Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Prosinac 2017. 00:27

A lijepo ime, Katarina ❤ Lipo mi je i kad se skrati na Kate, lipa mala Katarina 🤗 Super! Mi jos nemamo, rekli smo o tome razmisljati kad nam se otkrije spol, vjerujem da ce onda i doci spontano. Zasad ju zovemo Pikica 😂 

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 00:34

Honey

A lijepo ime, Katarina ❤ Lipo mi je i kad se skrati na Kate, lipa mala Katarina 🤗 Super! Mi jos nemamo, rekli smo o tome razmisljati kad nam se otkrije spol, vjerujem da ce onda i doci spontano. Zasad ju zovemo Pikica 😂

Ma to je najslađe nadimcima😁😁😁

Honey
    29. Prosinac 2017. 08:00

Jutro!!! Panda di si?!? Nije te valjda prehlada sredila? 
    Vi koje ste na fejsu, jel se javlja sta Jessy? Nestala skroz sa ljetnih beba. Da li je moguce da sam osjetila prvi put bebu jucer ovako rano i iako mi je posteljica naprijed? 😀 

Bublica123
    29. Prosinac 2017. 08:21

Jutro trudnice...dobrodosle nove...kod nas kako su prestale mucnine tako sko se fino poceli debljat...vec sam na +4...taman jucer razmisljam da cu uvesti malo zdraviju prehranu jer sam pretjerala.sa kruhom i sranjima...❤katarina❤prekrasno ime palcica...mi cemo mozda dati ime magdalena ako bude curica...panda i proudy bas ste lijepe...netko je spomenuo da je ko morz, eto i ja se prijavljujem u skupinu morzeva😅😅😅🤤🤤🤤

Bublica123
    29. Prosinac 2017. 08:23
    Jutrekoooo❤⛄❤
    Jutrekoooo❤⛄❤

Honey
    29. Prosinac 2017. 08:46

Pikica 😍 pa predivna busa, bas lijepo okrugla, ko da si loptu progutala 😂❤ Kuzim te skroz sto se hrane tice, ja bas kruh ne jedem al sam pretjerala u kolacima. Pojedem recimo svaki dan 3-4 komada od ovih bozicnih, nekome se to ne cini puno ali meni je jer nisam bas prije slatko jela, ako tjedno jednom do dva puta i to vrlo malo. Ovo sad mi se odrazilo odmah na lice, pristici su poizbijali po rubovima. Al necemo se sikirat, nakon blagdana cemo se vratit mi u nas ritam i doci ce sve na svoje. 🤗 Magdalena isto divno ime ❤😍

Bublica123
    29. Prosinac 2017. 08:50

Honey

Pikica 😍 pa predivna busa, bas lijepo okrugla, ko da si loptu progutala 😂❤ Kuzim te skroz sto se hrane tice, ja bas kruh ne jedem al sam pretjerala u kolacima. Pojedem recimo svaki dan 3-4 komada od ovih bozicnih, nekome se to ne cini puno ali meni je jer nisam bas prije slatko jela, ako tjedno jednom do dva puta i to vrlo malo. Ovo sad mi se odrazilo odmah na lice, pristici su poizbijali po rubovima. Al necemo se sikirat, nakon blagdana cemo se vratit mi u nas ritam i doci ce sve na svoje. 🤗 Magdalena isto divno ime ❤😍

Ma ko divlji pas...u usta trpam sve na sto naidjem😂😂😂😂...daaaaa minim.3-4 kolaca...ma poslije Nove nece ni biti toliko hrane u kuci pa cemo laganini...meni vrijeme leti ko ludo...cek honey zab.sam sta si ti rekla di ces ici rodit?

29. Prosinac 2017. 08:51

Dobro jutro!
    Da ne kazete da sam konkurencija Katuski,  evo vec sam budna. 😉
    Honey moguce je da si osjetila, zasto ne? Nije 17 tjedana tako rano. 😉 ti danas putujes?
    Moj je sinoc bas imao tulum u trbuhu,  srecom ovo su jos oni slatki udarci,  slabasni,  koji ne bole.
    Pikica di je tvoja busa? Dugo se nisi pokazala 😜

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Prosinac 2017. 08:52

Ja taman pisem kak nisi pokazala busu i evo je 😍😍😍😍😍😍
    Divna busica!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    29. Prosinac 2017. 08:54

Dobro jutro. 
    Nove cure dobrodosle
    Ja danas na pregledu. Sad ogtt a onda ultrazvuk. Obavila prvo vađenje krvi i sad cekam.
    Mono meni je bilo dosta leukocita u mokraci a kad sam radila uk bila je sterilna. U međuvremenu sam pila puno vode i jela suhe brusnice, ne znam je li to pomoglo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.