Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    03. Siječanj 2018. 20:06

Palcica svakaa cast. Mene ce bit strah i pisati to sve da ne bih mogla na kraju sabrati. 
    Zato sad i stedim da bih mogla kupiti sto zazelim abd. Jer problem je to kupiti sve odjednom. 
    Kod nas nazalost u c&a nemaa odjela vec za trudnice. A u h&m isto nesto skromno. 
    Mislim da je vrijeme za spavanje. Hahahahha 

Honey
    03. Siječanj 2018. 20:06

Hahaha Palčica, imas pravo, moj je problem sto sam do sad stvarno i slusala 😂 Ma ne sikiram se, moje dijete moja pravila kako kazes! Popis je odličan, kopiran i spremljen, hvala ti ! 😘 
    Sad je zadaca uclanit se prvo u sve ovo https://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe i pokupit testere i itd. 😂

03. Siječanj 2018. 20:21

Ja sam na faceu,  ali i meni je ovo sve promaklo.
    U biti izbjegavam postove koji me ne zanimaju.
    Ako nekom njegovo dijete skace po glavi,  to nije moj problem,  njemu skace. Vjerojatno se ni s mojim metodama netko ne bi slozio,  i to me isto ne dira. Ne dajem savjete koje nitko nije trazio,  niti prihvacam savjete koje ja nisam trazila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    03. Siječanj 2018. 20:34

Najpametnije proudy ja sam kriva sto sam citala iznervirala se i et hahahah vecinom i ja preskacem jer od 20 objava dnevno mozda me se ticu dvije. Kad neko podjeli slikice UZ il neki savjet sta i kako kupiti. 
    Nista nije bilo pa vam nije imalo sta ni promaknuti. Ja sam samo komentarisala kako su objave postale skoro pa identicne a nekad davno je bilo to za djecu nista strasno. Nisam se mjesala niti cu. Samo sam napisala tad da stvarno imaju dobre zivce i da im cestitam jer mi se cini da ih ja nemam nazalost. Savjete nisam djelila jer nisam majka. I to je to. 
    Sve vi koje se javljate ovdje iskreno nisam ni vidjela u tim postovima tako da mozda stvarno i preskacete i ne citate pa cu se voditi vasim djelima hahahah

03. Siječanj 2018. 20:40

panda102

Najpametnije proudy ja sam kriva sto sam citala iznervirala se i et hahahah vecinom i ja preskacem jer od 20 objava dnevno mozda me se ticu dvije. Kad neko podjeli slikice UZ il neki savjet sta i kako kupiti.
    Nista nije bilo pa vam nije imalo sta ni promaknuti. Ja sam samo komentarisala kako su objave postale skoro pa identicne a nekad davno je bilo to za djecu nista strasno. Nisam se mjesala niti cu. Samo sam napisala tad da stvarno imaju dobre zivce i da im cestitam jer mi se cini da ih ja nemam nazalost. Savjete nisam djelila jer nisam majka. I to je to.
    Sve vi koje se javljate ovdje iskreno nisam ni vidjela u tim postovima tako da mozda stvarno i preskacete i ne citate pa cu se voditi vasim djelima hahahah

Tako je Panda,  samo pozitivno! 😉 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    03. Siječanj 2018. 20:41

Ja nista ne kuzim sta se dogadja 

panda102
    03. Siječanj 2018. 20:42

Jedino me brine sto jos nisam zaspala i sto si umisljam neke pokrete 😍😍😍 znam da je rano al danas dok sam sjedila na poslu i onda se malo istegnula isto da sam osjetila dva ko mjehuricaaaaa. A joooj mozda si umisljam ali nadam se da ne 😍

Frajla
    03. Siječanj 2018. 20:43

Honey

Hahaha Palčica, imas pravo, moj je problem sto sam do sad stvarno i slusala 😂 Ma ne sikiram se, moje dijete moja pravila kako kazes! Popis je odličan, kopiran i spremljen, hvala ti ! 😘
    Sad je zadaca uclanit se prvo u sve ovohttps://lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe i pokupit testere i itd. 😂

Honey, hvala za link, evo spremila sam u favorite. Ne planiram se baš u sve učlaniti, jer mrzim davati svoje podatke okolo. Recimo za pampers sam čula da pošalju dvije pelene, pa mi se neda oko toga zezati, ali ova torba iz ljekarne mi se čini da bi mogla biti fora

Što se savjeta i uplitanja tiče, ja te potpuno razumijem. Lako je ignorirati ako nekog sretnes, pa ti usput uputi koji "pametni" savjet, ali ako ti netko cijeli dan pametuje ili puknes pa kazes svasta ili dobijes cir na zelucu ko Malcom 😂

03. Siječanj 2018. 20:43

panda102

Jedino me brine sto jos nisam zaspala i sto si umisljam neke pokrete 😍😍😍 znam da je rano al danas dok sam sjedila na poslu i onda se malo istegnula isto da sam osjetila dva ko mjehuricaaaaa. A joooj mozda si umisljam ali nadam se da ne 😍

Zasto bi umisljala? Moguce je da osjetis 😍😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    03. Siječanj 2018. 20:45

panda102

Drzim fige da je to tvoj mrvica 😊
    Vidjet ćeš kroz par dana ako se ponovi. Meni je u pocetku bilo slično kao kad mi crijeva rade, ali bez popratnih zvukova 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.