Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    03. Siječanj 2018. 09:24

ProudMomy

Jutro lijepe moje!
    Ja se evo probudila, jucer mi je bas neki tezak dan bio, sve me neso bolilo. Ja na jedan bok i mali bas u tu stranu, ja na drugi bok e ide i on na tu stranu, pa pisat 600 puta. Navecer sam bila kao da me netko namlatio.
    Honey i Panda kaj vec na posao? To mi je najgore, kad jedan dan dodjes s puta i vec drugi ides raditi.
    Pikica kak mislis otvorila bolovanje? Ne kuzim, do sad si radili? Ili nisi? Sva sam se pogubila 😂😂😂😂
    I meni je Klokanica bas draga, jos sam na prvom porodiljnom bila tu i upoznala i privatno 5 cura s foruma. Prosle su godine, a i dalje se cujemo, druzimo, klinci nam se skupa igraju… Bas lijepo 😍

Jutro draga...ma mi ti imamo svoju firmu pa sam radila a zapravo nisam
    Sta se wc- a tice...aaaàaaaaaa za poludit...100puta po danu i noci...nista se ne naspavam...pa mi mali gurne nogu u usta...ludiloooo...a jos malo i eto nas i 4 u krevetu...cini mi se da se muz i ja selimo u djecju sobu

03. Siječanj 2018. 09:30

pikica3

ProudMomy

Jutro lijepe moje!
    Ja se evo probudila, jucer mi je bas neki tezak dan bio, sve me neso bolilo. Ja na jedan bok i mali bas u tu stranu, ja na drugi bok e ide i on na tu stranu, pa pisat 600 puta. Navecer sam bila kao da me netko namlatio.
    Honey i Panda kaj vec na posao? To mi je najgore, kad jedan dan dodjes s puta i vec drugi ides raditi.
    Pikica kak mislis otvorila bolovanje? Ne kuzim, do sad si radili? Ili nisi? Sva sam se pogubila 😂😂😂😂
    I meni je Klokanica bas draga, jos sam na prvom porodiljnom bila tu i upoznala i privatno 5 cura s foruma. Prosle su godine, a i dalje se cujemo, druzimo, klinci nam se skupa igraju… Bas lijepo 😍

Jutro draga…ma mi ti imamo svoju firmu pa sam radila a zapravo nisam
    Sta se wc- a tice…aaaàaaaaaa za poludit…100puta po danu i noci…nista se ne naspavam…pa mi mali gurne nogu u usta…ludiloooo…a jos malo i eto nas i 4 u krevetu…cini mi se da se muz i ja selimo u djecju sobu

Uzas,  mislila danas ic dat urinokultutu,  al nis od toga,  isla sam 3 puta pisat tokom noci. Vise srece drugi put.
    Ahaaaaa pa skuzila sam ja da si doma,  pa mi nije nis bilo jasno sad. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    03. Siječanj 2018. 09:41

Mozda ce se sad naljutit na mene al sta cu, tamo mi samo nesto kukaju, strahuju, sva se isprepadam ziva...nisam ni znala da ti to moze bit ahahhaha 
    Fejs mi je bolji samo zato sto je neko uvijek online, pa ako ti bas nesto zatreba brzo se reaguje.
    Žao mi je samo sto nam je kaktus negdje pobjegla...
    joj kad nam se sad zaredaju anomaly scani ahhahaa 
    Mi smo vec dobili darove za novu godinu, radna subota za moj rodjendan hahaha.
    Pikice navrati bice torta hahaha
    Pola cu tebi ostaviti za tvoj :)
    A Honey sveki :S grrrrrrr
    Mislim da je to zadaca od muza...
    A ako bas dodje onda gledaj da progledas kroz prsti neke stvari, bas da ne bi doslo do svadje bespotrebne, a ako vidis da ti smeta fino joj reci i cao...
    Mene nervira da me diraju po stomaku ali jbg ne mogu ja sad ko vjestica govoriti ostavi nemoj, znam da su svi sretni jer sam trudna, pa ako im bas to predstavlja neko zadovoljstvo, pomazi i et prezivjela sam :D 

Bublica123
    03. Siječanj 2018. 10:01

panda102

Mozda ce se sad naljutit na mene al sta cu, tamo mi samo nesto kukaju, strahuju, sva se isprepadam ziva…nisam ni znala da ti to moze bit ahahhaha
    Fejs mi je bolji samo zato sto je neko uvijek online, pa ako ti bas nesto zatreba brzo se reaguje.
    Žao mi je samo sto nam je kaktus negdje pobjegla…
    joj kad nam se sad zaredaju anomaly scani ahhahaa
    Mi smo vec dobili darove za novu godinu, radna subota za moj rodjendan hahaha.
    Pikice navrati bice torta hahaha
    Pola cu tebi ostaviti za tvoj :)
    A Honey sveki :S grrrrrrr
    Mislim da je to zadaca od muza…
    A ako bas dodje onda gledaj da progledas kroz prsti neke stvari, bas da ne bi doslo do svadje bespotrebne, a ako vidis da ti smeta fino joj reci i cao…
    Mene nervira da me diraju po stomaku ali jbg ne mogu ja sad ko vjestica govoriti ostavi nemoj, znam da su svi sretni jer sam trudna, pa ako im bas to predstavlja neko zadovoljstvo, pomazi i et prezivjela sam :D

