Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    01. Siječanj 2018. 19:27

MARCHY opaa javi se na face ako neces tu napisat ime  :)

• Litta
    01. Siječanj 2018. 20:16

Cure sretna nova godina vama i vasim obiteljima.  puno zdravlja, srece, ljubavi i svega lijepoga 
    predivne ste sve na slikicama 

Honey
    02. Siječanj 2018. 08:49

Dobro jutrooo!!! ☕☕☕ Have a nice day spring mamas&babys 💋💋💋💋💋

Bublica123
    02. Siječanj 2018. 09:06

Jutrooo...moram vam priznati da se veselim sta idu kraju ovi blagdani...idemo sad laganini..puse svima...honey jel si se vratila ili jos švabuješ?

panda102
    02. Siječanj 2018. 09:26

Jutro 🙈🙈🙈
    Mi vec u hrvatskoj na autoputu. Nike bilo guzve na granici. Blizu smo zagreba. 
    Honey arbajta hahahaha a ja jesi li vidjela sta su mi uradile corbe, pite i sarme. Odmah stomak narastao hahahah
    Katuska vracaj se u plavo hahahaha
    Pikica sto jedva cekas kraj ? Umorna il ti je mrsko vise podgrijavat ostatke hahahaha
    Litta hvala i tebi sve najbolje. 

panda102
    02. Siječanj 2018. 09:39

Nina sto se putovanja samo naprijed hahahah
    Mene ubija sjedenje i lezanje. Tako da ako se ti dobro osjecas uzivaj u putovanju. Predlazem ti samo kapu i toplu odjecu. Mene je vjetar sad ubio u Istanbulu a ostalo je bilo odlicno. Nista umorna nisam bila. Ti ipak znas kako se osjecas i mozes li. Vjerujem da ce ti goditi. 

Bublica123
    02. Siječanj 2018. 09:55

Hahahaahahhah...ma ne da mi se brate vise ni podgrijavat ni jest😂🤣😂🤣😂🤣

02. Siječanj 2018. 10:04

Dobro jutro!
    Evo ja moram reci da isto jedva cekam da ovo sve skupa zavrsi. Dosta mi zderanja 😂😂😂😂
    A mislim i da je vrijeme da mi se muz napokon vrati na posao 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

nina11
    02. Siječanj 2018. 10:20

panda102

Nina sto se putovanja samo naprijed hahahah
    Mene ubija sjedenje i lezanje. Tako da ako se ti dobro osjecas uzivaj u putovanju. Predlazem ti samo kapu i toplu odjecu. Mene je vjetar sad ubio u Istanbulu a ostalo je bilo odlicno. Nista umorna nisam bila. Ti ipak znas kako se osjecas i mozes li. Vjerujem da ce ti goditi.

Joj da znaam,inace sam smrznuta uvijek,tako da moram se dobro opremiti 😂 
    Problem jedino sto nisam jaknu jos pokusala zakopcati,nosim ju otkopcanu haha

panda102
    02. Siječanj 2018. 10:34

Ja inace sam imala sve usko i jaknu i kapit uvijek tako nosila. I kupim si tamo onaj poncho moze biti i sal i pončo. I njega ispod obucem i preko kaput i sal pa jakna 🤟🤟🤟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.