Ja nista ne kuzim sta se dogadja
I tebi promaklo 😂😂😂😂 i nek je 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda moguce da je bebica. Ja sam jucer osjetila kao da mi je nesto lagano proslo po trbuhu. Sad sam 18+3 i posteljica mi je naprijed tako da ne znam je li moguce da je beba. Drukciji osjecaj nego inace, nisu crijeva sigurno
Panda i ja sam sa 18 tt osjetila bebu,
nakon sto sam jela cokolino 😀
Tocno tog se sjecam i jela si ga u neko ludo vrijeme. Ja sam nedavno mislila da sam nesto osjetila i to po jednom u dva dana, al od tad nista. Znaci da to onda nije bilo to. Cak me nigdje ni ne steze ni ne osjecam se trudno da nema trbuha pa sam sad opet zabrinuta 😓 Jedino sto imam apetiti uh sve tamanim 🤣 Jedva cekam pregled ovo ce mi sad biti najduze do pregleda. Frajla muz ce rijesit pa nece biti cireva 😉 Meni je super cuti tuda iskustva ali volim i da imam slobodu da li cu sto od toga primjeniti.
Honey ni to ti nije nista neobicno, da par dana ne osjetis. Vjerojatno osjetis ali si zaokupljena necim drugim u tom trenu. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da honey, jela sam kasno navecer i onda otisla u krevet i tada osjetila 😍
Moguce da je to to. Inace ne osjetis jer vjerojatno sjedis na poslu i mislis na druge stvari. Sad ces sve cesce osjetit kad se primiris kad dodjes doma
Htjela staviti sliku sta sam po prvi put kupovala jucer da proslavim 26 tt. Znaci dosad nisam imala apsolutno nista, sada kupila bodice i neke sitnice. Ali kad hocu postavit sliku stalno mi pise da ne mogu jer mi puna memorija, moram sutra prebacit sve slike na laptop pa cu probat kad obrisem sve sa moba
Ita i Proudy moze biti, sad kako smo bili kod sveki stalno neki moving i stalno sjedenje, lezala sam samo navecer dok sam spavala. Nista sad kad dodem kuci samo cu lezati 😆😂
To i jesu prvi pokreti ko balončići....a meni samo kvrge sad iskaču ili ode stomak cijeli u jednu stranu🤗😍😄
Ja bila na pregledu..mala ima 1238 grama :) imala sam danas visoki tlak na pregledu pa ga sad moram mjeriti svaki dan i dobila sam normabel 2×dnevno od 2 miligrama..uopce mi nije drago da to moram piti..ugl..sada tjedan dana mjerim svaki dan pa se javim ginicu da vidi dal je to danas bilo zbog pregleda ili ce se nastaviti..ostalo je sve super
Sortiraj odgovore
Najstariji