Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Prosinac 2017. 09:19

Cure, dobro jutro. 
    Nadam se da ste sve dobro. 
    Katuska, kolica su zgodna, super si prosla. 
    Panda, ja bi sjedalicu uvijek uzela novu, bez razmisljanja i kalkuliranja, cak ni od nekog poznatog nebi, skupe jesu, al na takve gluposti sve bacamo novce a nesto sto ti bebu treba zastitit u slucaju neke nezgode nam onda bude skupo, svi krivo razmisljamo jer eto nadas se da se nikad nece nezgoda desit.
    Iskrice, dobro si napravila, bazeni su leglo bakterija, klor cesto iritira sluznicu, ne treba ti to sad. Temp vode nije neka kriticna, unutradnjost tijela ti je toplija od te vode, nebi nebi bilo nista, al ne treba ti neka bestija sad sigirno. 

11. Prosinac 2017. 09:41

Jutro cure! Evo ja budna.
    Isli smo jucer na Dusney on ice pa evo i mojih dojmova. Znate da sam se jako veselila,  ali...
    Nije opravdalo moja ocekivanja. Daleko od toga da nije lijepo,  ali vrijedi li toliko novaca? Definitivno ne. Da sam platila karte bilo bi mi zao. Da ne pricam o cijenama kokica i obicne vode u areni. Strasno! Naravno sve ti uzmu na ulazu ako imas u torbi i unutra te oderu. 35kn male kokice. 
    Ja jos nista nisam pekla,  sram me bilo. Budem ovaj tjedan.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Prosinac 2017. 09:44

ProudMomy

Isli smo jucer na Dusney on ice pa evo i mojih dojmova. Znate da sam se jako veselila, ali…
    Nije opravdalo moja ocekivanja. Daleko od toga da nije lijepo, ali vrijedi li toliko novaca? Definitivno ne. Da sam platila karte bilo bi mi zao. Da ne pricam o cijenama kokica i obicne vode u areni. Strasno! Naravno sve ti uzmu na ulazu ako imas u torbi i unutra te oderu. 35kn male kokice.
    Ja jos nista nisam pekla, sram me bilo. Budem ovaj tjedan.

Proudy, to sam cula od poznanice prosle godine, da su prekopavali torbu i uzeli joj bocicu vode od klinke koja je imala dvije godine, rekla je da karte nisu toliko vraski skupe da bi se okrenula i otisla isti cas bila. Sramota nad sramotama... Kao da ne zarade dovoljno na tim paprenim ulaznicama

11. Prosinac 2017. 10:07

kaktus

ProudMomy

Isli smo jucer na Dusney on ice pa evo i mojih dojmova. Znate da sam se jako veselila, ali…
    Nije opravdalo moja ocekivanja. Daleko od toga da nije lijepo, ali vrijedi li toliko novaca? Definitivno ne. Da sam platila karte bilo bi mi zao. Da ne pricam o cijenama kokica i obicne vode u areni. Strasno! Naravno sve ti uzmu na ulazu ako imas u torbi i unutra te oderu. 35kn male kokice.
    Ja jos nista nisam pekla, sram me bilo. Budem ovaj tjedan.

Proudy, to sam cula od poznanice prosle godine, da su prekopavali torbu i uzeli joj bocicu vode od klinke koja je imala dvije godine, rekla je da karte nisu toliko vraski skupe da bi se okrenula i otisla isti cas bila. Sramota nad sramotama… Kao da ne zarade dovoljno na tim paprenim ulaznicama

Pa da,  jos ti ne daju bocu,  nego imaju pravilo da se sve toci u case. Reko pa to su djeca prolit ce. Veli mi lik na sanku kaj da vam kazem i meni je muka tri dana otvaram boce,  zuljeve imam. Valjda se boje da djeca ne pogode mikija u glavu 😂.
    Kuzim da uzimas upaljace,  al vodu za djecu onak,  uzas.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Prosinac 2017. 10:19

Ma stvarno su presli svaku mjeru, bas degutantno, rade budale od ljudi koji su s djecom dosli nesto pogledat, usput to skupo platili.
    Mjere ko za punk koncert il nogometni derbi.

11. Prosinac 2017. 11:07

kaktus

Ma stvarno su presli svaku mjeru, bas degutantno, rade budale od ljudi koji su s djecom dosli nesto pogledat, usput to skupo platili.
    Mjere ko za punk koncert il nogometni derbi.

Pa da,  rekao mi je lik kao to su pravila arene zbog koncerata i sportskih dogadjanja,  ali eto nije ukinuto zbog Disneya. Debilana. Ajde bar sam ga uspjela nazicat vecu casu,  da bude manja vjerojatnost od proljevanja.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    11. Prosinac 2017. 11:34

Katuska super su kolica. 
    Honey i Panda gledam vase slike i bas bih htjela malo na snijeg. Kod mene samo bura ili kisa.
    Jutros bila na pregledu kod endokrinologa. Povecali mi euthyrox na 37.5. Bas ne volim ici tamo, danas sam bila pola sata, strah me zracenja, ne znam koliko je stetno biti tamo. Citala sam da je opasno direktno zracenje kao npr. slikanje, ali svejedno bih radije da mogu to preskociti.

Iskrica
    11. Prosinac 2017. 13:56

Litta

Katuskasuper su kolica.
    Honey i Pandagledam vase slike i bas bih htjela malo na snijeg. Kod mene samo bura ili kisa.
    Jutros bila na pregledu kod endokrinologa. Povecali mi euthyrox na 37.5. Bas ne volim ici tamo, danas sam bila pola sata, strah me zracenja, ne znam koliko je stetno biti tamo. Citala sam da je opasno direktno zracenje kao npr. slikanje, ali svejedno bih radije da mogu to preskociti.

Da, poznat mi je taj nelagodan osjećaj... ja bila nedavno na ultrazvuku, koji se vrši u istom hodniku gdje i rendgen. Doktorica s ultrazvuka mi je rekla da budemo brzo gotove pa da nek ne brinem zbog zračenja s rendgena i nek idem na drugu stranu hodnika van iz zgrade. Zvučalo mi je to kao da iz opreza štiti trudnicu od nedirektog zračenja kroz zidove.

Katuska99
    11. Prosinac 2017. 14:54

Curkee, evo me s anomaly scana, sve je savrseno, reko je dr da je jako zadovoljan. Odgovara 21+1, 375g. Curka je samo sto je reko da nece rec 100% ali da je😂 vidjele se male usne glete slike😍 mali prcasti nos i debele cubice😂😂
    ja sam jos pod dojmom!! Bila sam odusevljena kad sam gledala, i muz kaze da je napokon nesto uspio skuzit na ekranu🤣
    Jako je nemirna bila, cuclala je prst i stucala, pa plazila jezik🤣 noge opet prek noge al je u jednom trenu uspio ulovit stidne usne.. sve zivo je uredno, od zilica, srca, mozga, zeluca, protoka krvi , bubrega, prstica. 
    Ma bas smo jako sretni sad!!

Katuska99
    11. Prosinac 2017. 14:56

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.