Honey ja ti imam anomaly 18.01….tad cu biti 22tt…nestvarno mi je da tako brzo vrijeme prolazi🤤🤤🤤
Marchy evo ja ti uooce nisam uzimala kosaru…maxi cosi treci nastavak ide u nulti polozaj pa je bio u njemu a kasnije ergobaby pa maclaren…i da me danas pitas ne bi uzimala nikakva velika kolica nego odmah neka jaca maclaren kisobran kolica
Sad si me bacila u razmisljanje. 😂😂😂😂😂
Znaci ja imam ova kolica https://www.icoo.de/collection/pace
Samo su malo stariji model, skroz crna. I fakat su super, kupila sam ih u Njemackoj, kad sam prodala 3u1. Zabrijala sam na Bugaboo sada, ali si kontam bas trebaju li mi uopce. Kosaru prebrzo prerastu, fakat. Evo sad fakat ne znam kaj da radim 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey ja ti imam anomaly 18.01….tad cu biti 22tt…nestvarno mi je da tako brzo vrijeme prolazi🤤🤤🤤
Marchy evo ja ti uooce nisam uzimala kosaru…maxi cosi treci nastavak ide u nulti polozaj pa je bio u njemu a kasnije ergobaby pa maclaren…i da me danas pitas ne bi uzimala nikakva velika kolica nego odmah neka jaca maclaren kisobran kolica
Sad si me bacila u razmisljanje. 😂😂😂😂😂
Znaci ja imam ova kolicahttps://www.icoo.de/collection/pace
Samo su malo stariji model, skroz crna. I fakat su super, kupila sam ih u Njemackoj, kad sam prodala 3u1. Zabrijala sam na Bugaboo sada, ali si kontam bas trebaju li mi uopce. Kosaru prebrzo prerastu, fakat. Evo sad fakat ne znam kaj da radim 😂😂😂😂😂
Proudy moja...meni je naaaajvise zao tih 5000kn bacenih u vjetar...kolica da imam ovu pamet sigurno ne bi kupila...maclaren mi je top top ijos u kombinaciji sa nosiljkom...udobna, mala, stanu u dzep...jel ti znas da smo mi sutra 18tt🤤🤤🤤🤤🤤❤❤❤❤❤meni je nestvarno
Dobrodosle nove cure !
Meni su bas dns kolica dosla, mucila sam se sa slaganjem, tj.kotace nisam mogla staviti, ispadala su mi jer se bas jako dok su jos nova moraju pritisnuti..pa nissm jaje znala staviti na kolica jer sam naopacke adaptere okrenula, doslo mi je da placem..jos mi je pas bio nemoguc dns...koma mi je dan iskreno.
Ugl.ja sam uzela i kosaru, jer u to vrijeme ce biti lijepo vrijeme i sugurmo cu kosaru koristiti, da je u neko drugo godisnje doba termin, razmislila bi o tome..
Ja bas zbog lijepog vremena sad kontam kako mi mozda kosara ne treba. Ona mi je super za hladno vrijeme, jer je beba zasticena sa svih strana, ali kad je toplo, skroz joj je ok u nultom polozaju soportskog dijela kolica. :-/
Pikica bas si ne sad zbunila 😂😂😂😂, a tak sam se nabrijala na Bugaboo. 😂😂😂😂 jedino da prodam ova svoja 😂😂😂😂 ma dobro imam jos vremena.
Daaaaa, Pikica, 18 tjedana, skoro smo vec na pol puta, ne mogu vjerovat.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Citala nista zapamtila nisam. Nove cure dobrodosle.
Ja ne mogu spavat. Glupi posao. Pa vani je mrkli mrak sta da radim hahah mama mi je zabranila da je budim prije 8, a brat je zakljucao sobu hahahahaha poznaju me veoma dobro.
Moje terminu usle u 19.t aiiiii 🤪🤪 sad ste u petom mjesecu ako vas ko pita hahahah. Trbuh mi se poceo vidjeti. Iskoci nakon jela. Je li i kod vas???
Kako vasa ledja, mene boli ona kost kod guze i ide mi na nogu jos uvijek, ali samo kad se umirim i lezim koji sat.
Prehladila sam se fak 😡😡😡
Pusa
Jutroooooi ☕️☕️☕️☕️☕️🍺🍺🍺🍻🍻🍻🥂🥂🥂
Honey dobila si fotelju haahahah koja si ti mudrolija od zene hhahaha opasna si pravo. Poznajem isto jednu takvu hahahahh
Ja nisam nista kupila brbi. Mama je kupila radosnicu neutralnu i pape krzneno koznene u Istanbulu.
Jutroooooo ☕☕☕☕
Abigail i Ana dobrodoslica i vama 🥂🤗
Palčica super za tvoju curicu, bas je velika 😍 sta kaze mama?
Proudy ja cu si nabavit bugaboo i ni jedna Pikica me nece stavit na razmisljanje 😂 Cure 18tt, sad ce to proletit wow.
Panda isti problem i ja, okrenem se 100x pa uspijem nekako spavat do 7. Al moram lec u ponoc inace nema sanse 😆 Zao mi je sta si se prehladila, sad se cuvaj. Papa su top of the tops 😍 odlicne su ❤ Hahaha, jesi vidjela za njihalicu, ja muzu pokazala sliku "gle katuska je dobila onu stolicu sta ti nisam dala da mi kupis" i evo je pod borom 😂 Hahahaha a majke mi nije bila namjera! Ja njemu nista nisam kupila, tako da je to na kraju bio poklon za oboje jer i on se ljulja u tom 😀 ko beba hahaha
Mono ja ti to sve muzu dam da slaze totalni sam antitalent za slaganje bilocega osim lego kockica i kinder jaja 😂
Jutroooooo ☕☕☕☕
Abigail i Ana dobrodoslica i vama 🥂🤗
Palčica super za tvoju curicu, bas je velika 😍 sta kaze mama?
Proudy ja cu si nabavit bugaboo i ni jedna Pikica me nece stavit na razmisljanje 😂 Cure 18tt, sad ce to proletit wow.
Panda isti problem i ja, okrenem se 100x pa uspijem nekako spavat do 7. Al moram lec u ponoc inace nema sanse 😆 Zao mi je sta si se prehladila, sad se cuvaj. Papa su top of the tops 😍 odlicne su ❤ Hahaha, jesi vidjela za njihalicu, ja muzu pokazala sliku "gle katuska je dobila onu stolicu sta ti nisam dala da mi kupis" i evo je pod borom 😂 Hahahaha a majke mi nije bila namjera! Ja njemu nista nisam kupila, tako da je to na kraju bio poklon za oboje jer i on se ljulja u tom 😀 ko beba hahaha
Mono ja ti to sve muzu dam da slaze totalni sam antitalent za slaganje bilocega osim lego kockica i kinder jaja 😂
Jutro curke moje! 🤗😘
Joj Honey moja,suze joj došle...vidi moju malu unućicu...takva bila i tvoja mama...baka ju čuvala ispod srca ko tebe mama....radost neopisiva...plakale mama,ja i doktorica🤗❤️💕❤️Još mojoj mami bio doživljaj ovo 4D kaže čudo od tehnologije😁
Ajme Marinela mogu si mislit 💞 Predivno! I sad vam dolazi pojacanje 😍 Ja jedva cekam svoj pregled, prvi 3D uzv i prvi put da ce muz bit sa mnom i mislim isto da ce tec potoci suza 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji