Ja taman pisem kak nisi pokazala busu i evo je 😍😍😍😍😍😍
Divna busica!
Jutro Proudy.. bas mi je velika nekako...u prvoj t nisam bila tolika...krenula se vidjet tek poslije zime...😅😅😅😅
Valjda sam napravila dobre kolace i dobru klopu ovaj Bozic pa je malo prije izletila...isssss ja ne vjerujem da je za tri dana Nova
Dobro jutro.
Nove cure dobrodosle
Ja danas na pregledu. Sad ogtt a onda ultrazvuk. Obavila prvo vađenje krvi i sad cekam.
Mono meni je bilo dosta leukocita u mokraci a kad sam radila uk bila je sterilna. U međuvremenu sam pila puno vode i jela suhe brusnice, ne znam je li to pomoglo.
Javi se poslije da cujemo sta kaze mala mrvica 🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍
Pa nije ni moja bila u ovakva u ovim tjednima s M.
Sjecam se da sam s njim bila vec u drugoj polovici 5.mj kad sam na poslu rekla da sam trudna i da su me svi pitali koliko? Mjesec dva? Reko ne, 5! 😂😂😂
Trbuh kao sada imala sam u 7.mj hahahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pikica ja cu ici u Vinogradsku rodit, tamo spadam i mislim da je tako najbolje. Kad je trudnoca u redu i kad porod ide dobro onda je tako nebitno mislim gdje si, a nadam se da ce biti sve ok. Sad kad sam gore bila na hitnom pregledu nakon sto sam pala bas su mi se svi dopali. A ti?
Proudy sta si uranila danas 😂 avion nam ide u 7 ujutro sutra, znaci da moramo biti na aerodromu u 5. 😩🔫🔫🔫🔫🔫
Pikica ja cu ici u Vinogradsku rodit, tamo spadam i mislim da je tako najbolje. Kad je trudnoca u redu i kad porod ide dobro onda je tako nebitno mislim gdje si, a nadam se da ce biti sve ok. Sad kad sam gore bila na hitnom pregledu nakon sto sam pala bas su mi se svi dopali. A ti?
Proudy sta si uranila danas 😂 avion nam ide u 7 ujutro sutra, znaci da moramo biti na aerodromu u 5. 😩🔫🔫🔫🔫🔫
Jel vidis? 😂😂😂😂 Nadam se nekim parama 😂😂😂😂😂
Ajmeee jako rano se moras ustar sutra. Fuj bljak
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey slazem se s tobom u vezi bolnice...ja mekako uvijek nadjem filozofirat u svemu pa tako i ovaj put sta se bolnice tice😅😅😅...cek cek, di ides avionom? Promaklo mi
Proudy a valjda ima nesto i u tome da trbuh prije bukne u drugoj trudnoci...neka samo ne pretjera🐖🐖🐖
Honey slazem se s tobom u vezi bolnice…ja mekako uvijek nadjem filozofirat u svemu pa tako i ovaj put sta se bolnice tice😅😅😅…cek cek, di ides avionom? Promaklo mi
Proudy a valjda ima nesto i u tome da trbuh prije bukne u drugoj trudnoci…neka samo ne pretjera🐖🐖🐖
Kaj si rekla ti si Petrovoj prvi put rodila jel da?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pikica idem u Frankfurt do svekrve i sogora. Sad bi malo sa Kaktus prokomentirala al nestala je neznam sto bi zakljucila kad je obrisan profil.
A gdje si ti prvi put i gdje mislis sad?
Daaaa Proudy,bas fuj, uzas kak se rano moramo ustati, najkasnije u 4 da krenemo u pol5 da smo tamo do 5, horor 😲😵 A kaj sad, imam bar izgovor da odma odem u krevet kad dodemo 😜
Honey ma super je da malo guzica vidi puta...bit ce vam sigurno lijepo🤗🤗🤗🤗
Ja sam prvi puta u petrovoj a sam planiram na merkur...a zivim 2min od vinogradske😅😅😅😅
Ti si luda 😂 Pa zasto ne u Vinogradsku? Ja da zivim 2min od bilokoje bolnice isla bi tamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji