Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    29. Prosinac 2017. 18:17

Palcice bas ti je cool friz!
    Imas bas puno stvari, morat cu negdje iskopati tvoj popis da s njim idem u shoping.
    Proudy hvala, bila sam napisala na neki komentar gdje su pisale cure koje su bile na pregledu, pa mozda nisi skuzila hehe
    Sad sam gledala malo stvari na tom next directu, bas lijepa slatka robica 😍😍

Honey
    29. Prosinac 2017. 18:26

Ita sine, nisi tu napisala! Al oprostit cu ti 😂 Cestitam, bas mi je drago 😍 💞
    Palčica kakva djevojčica, ti si mačka, MAČKA IPO! 😍 Super izgledas i super ti je frizura!!! 
    Proudy nasa Kaktus nije bila na fejsu, ona i ja smo bile nefejsuše. Sad me ostavila tu 🙁 nemojte i vi nestat na fejs skroz. Bas se puno cura ni ne javlja vise ovdje. Moj cijeli svijet su panda, pikica, proudy, katuska, palcica, frajla i ita. 😜❤😙

Honey
    29. Prosinac 2017. 18:28

Palčice pretjerala si stani malo, ostavi mjesta i za ono sto ces od drugih dobit 😂 Ma neka curice se vole oblacit 💞😜

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 18:39

Mogu ja popis i ovde napisati nije problem🤗

ima toga još😂😂😂

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 18:50

Benkice kom6 4*56 2*62
    Body  kom6 4*56 2*62
    Hlače-tutica kom5 3*56 2*62
    Majićica kom5 3*56 2*62
    Kompletić kom4 2*56 2*62
    Čarapice kom6
    Hulahopić kom4
    Čupavi medo skafander kom1
    Jaketica kom1 vel62
    Papućice kom2

Pampersice vel2 1kom
    Vlažne maramice
    Blaznice
    Baby ulje
    Kupka za bebu
    Šampon za bebu
    Octanisept
    Bivacin prašak
    Dječja mast za guzu
    Jednokratne gaze
    Sterilne gaze
    Mrežica za pupak
    Pribor za njegu(četka,nožice..)
    Bočice 2kom (1*150ml,1*330ml)
    Aspirator za nos
    Toplomjer sa gipkim dnom
    Termometar
    Kadica
    Termosica
    Grijač za bočice
    Duda
    Fiziološka otopina
    Tetra pelene 20kom
    Tetra gaze 10 kom
    Švedska pelena 5kom
    Ručnik s kapuljačom 2kom
    Posteljina 2kom
    Zaštita za krevetić nepropusna

AKO SAM ŠTO ZABORAVILA NAPISAT DODAM NAKNADNO

Marchy12
    29. Prosinac 2017. 20:24

Hvala Palcica za popis,ne znam koji mi je to vec po redu 😂 Sto se tice trbuha meni je poprilicno narasao u zadnjih par tjedana,do tada su mi svi govorili sta skrivam trbuh,jer stvarno se nista nije vidjelo...a udarce jos prave ni ne osjećam,postelicam mi je naprijed,ponekad osjetim kao otkucaj srca u trbuhu ili mali val,tesko je to opisati i to unazad tjedan dana... mislim da to ovisi i o gradi tijela

29. Prosinac 2017. 20:38

Kad vidim ovu Palcicinu gomilu osjecam se kao nemajka! 😂😂😂😂😂
    Jos uvijek nista nisam kupila 😂😂😂😂😂,  al to je tako valjda s drugim djetetom,  vecinu stvari imas od prvog,  pa doista nema smisla gomilat,  samo nadokupis malo i bok. Evo danas cu si nariciti torbu za kolica koju zelim. 😉
    Honey moja bez brige,  necemo te ostaviti. Al bas ne kuzim sto se dogodilo s Kaktus,  zakaj je samo tako nestala 🙁.
    Ita,  moze biti da mi je zato promakla tvoja curka! Ali bas mi je drago! Fali nam djevjcica 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    29. Prosinac 2017. 20:42

Ja svoju curo dosta intezivno osjetim i vidim udarce,posteljica mi je zada,a ona se več namjestila u položaj za porod. Hihi mamina cura,mamino sve na planeti.💕

29. Prosinac 2017. 20:48

Palčica0306

Ja svoju curo dosta intezivno osjetim i vidim udarce,posteljica mi je zada,a ona se več namjestila u položaj za porod. Hihi mamina cura,mamino sve na planeti.💕

😍😍😍😍😍
    Mene je danas ovaj moj malac prvi i jedini put do sada udario da sam osjetila na van. Inace su do sada to sve bili oni mini pokreti koje samo ja osjetim i osjecam ih negdje od 14.tt,  punoooo ranije nego s prvim. Maksa sam prvi put osjetila tek u ovim tjedanima,  ali s njim mi je i posteljica bila naprijed,  sad mi je iza.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bublica123
    29. Prosinac 2017. 21:48

Honey draga nasa...ma kako bi tebe itko mogao napustit...pa ja sam u stanju doci rodit u vinogradsku da vicemo zajedno, sigurna sam da je i proudica🤗🤗🤗🤗
    Isooo miki koliko stvari palcica…sve je prekrasno...a ja sam mislila da ja imam hrpu😅😅😅😅
    Sta se udaraca tice kod mene sve nesto slabo...mislila sam da sam i osjetila dva puta ali kako se nije nastavilo mozda i nisu bili udarci...vise ne znam ni sama...nadam se da ce krenut kako treba a ne ko P u prvoj trudnoci...sve nesto skrtario na javljanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.