Tocno to 🐼moja...znam da smo tu da podijelimo brige i strahove ali pobogu previse mi malo...otvara se zatvara se boli ne boli...ovakva laganini prica mi vise odgovara🤗🤗🤗🤣🤣🤣

03. Siječanj 2018. 10:34

A da,  ne volim ni ja bas sirenje panike i stvaranje stresa. Isprepadam se i umislim si svasta 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    03. Siječanj 2018. 10:39

Dobar dan cure moje!
    Evo me došla i ja malo opet hehhe.
    Kako ste mi,ste došle k sebi?

Katuska99
    03. Siječanj 2018. 10:50

Jutro curke. Evo mene rano🤣 pijem kavu u pidjami a pixi vec 10 min rovari po pijesku, jeo je s nama janjetinu jucer valjda mu tesko palo 🤣
    Joj honey nadam se da ce muz to sredit, ne kuzim te ljude kao da ne shvacaju da tad ne zelite nikog. Ja sam rekla mami nek mi dodje, ona mi ne smeta, ak ona bude dosadna nju mogu poterat🤣 
    Jucer navecer se idem tusirat, i dve stvari me sokiraju. Prva dobila sam onu crtu jebenu (linea nigra) ali nije velika i ne vidi se jako, al mi to grozno. I druga stvar na grudnjaku vidjela malu mrljicu, nesto iscurilo😭 bozeeee sta se to desava, od cure s trbuhom ko daska i cicama dvojkom do ovog😂 trbuh bacva a cice nives celzijus😩😩

panda102
    03. Siječanj 2018. 10:55

Pikica oplakala sam ahahhaha
    Ali stvarnoooo...ja mm kad nekad procitam on piša od smijeha....
    Ali bolje mi je citat sta im djeca rade, pa kad sam im napisala da imaju zivce i trpe su me ignorisale, jer sam napisala kako ja to ne bih trpila...i rekla sam ako ja takva postanem, rob svog djeteta, da mu sve pustim uvijek samo da bih ja imala 5 min vremena onda ok, da mi baca hljeb po kuci i sve rasturi jer eto ne mogu mu nista, pa ako moja mama moze ustrojiti 20 djece samaaa a ne smije ni zagalamit kako treba na njih, sta sam ja onda kreten???
    mislim zivi bili pa vidjeli, mozda bas postanem takva jer se rugam ahhahaha

03. Siječanj 2018. 10:58

Katuska99

Jutro curke. Evo mene rano🤣 pijem kavu u pidjami a pixi vec 10 min rovari po pijesku, jeo je s nama janjetinu jucer valjda mu tesko palo 🤣
    Joj honey nadam se da ce muz to sredit, ne kuzim te ljude kao da ne shvacaju da tad ne zelite nikog. Ja sam rekla mami nek mi dodje, ona mi ne smeta, ak ona bude dosadna nju mogu poterat🤣
    Jucer navecer se idem tusirat, i dve stvari me sokiraju. Prva dobila sam onu crtu jebenu (linea nigra) ali nije velika i ne vidi se jako, al mi to grozno. I druga stvar na grudnjaku vidjela malu mrljicu, nesto iscurilo😭 bozeeee sta se to desava, od cure s trbuhom ko daska i cicama dvojkom do ovog😂 trbuh bacva a cice nives celzijus😩😩

😂😂😂😂😂😂😂😂
    Crta nestane,  bez brige! I meni je bila koma,  ali izblijedi nakon poroda. Meni su veca nocna mora bile strije,  bojala sam ih se ko vraga,  stalno sam se mackala,  jer kao pomoci ce mi 😂😂😂😂
    Sve se to vrati poslije,  osim mozda cica,  moje se nisu smanjile vise nikad,  nakon prve trudnoce. A to mi cak i pase 😂😂😂😂
    Vidjet cemo kako ce ovaj put biti. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    03. Siječanj 2018. 11:06

Hehe joj cice me jos najmanje brinu, nisu tak lose🤣 jedino mi koma sto mi se i bradavica povecala, bile su slatke male🤣 strija i mene strah, mazem se uljem ko luda, za sad je sve ok, budemo vidjeli kak ce dalje ic.. 
    i sad kao citam da se ta crta pojavi ak nosis decka, kakve su to gluposti, ja imam curku 100%😳🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.