg. Malo je pretjerao
Danas je utorak?? pojma nemam hahahaha ludilo pravo....
Čekam malicu gladna sam pojest cu nekog ehhehhe
Obukla sam bijele gacice i vidim nesto zuckasto smedje na gacicama znala sam da trebam nosit u bojama hahahahha
Nisam se ukakala obecavam :P
vidjet cu i sutra pa ako ne prestanem mozda nazovem doktoricu, pokusat cu malo smiriti tempo, preaktivna sam... zaboravljam da sam trudna, ne znam je li i vi...
sad mogu reci da sam opet tri puta zaredom dok sam sjedila pola sata u istom polozaju nesto crtala, nisam ni disala dok sam radila, osjtila tri malaaaaaaaa udarca, kao da mi misic skace na stomaku, mozda je i to.
Znate nekad umirite se a skace misic il na nozi il na ruci, moguce da je i to :P ko zna....znat cu za dva t sigurno, pa ja sam 19 punih u subotu aiiiiiiii <3
Frajla poranila, nije popila nikakve tablete za smirenje, a ti Horny smiri se kao i ja hahaha mi aktivne ko curice kakve heheheh
A debljanje uh imam 60kg, znaci 1,5 kg od pocetka...nije strasno, ne vidi se nigdje osim u stomaku...
Kakve ste s kozom, meni nikad ljepsa jos uvijek... ahhaha
Moj je 193cm a ja 162cm bas smo par ahhahahahaha
On ima oko 92-93 a sad nakon godisnjeg 95 hahaha iako je on previse fizicki aktivan, nema nista sala, ni sekunde ni ne vidi mu se, ali vec mu smetaju te dvije kile ako da je jucer umjesto 10 sarmi pojeo samo 6 hahahahah....
Hahahahahaha, maneken Moj ima samo trbuh, inače je super građen, sve masivno to baš volim, ali sad je već problem da se zagrlimo od naša dav trbuha, a kako ja svoj ne mogu smanjit morat će on ahahahaha
Zaboravim i ja, pitam se jel ovo jadno dijete ok kad slabo pazim i odmaram. a i ti trebaš više pazit. Ovo ti je možda prije od prehlade, možda si navukla dolje neku upalicu. Kad ono imaš pregled? Tebi nisu nikakve briseve radili ili jesu? Vidi kako će bit sutra, ja bi se zbog tog iscjedka javila al više jer mi se čini kao upalica pa bolje napravit kontrolu urinokulture i briseva. Ja čekam nalaz svog brisa, i moram zvat slijedeći tjedan da dam urinokulturu, reko mi dr.zadnji puta da hoće nalaz na slijedećem pregledu. Taman da mi se organizam još očisti od svega ovoga za praznike šta sam unijela.
Ja bi rekla da ti je to beba a ne mišić, pa trudna si
Tebi 19t, meni sutra 18t i nikako da te stignem! hahaha Tebi je u subotu i rođendan ako se ne varam? Ili je nekome drugom? Koji po redu?
Sortiraj odgovore
Najstariji