Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Siječanj 2018. 18:47

pikica3

ProudMomy

Za EU dovoljna je europska zdravstvena, ne treba putno osiguranje. 😉
    Grazia, za prvortke je do 23 tt normalno cak da ne osjete, pogotovo ako je posteljica naprijed. Ja ovaj put osjetim tamo negdje od 15tt, ali s prvim sam dosta kasnije. Tako da nema razloga za brigu 😉

Ja nemam europ.zdravstvenu pa sam uzela putno…nije neka cifra pa za svaki slucaj

Ma ja si to napravim i za sebe i muza i malog,  svaki put kad istekne. Besplatne su,  samo odes gurnes svoju obicnu zdravstvenu u aparat i on ti izbaci eu zdravstvenu,  cas posla.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    03. Siječanj 2018. 07:31

Halooooooooooo ustajanje, buđenjeeeeeeeee
    ja vec na poslu smrc smrc hahaha
    jucer smo prespavali mm i ja citav dan i opet legli oko 21 i zaspali aahhahaa ludilo.
    Kako ste vi danas?
    Ja sam skroz neaktivna na fejsu, nekako mi previse svega...ukljucim se nekad.
    JUTRO :*

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 08:40

ProudMomy

pikica3

ProudMomy

Grazia, za prvortke je do 23 tt normalno cak da ne osjete, pogotovo ako je posteljica naprijed. Ja ovaj put osjetim tamo negdje od 15tt, ali s prvim sam dosta kasnije. Tako da nema razloga za brigu 😉

Ja nemam europ.zdravstvenu pa sam uzela putno…nije neka cifra pa za svaki slucaj

Ma ja si to napravim i za sebe i muza i malog, svaki put kad istekne. Besplatne su, samo odes gurnes svoju obicnu zdravstvenu u aparat i on ti izbaci eu zdravstvenu, cas posla.

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 08:41

pikica3

ProudMomy

pikica3

ProudMomy

Ma ja si to napravim i za sebe i muza i malog, svaki put kad istekne. Besplatne su, samo odes gurnes svoju obicnu zdravstvenu u aparat i on ti izbaci eu zdravstvenu, cas posla.

Pojma nisam imala...vidis koliko cesto idemo izvan granice😅😅😅😅...hvala...znat cu za iduci put🤗🤗🤗🤗

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 08:46

panda102

Halooooooooooo ustajanje, buđenjeeeeeeeee
    ja vec na poslu smrc smrc hahaha
    jucer smo prespavali mm i ja citav dan i opet legli oko 21 i zaspali aahhahaa ludilo.
    Kako ste vi danas?
    Ja sam skroz neaktivna na fejsu, nekako mi previse svega…ukljucim se nekad.
    JUTRO :*

Jutreko🐼...da i ja nisam nesto aktivna...ovdje mi nekako draze...terminuse se skupile...katuska ce nam probit led prva...pravo mi fino procakulat tu s vama...ja otvorila jucer bolovanje🤗🤗🤗🤗...dosla kod doktora po doznake pa mu rekla da ideno na put i odmah me pregledao da mogu ici u miru a i pregled bio prije mjesec dana...sve super...beba odgovara tjednima i naravno da nije spomenuo spol...cekamo anomaly 18.01

Honey
    03. Siječanj 2018. 08:46

Jutro! Evo ja zaspala, kasnim na arbeit, al ajd  nema veze nije bilo da danas moram doci al evo idem. 
    Dozivila jucer sok, sveki mi rekla da si je evo ona uplanirala da dode kad ja rodim da mi pomogne. 😢 A ja joj lijepo rekla da ne zelim prvih mjesec dana nikoga, da hocu da prva tri tjedna budemo muz i ja sami sa bebom, sta ona nije razumila???? 😒😲😭😡 Pa da onda iza toga dode ako bas hoce kazem joj. Kaze ona meni da kako cu ja kupati bebu da je to malo?!? 😲 Ono wtf pa nisam mutava, to sto je ona rodila sa 18g i sto tad nije imala pojma o nicem, sta cu joj ja! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!  Nemos vjerovat ono rasplakala sam se skoro u avionu, muz je rekao da ce to on s njom sredit, nadam se da hoce. Evo pocnem se gusit pri pomisli. Hocu tad mir a ne da mi netko kvoca. Kazem ja da ispocetka bebu dovoljno samo sa cistom vodom oprati, a ona neeeee da pol treba staviti caja od kamilice da je tako ona svoje da je to najbolje, what?!? Aj gledaj svoja posla. 

Honey
    03. Siječanj 2018. 08:48

Pikica super da je sve ok 😍 sad bas mozes u miru! Kad putujete? Meni je isto tu naj, a i kad se sjetim kako smo dolazile, zaredale se jedna po jedna sa plusom ❤ 

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 08:53

Honey

Jutro! Evo ja zaspala, kasnim na arbeit, al ajd nema veze nije bilo da danas moram doci al evo idem.
    Dozivila jucer sok, sveki mi rekla da si je evo ona uplanirala da dode kad ja rodim da mi pomogne. 😢 A ja joj lijepo rekla da ne zelim prvih mjesec dana nikoga, da hocu da prva tri tjedna budemo muz i ja sami sa bebom, sta ona nije razumila???? 😒😲😭😡 Pa da onda iza toga dode ako bas hoce kazem joj. Kaze ona meni da kako cu ja kupati bebu da je to malo?!? 😲 Ono wtf pa nisam mutava, to sto je ona rodila sa 18g i sto tad nije imala pojma o nicem, sta cu joj ja! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Nemos vjerovat ono rasplakala sam se skoro u avionu, muz je rekao da ce to on s njom sredit, nadam se da hoce. Evo pocnem se gusit pri pomisli. Hocu tad mir a ne da mi netko kvoca. Kazem ja da ispocetka bebu dovoljno samo sa cistom vodom oprati, a ona neeeee da pol treba staviti caja od kamilice da je tako ona svoje da je to najbolje, what?!? Aj gledaj svoja posla.

Ma ne brini...muz ce njoj objasniti...ti samo fino reci da ako ce bilo sta trebat odmah ces ju zvati...moji svekici su na poslu 3min od mene i kad smo kupili stan umirala sam od straha da ce kampirat tu...a nema ih ni kad treba😂😂😂😂😂

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 08:55

Putujemo u subotu..jupiiii..klokanica mi draga..i u prvoj trudnoci sam sa jednom klokanicom bila cak i u sobi u petrovoj..ona rodila dan poslije mene..fora..ostale u kontaktu🤗🤗🤗🤗

03. Siječanj 2018. 09:19

Jutro lijepe moje!
    Ja se evo probudila,  jucer mi je bas neki tezak dan bio,  sve me neso bolilo. Ja na jedan bok i mali bas u tu stranu,  ja na drugi bok e ide i on na tu stranu,  pa pisat 600 puta. Navecer sam bila kao da me netko namlatio.
    Honey i Panda kaj vec na posao? To mi je najgore,  kad jedan dan dodjes s puta i vec drugi ides raditi.
    Pikica kak mislis otvorila bolovanje? Ne kuzim,  do sad si radili? Ili nisi? Sva sam se pogubila 😂😂😂😂
    I meni je Klokanica bas draga,  jos sam na prvom porodiljnom bila tu i upoznala i privatno 5 cura s foruma. Prosle su godine,  a i dalje se cujemo,  druzimo,  klinci nam se skupa igraju... Bas lijepo 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.