Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    09. Prosinac 2017. 11:58

Jutro! Evo slikice i sa mog balkona 😍 ustali u 7, bas smo se nauzivali u obilasku placa, mesnice itd. Divan mi je ovaj snijeg pa i bljuzga, obucem gumene cizmice i nema brige 😉 Na nekoj granici sam kao da ce me prehlada, nadam se da nece! Danas pecem prve zvjezdice 😋 obozavaaaammm!!! 😀 eto svima lijep vikend, cuvajte se i volite ❤❤❤

Katuska99
    09. Prosinac 2017. 11:59

Honey predivan ti je balkon i pogled😍😍
    Ak imas dobar recept za keksice pisi :)
    Panda tebe sam zaboravila pitat, rekla si neki dan da si jela lazanje. Po mom receptu? 😂

• Elviramagistic
    09. Prosinac 2017. 12:25

Cure koje pijete ovo željezo taj heferol..kako vam je po njemu? Meni danas drugi dan i strah me zatvora a i nije mi najbolje 😣

09. Prosinac 2017. 12:53

Hej zenske!
    Evo mi ranom zorom vec napravili snjegovica ispred zgrade. I stalno mi je nedjelja,  kak su mi decki i jucer bili doma sve mi se poremetilo. 
    Decki mi otisli u duckas,  ja malo pospremam i zavrsavam rucak.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Prosinac 2017. 12:53

I da,  ako netko ima dobar recept za keksice nek pise i mene zanima! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Bjgirl
    09. Prosinac 2017. 13:23

Panda samo salji hahahah da nebi sveki prigovarala  jos cu se malo.strpit sa zavjesama treba neko i ozbukat one cigle sad ...
    Katuska bas si me nasmijala sa snom.... i ti muzevi nikad se nejave kad trebajum...
    Ja jos ne radim kolace cekam.sestru da dode iz Osijeka iduci vikend pa.cemo.zajedno  

Honey
    09. Prosinac 2017. 13:25

Cure ja uvijek radim po ovom od coolinarke i budu mi najfiniji 😍 
    https://www.coolinarika.com/recept/zvjezdice-s-marmeladom/?meta_refresh=1 
    Sad cu stavit sliku od prosle godine. 
    Elvira koliko sam citala svima je lose od tog heferola.
    Trazi doktora da ti da nesto drugo.

Bublica123
    09. Prosinac 2017. 13:37

Bublica123
    09. Prosinac 2017. 13:38

Evo curkice...nisam vam se javljala jer sam se bacila na posao...predivni su i preeeeefini...puse svima

Bublica123
    09. Prosinac 2017. 13:40
    Jos su toliko minijaturni i ima ih milijun...ovo na slici su dvije ture
    Jos su toliko minijaturni i ima ih milijun...ovo na slici su dvije ture

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.