Meni danas stigao Noona krevetic :)) sad sluzbeno imam sav namjestaj 😊😊
Evo i mene. Bila super raspolozena danas, sve sam rasturila! 😎 ali zato sam sada u nesvjesti od umora. 😩 Katuska sve ti je divno al ovaj setic je preeekjut! 😍 Ja obozavam germknedle, probala kod wurstbara na adventu, nisu polozile najvise zbog umaka.
Little baby, meni je moj propisao kendural c (odmah ima i c u sebi) rekao odmah da me ne muci sa drugima. Pa neznam, pitaj.
Pozdrav svima!
Ja se danas nikak javiti, danas sam si ostavila doma i muza i dijete, pa mi je ko subota. 😂😂😂😂😂
Katuska presladak je set, a sjedalica je super. I ja imam njihovu, neces pozalit.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro 😍😍😍
Ja ne mogu spavat od pola 7 a gdje cu. Mraaaak glupi. Mm radi. Elvira super za krevetic 😍
Katuska bas si vrijedna sve jedno po jedno kupujes 🤩
Ja sam se vec pomirila da do morfologije necu vidjeti svoje ❤️ Ali nema veze 😍 cekat ce ona mene.
Joj niiina kolica su suuuper vidjela sam. Cestitam
A katuska set hhhaha omG nisam ni znala da postoji.
Ja jucer radila dosla kuci jela (mm kuhao) i otisla u 5 s prijateljicom na kafu. U 8 sam dosla popila mg hahahh. Bilo nam super same 😁🙃
I govorim ja njoj kako me svi prepadaju neces se atic ni okupat, sve oko djeteta. Bices cupava smrdljava hahahah pa me je smirila malo. Bas mrzim te price. Niko ti ne zna nista lijepo rec. Mi zene odmah ono najgore i kukamo.
Frajla i tisi sve kupila. Pa po meni je to logicno. Bolje tako nego sve odjednom.
Bjgirl jeeeee da ti posaljemo zavjese? One od 28metara sto se peglaju. Ja gledala u momaxu one panel. Te cu uzet za bebicu jer u njenoj sobi ih nemam. Samo vanjske zaluzije.
NADAM SE DA STE POPILE KAFE PRIJE MOJIH POSTOVA HAHAHAHA PANDA BOMBA
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️❄️❄️❄️❄️❄️❄️🐼🐼🐼🐼🐼
Hahha panda ti se legenda! Uvijek me tako nasmijes svojim postovima😂😚 muz i ja pijemo kavicu mala se tati uvalila jer ga nije vidjela 2 dana i sad nadoknaduju mazenjem sve😍❤
Kod nas se zabijelilo isto al sumnjam da ce to ostat tako par dana :( jedva cekam da napada konkretno haha😂
Ugodan vikend svima! Uzivajte i lijepo ga provedite! 😘😘😘
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Evo i mene. Bila super raspolozena danas, sve sam rasturila! 😎 ali zato sam sada u nesvjesti od umora. 😩 Katuska sve ti je divno al ovaj setic je preeekjut! 😍 Ja obozavam germknedle, probala kod wurstbara na adventu, nisu polozile najvise zbog umaka.
Little baby, meni je moj propisao kendural c (odmah ima i c u sebi) rekao odmah da me ne muci sa drugima. Pa neznam, pitaj.
Ocke danas jos probam popit ovaj heferol pa ako bude ko i jucer prestajem i u ponedjeljak ga zovem da mi promijeni i da nesto "blaze"
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jutro curke. Jos sam strgana, na koncertu je bilo super ali kad smo izasle iz cibone kaos. Takva mecava, snijeg kisa puhanje na najjace, bojala sam se da ce me bacit. Zenska jedna jadna ispred mene pala skroz na trbuh i bradu. Ma strasnoo,do auta smo bile totalno mokre.
Nocas sanjala horor neki da mi neki ljudi lupaju po vratima u da sam se ja zakljucala u spavavu pa u kupaonu koju imamo iz spavace i zvala muza a on se ne javlja( glupaca zovem njega a ne policiju😂)
Ugl danas se vjerojatno idem nac sa zenskom za kolica, nadam se da bu sve to dobro.
Panda kod tebe je bas bijelooo, i kod nas pada, taman smo jucerr pospremili terasu😅
Probudila se kak pola spavam na trbuhu i bas me nekakm bolilo, poludit cu s tim
Panda kupujem sve odvojno jer mi moji nedaju, imam dva brata i dve sestre i mamu, svi stariji od mene i sve mi oni oce kupit🤣 sta da im ja sad radim😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji