Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    29. Prosinac 2017. 22:16

Ajme Palčica nema kraja 😂
    Hahaha Pikica i Proudy hvala vam ❤💘 
    Ode ja u krevet, sve me boli od peglanja, a sutra se treba dignut u 4 ujutro 😁 fino, hehe Treba odmah u frankfurtu loto uplatit 😂🤣😂
    Laku noc cure, lijepe snove vama i bebicama 😘😘😘

panda102
    29. Prosinac 2017. 22:56

Horny 😜😜 sretan vam put sutra. Uzivajte i nemoj puno arbajt hahaha 
    Mene ova glupa prehlada ne popusta, ubicu nekog. 🔫🔫🔫
    I ja sam legla, iscjedila si limuna malo da kad mi se osuse usta u noci da imam kraj kreveta. Sutra nemam pojma sta cemo raditi. Nistaaaaaa hahahah 
    Odjava laku noc

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 23:05

Honey

Ajme Palčica nema kraja 😂
    Hahaha Pikica i Proudy hvala vam ❤💘
    Ode ja u krevet, sve me boli od peglanja, a sutra se treba dignut u 4 ujutro 😁 fino, hehe Treba odmah u frankfurtu loto uplatit 😂🤣😂
    Laku noc cure, lijepe snove vama i bebicama 😘😘😘

Sretan put draga Honey 😘😘😘 laku noć tebi i bebici,čuvali mi vas anđeli💕

Frajla
    30. Prosinac 2017. 07:39

Dobro došle nove curke 😘
    Honey sretan put i ne daj da te svaki živcira.
    Palcica, lijepo si se ti spremila, svaka čast 🤗
    Netko reče negdje prije da osjeća bebu ko da srce kuca-tko je i meni, iako osjetim već dugo. Prvo mi je bilo slično kao kad crijeva rade, onda je počelo to kao da mi srce udara u stomaku, naravno sporije, ali taj osjećaj. Sad se već osjeti na van jako često, a nekad vidim i kako mi se stomak zatreska, ali osjećaj je isti. Ili čak neka zna biti kao onaj osjećaj kad mi živac titra, samo sporije

Frajla
    30. Prosinac 2017. 07:44

Mono, ti si se ponovila u kolica? Koja si uzela?
    Ako se dobro sjećam spominjala si da ćeš dobiti od frendice, pa mi čudno ovo s novim točkovima
    Mi se nismo mučili s tim, ali dok smo služili kak se otvaraju i zatvaraju trajalo je 😂 čak je i youtube morao priskočiti i pomoć 
    I sad dragi zna pokazivati nekome i uvjek zaboravi kako se otvaraju, pa ga moram navigirati
    A ja ko primadona,  samo ležim i zapovjedam 😁

panda102
    30. Prosinac 2017. 08:11

Jutrooooo poranile ste a niko ne kuha ☕️☕️☕️☕️
    Frajla i moj ce to sklapat i rasklapat kakva ja hahahaha
    Samo bih sve pobacala. Znam kad smo njegovoj sestri kupili maxi cosi mura 3 , ja ih samo gledala. Ja bih to u auto ugurala onako rasklopljeno 🤪🤪🤪
    Umori me vise ova prehlada. 
    A bejbi ne osjecam jos iako sam danas 18t. 😢😢😢
    Nista, ni te leptirice ni crijrva. Mozda je jos rano bice bice. Odoh kuhat ☕️ Da mamu miris probudi. Moj je vec na skijalistu u sarajevu. 
    Brat je predlozio jucer hajmo kod xx da vise saznamo jel musko il je musko hahahha. Poznaje i ginekologe u gradu 😂😂 i on mi je dosao iz Sarajeva ❤️❤️ 

Bublica123
    30. Prosinac 2017. 08:19

Jutro ekipa...kavica popijena i evo odvezla mamu na friziranje...od jutra akcija...panda ja sam ti u prvoj t tek pocela oko 21tt osjecati bebu...dont vori
    Honey sretan put i uzivaj...javljaj dojmove o švabiji bajnoj
    Svima lijepi dan😚😚😚😚

Frajla
    30. Prosinac 2017. 08:46

Panda, ne brini, i ja sam tako negdje u 18 tjednu osjetila nesto sto ja mislim da je beba. I onda to kao crijeva da rade i dugo nisam bila sigurna jel to to ili umisljam, desetak dana sigurno.
    A kažu da je za prvorotke ok čak i ako tek u 23 tjednu počnu osjećati pokrete. Naravno, mi bi svi htjeli što prije. 😁
    Ja se trudim tu ne pisati crnjake neke tu, ali moja trudnoća je ajmo reći rizična i imam još svasta nesto sto se prije izdogađalo. I kako svi kažu da je prvo tromjesečje najkritičnije, čekala sam taj 13 tjedan ko ozeblo sunce. Ali kak je došao i prošao ja sam i dalje bila otprilike isto u panici i već sam mislila da ću prošvikati do kraja trudnoće. Srecom od kada osjećam bebu bas sam puno smirenija, to je baš nebo i zemlja u odnosu na ono kako sam bila. Čak sam otkazala pregled kod privatnika jer sam zaključila da me dovoljno kontroliraju i da mi ne treba i taj ultrazvuk. Idući tjedna mi je pregled i ja još uvjek nisam u panici kako obično bude prije njega 😎

Palčica0306
    30. Prosinac 2017. 10:25

Jutro cure moje evo ja i moja mrvica uživamo.Hahahah još malo robice🤗

• Student24
    30. Prosinac 2017. 10:55

Mi jos nemamo nista, pa ni sobu. :D sad cemo iza Nove u nabavku :) nikako da odlucimo sto i kako cemo sa kolicima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.