Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    02. Siječanj 2018. 12:20

Jutro zenske, pikica i ja se veselim sto je proslo. Jos danas jedem odojka/janjetinu i francusku i to je to. Ne zelim to vidjet vise do sljedeceg bozica🤣
    Idem u cetvrtak zubaru, pala mi plomba ista ko prije dva mj 🙄 smije mi dat malo anestezije jelda?

02. Siječanj 2018. 12:23

Katuska99

Jutro zenske, pikica i ja se veselim sto je proslo. Jos danas jedem odojka/janjetinu i francusku i to je to. Ne zelim to vidjet vise do sljedeceg bozica🤣
    Idem u cetvrtak zubaru, pala mi plomba ista ko prije dva mj 🙄 smije mi dat malo anestezije jelda?

Smijes lokalnu dobit,  bez brige. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    02. Siječanj 2018. 12:34

Ne Katuska sve ce ti morati na zivo raditi hahaha Salim se. I meni dosta jela i vode, da mi je rakiju popit da to malo razgradi. 🤣 Pikica Evo me jos u Deutschlandu, veceras letimo nazad u 9. Jedva cekam! Proudy meni bas suprotno, ja jedva cekam malo bit s muzem, njega ovdje zadavi brat a mene sveki. Kad dodemo do kreveta samo se zagrlimo i nezna se tko prije zaspi 😂 Nina kad idete autom samo ti ponesi svega da ti nista ne fali i da ti bude maximalno udobno. Putuj, ako je sve u redu i ako nema razloga zaato ne. Samo ponesi svoje zadnje nalaze, to uvijek imajte kod sebe za nedaj boze! 

nina11
    02. Siječanj 2018. 14:07

Honey

Ne Katuska sve ce ti morati na zivo raditi hahaha Salim se. I meni dosta jela i vode, da mi je rakiju popit da to malo razgradi. 🤣Pikica Evo me jos u Deutschlandu, veceras letimo nazad u 9. Jedva cekam! Proudy meni bas suprotno, ja jedva cekam malo bit s muzem, njega ovdje zadavi brat a mene sveki. Kad dodemo do kreveta samo se zagrlimo i nezna se tko prije zaspi 😂 Nina kad idete autom samo ti ponesi svega da ti nista ne fali i da ti bude maximalno udobno. Putuj, ako je sve u redu i ako nema razloga zaato ne. Samo ponesi svoje zadnje nalaze, to uvijek imajte kod sebe za nedaj boze!

Ma meni se bas idee,tako da mislim da cemo ici definitivno,stvarno se dobro osjecam,nadam se da ce tako i ostati 😛 a sto se tice nalaza i trudnicke,to uvijek imam u torbici,za ne daj Boze 🙊

• Student24
    02. Siječanj 2018. 14:26

ProudMomy

Katuska99

Smijes lokalnu dobit, bez brige. 😉

Da, smijes. 

Bublica123
    02. Siječanj 2018. 15:20

nina11

Honey

Ne Katuska sve ce ti morati na zivo raditi hahaha Salim se. I meni dosta jela i vode, da mi je rakiju popit da to malo razgradi. 🤣Pikica Evo me jos u Deutschlandu, veceras letimo nazad u 9. Jedva cekam! Proudy meni bas suprotno, ja jedva cekam malo bit s muzem, njega ovdje zadavi brat a mene sveki. Kad dodemo do kreveta samo se zagrlimo i nezna se tko prije zaspi 😂 Nina kad idete autom samo ti ponesi svega da ti nista ne fali i da ti bude maximalno udobno. Putuj, ako je sve u redu i ako nema razloga zaato ne. Samo ponesi svoje zadnje nalaze, to uvijek imajte kod sebe za nedaj boze!

Ma meni se bas idee,tako da mislim da cemo ici definitivno,stvarno se dobro osjecam,nadam se da ce tako i ostati 😛 a sto se tice nalaza i trudnicke,to uvijek imam u torbici,za ne daj Boze 🙊

Nina uzmi si putno osiguranje...cijena ti je smijesna...al ako nesto i zaboli ( a nece ) ne moras se mislit nego lijepo mozes u bilo koju bolnicu i znas da te nece oderat...evo mi idemo 06.01.na skijanje i za muza, mene i malog je 207kn 

02. Siječanj 2018. 16:18

Bok cure! Svako dobro vam želim!
    Kada ste počeli osjećati bebine pokrete? Kod mene još ništa pa sam malo zabrinuta...

02. Siječanj 2018. 16:37

Za EU dovoljna je europska zdravstvena,  ne treba putno osiguranje. 😉 
    Grazia,  za prvortke je do 23 tt normalno cak da ne osjete,  pogotovo ako je posteljica naprijed. Ja ovaj put osjetim tamo negdje od 15tt,  ali s prvim sam dosta kasnije. Tako da nema razloga za brigu 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    02. Siječanj 2018. 18:13

ProudMomy

Za EU dovoljna je europska zdravstvena, ne treba putno osiguranje. 😉
    Grazia, za prvortke je do 23 tt normalno cak da ne osjete, pogotovo ako je posteljica naprijed. Ja ovaj put osjetim tamo negdje od 15tt, ali s prvim sam dosta kasnije. Tako da nema razloga za brigu 😉

Ja nemam europ.zdravstvenu pa sam uzela putno...nije neka cifra pa za svaki slucaj 

Honey
    02. Siječanj 2018. 18:47

pikica3

ProudMomy

Za EU dovoljna je europska zdravstvena, ne treba putno osiguranje. 😉
    Grazia, za prvortke je do 23 tt normalno cak da ne osjete, pogotovo ako je posteljica naprijed. Ja ovaj put osjetim tamo negdje od 15tt, ali s prvim sam dosta kasnije. Tako da nema razloga za brigu 😉

Ja nemam europ.zdravstvenu pa sam uzela putno…nije neka cifra pa za svaki slucaj

EU zdravstvenu mozes sad napraviti online. Na stranici hzzo, za sve troje, dovoljno je predati zahtjeve i vec si sa tim pokrivena. Iskaznice dodu u odabrani Hzzo. 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.