Da da…proudica i pikica urlaju zajedno u tandemu😅😅😅😅
Cut ce nas se do vinogradske Honey, ne brini 😂😂😂😂😂
Hahahaha, prije cete vi mene do merkura, vi ste to vec jednom obavile sad cete samo kihnut i beba ce vec bit na prsima 😂
Panda neka tebe bas takve 🐼🐼🐼 samo ti uzivaj i pusti selo nek se zabavlja 😂
Student super za decka znaci moze bit onda da se i moje maleno pocelo javljati 😍
Litta napokon jos jedna curica 💞 Nek se sad tako nastavi hehehe jesam bezobrazna 😜
Ja sam jučer shoppingirala u Next-u robice za bebu. Na glasu su kao kvalitetni, samo što su inače i poprilično skupi, a sad je na puno toga 50%. Pakete od 3 pidjamice sam plaćala 90 kn. Razmišljala sam da uzmem i nešto od robice, ima trenerkica, rifli, majica, ali to nebi oblacila dok je beba skroz mala, nego tamo nekad na jesen, a baš mi je teško procijeniti koji broj će onda biti na redu.
Ja sam jučer shoppingirala u Next-u robice za bebu. Na glasu su kao kvalitetni, samo što su inače i poprilično skupi, a sad je na puno toga 50%. Pakete od 3 pidjamice sam plaćala 90 kn. Razmišljala sam da uzmem i nešto od robice, ima trenerkica, rifli, majica, ali to nebi oblacila dok je beba skroz mala, nego tamo nekad na jesen, a baš mi je teško procijeniti koji broj će onda biti na redu.
Ja sam ti malom skoro sve narucivala preko next direct...i povoljno mi je bilo...jeftinije nego kod nas u ducanima...do dvije god...onda kad je presao u onu skupinu younger boys smo prestali narucivat jer je skupo
Sa našeg ili engleskog? Jer kad izaberemo englesku tamo ima sniženja (nisam gledala koliko je poštarina), a na ovom našem ne vidim da ima šta sniženja...
Litta napokon jos jedna curica 💞 Nek se sad tako nastavi hehehe jesam bezobrazna 😜
Honey ne znam jesam javila ovdje, prosli petak sam i ja saznala da je curica 😍
Eto jos jedne heheh
Brine me zasto nema kaktus? Nadam se da je sve ok.
Meni muž zabranio približavanje dječjim centrima,svaki put izađem s punom kesom...da gdje ću slagat više😂😂😂😂reko probaj ti uč a ne kupit ništa onako malo i slatko😋
Ajme Ita pa kaj je i meni promaklo da je curka??? Bas sam mutava! Cestitam! 😍😍😍
Palcica jako si nam zgodna 😉
I mene brine Kaktus, ne znam sto se dogodilo? Jel nam ona na faceu uopce? Ili je samo tu bila?
Frajla ja sam s engleskog naricivala, dok jos nije ni bilo naseg. I znala sam fakat piknut super snizene stvari.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji