Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Prosinac 2017. 13:06

ProudMomy

pikica3

Da da…proudica i pikica urlaju zajedno u tandemu😅😅😅😅

Cut ce nas se do vinogradske Honey, ne brini 😂😂😂😂😂

Hahahaha, prije cete vi mene do merkura, vi ste to vec jednom obavile sad cete samo kihnut i beba ce vec bit na prsima 😂

Honey
    29. Prosinac 2017. 13:23

Panda neka tebe bas takve 🐼🐼🐼  samo ti uzivaj i pusti selo nek se zabavlja 😂 
    Student super za decka znaci moze bit onda da se i moje maleno pocelo javljati 😍 
    Litta napokon jos jedna curica 💞 Nek se sad tako nastavi hehehe jesam bezobrazna 😜

Frajla
    29. Prosinac 2017. 14:50

Ja sam jučer shoppingirala u Next-u robice za bebu. Na glasu su kao kvalitetni, samo što su inače i poprilično skupi, a sad je na puno toga 50%. Pakete od 3 pidjamice sam plaćala 90 kn. Razmišljala sam da uzmem i nešto od robice, ima trenerkica, rifli, majica, ali to nebi oblacila dok je beba skroz mala, nego tamo nekad na jesen, a baš mi je teško procijeniti koji broj će onda biti na redu.

Bublica123
    29. Prosinac 2017. 15:30

Frajla

Ja sam jučer shoppingirala u Next-u robice za bebu. Na glasu su kao kvalitetni, samo što su inače i poprilično skupi, a sad je na puno toga 50%. Pakete od 3 pidjamice sam plaćala 90 kn. Razmišljala sam da uzmem i nešto od robice, ima trenerkica, rifli, majica, ali to nebi oblacila dok je beba skroz mala, nego tamo nekad na jesen, a baš mi je teško procijeniti koji broj će onda biti na redu.

Ja sam ti malom skoro sve narucivala preko next direct...i povoljno mi je bilo...jeftinije nego kod nas u ducanima...do dvije god...onda kad je presao u onu skupinu younger boys smo prestali narucivat jer je skupo

Frajla
    29. Prosinac 2017. 15:35

Sa našeg ili engleskog? Jer kad izaberemo englesku tamo ima sniženja (nisam gledala koliko je poštarina), a na ovom našem ne vidim da ima šta sniženja... 

• ita87
    29. Prosinac 2017. 16:50

Honey

Litta napokon jos jedna curica 💞 Nek se sad tako nastavi hehehe jesam bezobrazna 😜

Honey ne znam jesam javila ovdje, prosli petak sam i ja saznala da je curica 😍
    Eto jos jedne heheh
    Brine me zasto nema kaktus? Nadam se da je sve ok. 

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 16:51

Meni muž zabranio približavanje dječjim centrima,svaki put izađem s punom kesom...da gdje ću slagat više😂😂😂😂reko probaj ti uč a ne kupit ništa onako malo i slatko😋

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 16:55
    E da i ošišah se opet🤗😄😄😄kaže muž moja slatka djevojčica😄😄😄
    E da i ošišah se opet🤗😄😄😄kaže muž moja slatka djevojčica😄😄😄

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 17:02

29. Prosinac 2017. 17:59

Ajme Ita pa kaj je i meni promaklo da je curka??? Bas sam mutava! Cestitam! 😍😍😍
    Palcica jako si nam zgodna 😉
    I mene brine Kaktus,  ne znam sto se dogodilo? Jel nam ona na faceu uopce? Ili je samo tu bila? 
    Frajla ja sam s engleskog naricivala,  dok jos nije ni bilo naseg. I znala sam fakat piknut super snizene stvari.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.