Cure sretna nova godina vama i vasim obiteljima. puno zdravlja, srece, ljubavi i svega lijepoga
predivne ste sve na slikicama
Jutrooo...moram vam priznati da se veselim sta idu kraju ovi blagdani...idemo sad laganini..puse svima...honey jel si se vratila ili jos švabuješ?
Jutro 🙈🙈🙈
Mi vec u hrvatskoj na autoputu. Nike bilo guzve na granici. Blizu smo zagreba.
Honey arbajta hahahaha a ja jesi li vidjela sta su mi uradile corbe, pite i sarme. Odmah stomak narastao hahahah
Katuska vracaj se u plavo hahahaha
Pikica sto jedva cekas kraj ? Umorna il ti je mrsko vise podgrijavat ostatke hahahaha
Litta hvala i tebi sve najbolje.
Nina sto se putovanja samo naprijed hahahah
Mene ubija sjedenje i lezanje. Tako da ako se ti dobro osjecas uzivaj u putovanju. Predlazem ti samo kapu i toplu odjecu. Mene je vjetar sad ubio u Istanbulu a ostalo je bilo odlicno. Nista umorna nisam bila. Ti ipak znas kako se osjecas i mozes li. Vjerujem da ce ti goditi.
Hahahaahahhah...ma ne da mi se brate vise ni podgrijavat ni jest😂🤣😂🤣😂🤣
Dobro jutro!
Evo ja moram reci da isto jedva cekam da ovo sve skupa zavrsi. Dosta mi zderanja 😂😂😂😂
A mislim i da je vrijeme da mi se muz napokon vrati na posao 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nina sto se putovanja samo naprijed hahahah
Mene ubija sjedenje i lezanje. Tako da ako se ti dobro osjecas uzivaj u putovanju. Predlazem ti samo kapu i toplu odjecu. Mene je vjetar sad ubio u Istanbulu a ostalo je bilo odlicno. Nista umorna nisam bila. Ti ipak znas kako se osjecas i mozes li. Vjerujem da ce ti goditi.
Joj da znaam,inace sam smrznuta uvijek,tako da moram se dobro opremiti 😂
Problem jedino sto nisam jaknu jos pokusala zakopcati,nosim ju otkopcanu haha
Ja inace sam imala sve usko i jaknu i kapit uvijek tako nosila. I kupim si tamo onaj poncho moze biti i sal i pončo. I njega ispod obucem i preko kaput i sal pa jakna 🤟🤟🤟
Sortiraj odgovore
Najstariji