Ti si luda 😂 Pa zasto ne u Vinogradsku? Ja da zivim 2min od bilokoje bolnice isla bi tamo.
Hoce ti se ona sa mnom druzit u rodilistu 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da da…proudica i pikica urlaju zajedno u tandemu😅😅😅😅
Cut ce nas se do vinogradske Honey, ne brini 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da da…proudica i pikica urlaju zajedno u tandemu😅😅😅😅
Cut ce nas se do vinogradske Honey, ne brini 😂😂😂😂😂
Ahahahahahah dobra😂😂😂😂😂😂😂😂
De ne radim nista. Samo sjedi ovdje sjedi ondje hhaha jest mi dotuzilo. Jos jutros ovaj snijeg zapadao Boze sacuvaj hahahaha
Moj ce ic na skijanje danas i sutra. Ja ne idem nigdje hahah kod mame se fino zavuc u kucu i lezat ahahahha
U subotu ce mi doci prijateljice, joj pidzama party hahahahha ko u osnovnoj skoli, jer se mi druzimo 20 godina hahahaha
Pikiceee pa tebi se vidi da si trudna. Mene sinoc napali da lazem da ulazim u peti mjesec hahahahahah
Valjda ovi seljaci navikli da se zene krkaju pa debljaju ko kreteni i ako nemas 200kila bolesna si hahahahahhaha
Jesam odvratna 😆😆😆
Znaci i tebi je proudy ovako bilo s prvim. A divne ste sve. Tamaaaan ❤️❤️❤️❤️
Litta ima pregled danas? Sretno. Cekamo slikiceee.
Ja jedva cekam 23. I kad saznamo spol necu nikom rec. Ubiseee meeeeeeeeee s pitanjem KAKVO TI JE DIJETE. HAJ IZLUDIM. Cuj kakvo je?!?!?!?!?
A svekrva nas nije ni pitala neugodno joj 😍😍😍❤️❤️❤️ Dusa
I Honey se odmah brine gdje sam ja hahahah tu sam tu sam 🐼🐼🐼🤟🤟🤟🤟 luda kao i uvijek.
KAKTUS GDJE SIIIII
Hehe Panda a ja 17! 😀 Ma ti i ja cemo skupa bit u radaoni od jutra i tipkat sto posto hahaha
Palčica bogme ti i trebas biti spremna sa svim i na sve. Ja jedva cekam da nam dode tu prva beba na proljetne 😍 ime spremno?? Nadam se da ce ostati glavom dolje mrvica.
Zrinchy ako nisi radila jogu ranije onda se stvarno dobro raspitaj gdje ima kvalitetna za trudnice jer ima stvarno puno njih koji fusaraju i sto su sam neke brze tecajeve zavrsili. Mozda bi bolje bilo gledati neke grupne vjezbe za trudnice, moje misljenje.
O daaa imamo ime naše princezice🤗Katarina💕
Katarina <3
Mi smo danas 23+1. Kazu da je djecak :) osjecam ga od 25.11., a isto je posteljica sprijeda.
Vidim, planiraju se lokacije poroda. Planira li tko u Varazdin?
Prijavljujem curu
Ultrazvuk obavljen, cura po svim mjerama odgovara tjednu trudnice. Jedino meni secer malo iznad granice.
Panda valjda svi ocekuju da se trudnica udeblja kao morž. Super ti je to, bolje da si mrsava. Meni trbuh iskoci samo kad se najedem a danas 17+5
Sortiraj odgovore
Najstariji