Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    28. Prosinac 2017. 18:38

ProudMomy

Palčica0306

ProudMomy

Samo da vam mahnem.
    Ne, nisam se tek sad probudila 😂😂😂😂
    Evo nas dvoje na tocno 18tt weeeeee
    Kad prije? 😁

Ameee sta ste mi lijepi🤗😘💕

Ajmeee 😍😍😍😍 koja jepa busica
    31tt! Pa ti stvarno jos malo brojis. Za cas cemo ti odbrojavati.
    Ja danas kod frendice stala na vagu, sa strahom 😂😂😂, kaze 56.1kg, a imala sam prije tj dana 56.5kg, kaj je moguce da sa uz ovo prejedanje nes izgubila? Mozda samo ima laskajucu vagu 😂😂😂😂

Dada ja dva kila mršavija🤗🤗🤗

28. Prosinac 2017. 19:05

Palčica0306

ProudMomy

Palčica0306

ProudMomy

Samo da vam mahnem.
    Ne, nisam se tek sad probudila 😂😂😂😂
    Evo nas dvoje na tocno 18tt weeeeee
    Kad prije? 😁

Ameee sta ste mi lijepi🤗😘💕

Ajmeee 😍😍😍😍 koja jepa busica
    31tt! Pa ti stvarno jos malo brojis. Za cas cemo ti odbrojavati.
    Ja danas kod frendice stala na vagu, sa strahom 😂😂😂, kaze 56.1kg, a imala sam prije tj dana 56.5kg, kaj je moguce da sa uz ovo prejedanje nes izgubila? Mozda samo ima laskajucu vagu 😂😂😂😂

Dada ja dva kila mršavija🤗🤗🤗

Kaj fakat? Onda dobro,  odmah mi je lakse! Bas sam ono sa strahopostovanjem danas stala na vagu,  jer inace se nemam obicaj vagat mimo kontrola. A sad znam da sam fakat puno jela,  pa reko ajd da znam di sam,  da me ne iznenadi tamo sredinom prvog mj. Kad ono nis nisam dobila,  jos i izgubila nes sitno. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mono1111
    28. Prosinac 2017. 19:39

Hey cure,
    Dns sam isla predati urin u uk, to me privatni moj gin.salje bez obzira, medjutim mislim da sam pobrala neku infekciju jer imam bas neku nelagodu kad piskim...nikad nisam imala nikakvu infekciju, bas mi to sad treba...jok...
    Koliko se nalazi uk cekaju?? S obzirom da je u pon praznik, znaci mogu tek u uto ocekivati nalaz??
    Sutra idem po nalaze obicnog urina i kks pa cu valjda znati vise.
    Ici cu sad u ducan, da kupim obicnu brusnicu caj u filtar vrecicama ili se preporuca bas brusnica ona prava? I listu ili cvijetu??
    Nikad to nisam pila jer nikad nisam imala nikakvu urinarnu infekciju pa zato pitam...

mono1111
    28. Prosinac 2017. 19:40

Inace,
    Kad smo kod tegoba, ja se koma vec sad osjecam..tj.kako kad ali mi je bas tesko postalo, imam osjecaj da ce mi se trbuh raspuknuti...ledja me bole...bas koma...

28. Prosinac 2017. 20:12

mono1111

Hey cure,
    Dns sam isla predati urin u uk, to me privatni moj gin.salje bez obzira, medjutim mislim da sam pobrala neku infekciju jer imam bas neku nelagodu kad piskim…nikad nisam imala nikakvu infekciju, bas mi to sad treba…jok…
    Koliko se nalazi uk cekaju?? S obzirom da je u pon praznik, znaci mogu tek u uto ocekivati nalaz??
    Ici cu sad u ducan, da kupim obicnu brusnicu caj u filtar vrecicama ili se preporuca bas brusnica ona prava? I listu ili cvijetu??
    Nikad to nisam pila jer nikad nisam imala nikakvu urinarnu infekciju pa zato pitam…

Meni je urinokultura uvijek bila za tjedan dana gotova.
    Brusnicu si obavezno pij,  i opcenito puno tekucine da sto vise piskis. Meni je doktorica u petrovoj na hitnoj jednom prilikom rekla i da je super Pago sok od brusnice,  jer ima najvecu koncentraciju brusnice,  a ako ga nema onda Maraska brusnica.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    28. Prosinac 2017. 20:34

Mono imas od enciana caj od ploda brusnice, taj bi trebao biti najbolji.

Frajla
    28. Prosinac 2017. 20:45

Urinokultura se čeka tjedan dana ako ima nešto, jer stavljaju na podloge, pa dok se razmnozi. Ako ti je sterilno bude odmah sutradan, pa onda mozes pitati u uto ako je gotovo
    Ja sam isto bila uvjerena da sam nešto skupila, kad ono sterilno. Očito mi se beba bila nalegla na mjehur.
    Sad je to prošlo, ali imam zgaravicu, da mogu birati ja bi da se vrati na mjehur 😂

Palčica0306
    28. Prosinac 2017. 20:46

mono1111

Hey cure,
    Dns sam isla predati urin u uk, to me privatni moj gin.salje bez obzira, medjutim mislim da sam pobrala neku infekciju jer imam bas neku nelagodu kad piskim…nikad nisam imala nikakvu infekciju, bas mi to sad treba…jok…
    Nikad to nisam pila jer nikad nisam imala nikakvu urinarnu infekciju pa zato pitam…

Obavezno plod brusnice,i uvijek nakon što piškiš se operi dole.Nastoj manje mlječnih proizvoda ovih dana piti i manje konzervirane hrane u slučaju da je gljivična infekcija ili jača upala.To meni doktorica savjetovala. Pila čaj brusnice i polyginax vaginalete 6tableta svako drugu večer stavljat i prošlo🤗iako je to sve normalno u trudnoći ali se mora lječiti 

Palčica0306
    28. Prosinac 2017. 20:51

Frajla

Urinokultura se čeka tjedan dana ako ima nešto, jer stavljaju na podloge, pa dok se razmnozi. Ako ti je sterilno bude odmah sutradan, pa onda mozes pitati u uto ako je gotovo
    Ja sam isto bila uvjerena da sam nešto skupila, kad ono sterilno. Očito mi se beba bila nalegla na mjehur.
    Sad je to prošlo, ali imam zgaravicu, da mogu birati ja bi da se vrati na mjehur 😂

Draga,probaj si ne jesti preko 18:00 h ako te baš muči probaj popiti gutljaj po gutljaj dec hladnog mlijeka,ili žličicu sode s dec vode....a možeš i šaku badma potopiti u mlaku vodu i oljuštiti ih i grickati lagano meni to troje pomoglo....ps. što ideš dalje s trudnoćom više će te mučiti,jer je bebica veča,više prostora joj treba pa su ti samim time organi zbijeniji.

mono1111
    28. Prosinac 2017. 21:22

Tnx cure,
    Sad sam kupila obicnu brusnicu u Konzumu, sutra cu u neki Bio Bio po bas plod brusnice.
    Nije gljivicna infekcija, nego bas mislim da je urinarna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.